Информация за предстоящия на 6-7 октомври "Tattoo Fest Sofia 2012"

30 сеп 2012, 22:56 ч. 898 / 5 3
пред./следв.
Ветераните на българската хардкор сцена VENDETTA ще свирят на "Tattoo Fest Sofia 2012". Бандата ще свири 6 октомври в зала 1 на Парти център "4 км". "Tattoo Fest Sofia 2012" е двудневен, като в музикалната му програма освен VENDETTA присъстват "The Smugglers Collective" с рокабили и рокендрол шоу, Dj Rawland с тежък хип/хоп, Dj Lazy Face с реге сет и др. В залите на парти центъра ще има много тату студия от България, САЩ, Гърция, Турция и Македония. Сред атракциите, които ще забавляват посетителите и участниците, има танцьорки на пилони, огнено шоу, готик ревю, фото изложби, екстремно бодисъспеншън шоу, конкурси за татуировки, калиграфско шоу, арт фюжън, където известни татуисти ще рисуват заедно, конкурс за "Мис Tattoo", конкурс за детска рисунка, много щандове със стийм пънк бижутерия, готик аксесоари и дрехи от "Горгон", готик бижутерия, комикси, скейт обувки от "Vans", дрехи от "Питбул". Двудневните билети участват в томбола за маратонки "Vans", безплатна татуировка, ваучъри за подаръци. Децата ще могат да изрисуват лицата си на специален щанд и ще участват в конкурс за рисунка. На "Tattoo Fest Sofia 2012" ще бъде представен и календар за 2013 г. с татуирани български момичета.
Tattoo Fest 2012


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.10.2012 21:14:06 отговори + 0 0
Сборище на разни ... да не казавм какви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 1.10.2012 14:43:27 отговори + 0 0
А блек?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mephisto 1.10.2012 09:03:14 отговори + 0 0
Добре звучи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".