Информация за "Bulgaria Tattoo Expo VII"

2 сеп 2022, 07:18 ч. 509 / 1 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Над 140 артисти, ODD CREW, танци на пилон и много татуировки на Bulgaria Tattoo Expo 7, 10-11 септември 2022 в НДК

Най-голямото събитие за татуировки у нас ще се проведе за седми път – на 10 и 11 септември 2022 г. в зала 3 на НДК в София. Изложението за татуировки ще събере под един покрив над 140 артисти от страната и чужбина. Организаторите подготвят силна шоу програма с 4 рок групи, танци на пилон и много забавление.

Събитието отново има образователен елемент – в четвъртък и петък (8-9 септември) се провежда специален тату семинар с Иван Панайотов - “Пътят на артиста”.

По време на събитието посетителите могат да се запознаят отблизо с изкуството на татуирането, да почерпят ценна информация от специалисти в областта, както и да се татуират. Програмата на събитието включва конкурсна част, в която специално жури ще оцени и избере най-добрите татуировки в различни категории.

За пореден път посетителите ще могат да се включат и в надпреварата за най-щура татуировка. Ще се търсят най-нестандартните татуировки или най-нестандартните места за такива, като целта е да се разчупят стереотипите и да се покаже забавната страна на изкуството на татуирането. Собствениците на най-щурите татуировки ще бъдат щедро възнаградени!

За доброто настроение на посетителите и участниците организаторите подготвят силна шоу програма с участието на българските рокаджии от ODD CREW, Badcast, Орендъ, Стойност. На сцената ще се качи и Вера Хитова, позната от “България търси талант”, която ще представи изкуството за танц на пилон. През останалото време за доброто настроение ще се грижи dj Pop CoЯe, а водещ на събитието за поредна година е Дидо. За първи път се провежда и изложба с творби на Любомир Мочков, както и рисуване върху тяло от Павел Калоянов (и двамата са изявени млади артисти в тату изкуството).

По време на събитието в зала 3 са осигурени бар и кът за хапване, така че посетителите да могат да се насладят максимално на преживяването и да имат всичко на едно място. Специални коктейли зад бара ще приготвя носителят на престижни титли професионален барман Петър Божинов. Краят на събитието ще бъде отбелязан и на специално афтър парти в столичния клуб “Строежа” – в неделя от 23:00 часа.

В четвъртък и петък (8-9 септември) по традиция под шапката на събитието ще се проведе ексклузивен тату семинар с един от най-изявените млади артисти в тату индустрията Иван Панайотов. С него организаторите искат да дадат възможност на бъдещи и настоящи татуисти да усъвършенстват уменията си и да обогатят знанията си в областта.

Bulgaria Tattoo Expo има за цел да събере под един покрив артисти от цял свят и фенове на татуировките, да сплоти тату общността, да обогати тату културата у нас, като същевременно разбие митовете и предразсъдъците към изкуството на татуировките.

Билетите за събитието са в продажба в сайта на събитието, като могат да бъдат закупени и на място на входа на залата, в дните на събитието. Повече за Bulgaria Tattoo Expo можете да научите на сайта и в страницата на събитието:

https://www.bulgariatattooexpo.com/
https://www.facebook.com/BulgariaTattooExpo/
https://www.facebook.com/events/541023337806799

 

bulgaria tattoo expo 2022



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".