Промо билетите за "Bulgaria Tattoo Expo" се изчерпват

21 юни 2023, 08:46 ч. 358 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Билетите на промоционална цена за Bulgaria Tattoo Expo се изчерпват

Тазгодишният тату семинар на тема „Душа и тяло“ ще бъде воден от Павел Калоянов (Epik) и Катерина Бояджиева

Най-мащабното и очаквано събитие за татуировки и алтернативна култура на Балканите наближава. Bulgaria Tattoo Expo ще се проведе на 16 и 17 септември в зала 3 на НДК, а списъкът с участници е близо 150! Поради засиления интерес към тазгодишното осмо издание на фестивала, билетите на промоционална цена вече се изчерпват. Последни бройки еднодневни и двудневни пропуски на специална по-ниска цена могат да бъдат закупени от официалния сайт на събитието.

В Bulgaria Tattoo Expo ще се включат артисти не само от България, а и от различни точки на света. Това ще даде възможност на всички участници, които се занимават професионално с татуиране, да обменят опит и идеи на живо. За това ще допринесе и специалният тату семинар, чиято тема тази година е „Душа и тяло“. Той ще бъде воден от едни най-талантливите татуисти в България - Павел Калоянов (Epik) и Катерина Бояджиева. Павел започва да пише своята историята с татуировките, воден от страстта си към графитите и алтернативното изкуство. Той е привърженик на всичко извън границите на реалността и това ясно лични в стила му. Обича да рисува дракони, тигри, цветя, трайбъли, черепи и надписи. Катерина намира израз на своето призвание да твори в студио „Олтар“, което създава с приятели. Работи основно в сферата на дотуърка, плътния цвят и неотрадишънъла, а любимите ѝ сюжети включват животни, растения, анимационни герои, сгради, въжета. Най-голямата ѝ любов остава бобината, с която имат особена химия.

Събитието ще бъде обогатено и от присъствието на различни представители на тату индустрията и алтернативната култура. Така освен да се сдобият с мечтаната татуировка, на място посетителите ще могат да открият разнообразие от магазини за машини за татуиране и консумативи, дрехи и аксесоари, пиърсинг студиа и други.

Неразделна част от Bulgaria Tattoo Expo е и шоу програмата. Освен атрактивния огнен спектакъл от Krystian Minda от Полша и настръхващото фрийк шоу на италианския тандем Jacob Angel и Monica Tomaino, адреналинът на публиката ще бъде повишен от впечатляващото пол денс шоу на Вера Хитова, позната с участието си в предаването „България търси талант“.

Още подробности и последни новини за събитието следете в официалните канали на Bulgaria Tattoo Еxpo.

 

bulgaria tattoo expo 8

още за:

Bulgaria Tattoo Expo


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sebastian 23.06.2023 07:49:27 отговори + 1 0
Тутуу експо... гадост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".