Интервю с Адриан "Maldoror" Лазаровски в новия брой на сп. "Обекти"

16 ное 2010, 08:20 ч. 491 / 4 7
пред./следв.
Както знаете, хумористичният трилър "Завладей българите!" на нашия автор Адриан "Maldoror" Лазаровски бе отличен с награда за дебют на Европейския фестивал на фантастиката "Еврокон 2010". По този повод наскоро Maldoror бе интервюиран от списание "Обекти" и материалът е вече факт в ноемврийския брой на списанието. Освен интересни подробности около раждането на идеята за комичния сблъсък между родни мутри и колоритни извънземни нашественици, oт интервюто ще научите и много други любопитни неща за човека, който обикновено стои от другата страна на микрофона. Отскоро романът "Завладей българите!" може да се намери и в каталога на първия български сайт за легално предлагане на електронни книги e-knigi.net , където вече трета седмица е на второ място в класацията на най-продаваните заглавия. В момента Лазаровски работи над продължението на хумористичния си трилър, което ще носи заглавието "Завладей българките!" - очаква се то да излезе през пролетта на следващата година заедно с новото издание на "Завладей българите!".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Любен Дилов-Червен 18.11.2010 11:07:21 отговори + 0 0
Поздравления за интервюто,чудесно се е получило!

@ЛД-Син:Ако беше прочел цялото интервю,нямаше ти да се изхвърляш с прибързани коментари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Албена 17.11.2010 02:29:51 отговори + 0 0
Нямам търпение за продължението, книгата е уникална просто -по-смешно нещо не съм чела! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БачоПачо 16.11.2010 22:20:27 отговори + 0 0
Че той автора одавна е завладял българките, тва явно ще е някаква автобиография Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любен Дилов - Розов 16.11.2010 12:28:59 отговори + 0 0
То не е много за фукня баш в "Обекти" да е поместено интервюто. Успех на автора, макар и малко да се е поизхвърлил с обобщения за родната фантастика ("Нашата фантстика е "шоу" без "бизнес", ебрееее Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 16.11.2010 12:17:58 отговори + 0 0
Steel Baby,
спокойно, бейби, ще получиш автограф по мейла.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Steel Baby 16.11.2010 10:12:52 отговори + 0 0
ама ако си я купя електронна къде ще си взема автограф? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рАЧО 16.11.2010 09:43:24 отговори + 0 0
Аааа, ЗАВЛАДЕЙ БЪЛГАРКИТЕ, култ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".