Интервю с Kai Hansen от GAMMA RAY на KATEHIZIS.COM

3 мар 2010, 19:22 ч. 288 / 5 4
пред./следв.
Интервютата преди концерт на някоя банда в България са винаги най-рисковани. Възможно е музикантите да закъснеят или в последния момент станал накриво сутринта/от седалката на тур-буса мениджър да "отреже" възможността за разговор с който и да е от групата. Накрая, но не на последно място, времето за такива интервюта е почти винаги ограничено. И въпреки това - няма нищо по-ценно от живия контакт с човека срещу теб, възможността да променяш в движение въпросите си и да импровизираш в хода на разговора.
   Преди 10 дни - при четвъртото посещение на GAMMA RAY в България "Metal Katehizis" се срещна с легендарния фронтмен и лидер на групата Kai Hansen за откровен диалог, който вече може да прочетете в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. Тогава все още не знаехме какво шоу ни очаква, иначе задължително щяхме да вземем хер Hansen за заложник и да не го освободим, докато не бъде осигурен екип за заснемане на концерта за DVD. Събитието в клуб "Blue Box" в София (репортаж, снимки, видео) го заслужаваше напълно!.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metallica fan 5.03.2010 13:40:53 отговори + 0 0
Браво за интервюто, което ми върна спомените за прекрасния концерт на Gamma Ray. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Константин 3.03.2010 22:52:06 отговори + 0 0
Много хубаво интервю Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JILINO 3.03.2010 21:25:18 отговори + 0 0
ВЕЛИКАНИ СА!!!!!!!!Дано дойдат още 44 пъти............... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Earl Of Black 3.03.2010 21:16:20 отговори + 0 0
Whiplash, знаеш за кои песни да питаш ти... и How Many Tears и Deadlands са ми любимите в сътоветните албуми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".