Интервю с Милена в рубриката "Когато се каляваше стоманата"

25 яну 2009, 23:51 ч. 460 / 5 9
пред./следв.
Както ви обещахме, следващият гост или по-точно гостенка на рубриката "Когато се каляваше стоманата" е примата на българския рок Милена Славова. Целта на поредицата интервюта с основополагащи личности за музикалната ни действителност е историческа, което обуславя и по-голямата продължителност на разговорите с изключително интересните събеседници, които водим. Те стават все по-дълги и по-дълги, а настоящото ни интервю с Милена е в обем от 25 стандартни машинописни страници (!). Това, разбира се, не е проблем, тъй като разполагаме с неограничено пространство, а за ваше удобство предлагаме и pdf-вариант, който може да запазите на компютъра си или разпечатате и четете дори на почивки ;-)
   Какво ни разказа Милена в една студена декемврийска вечер на по чаша червено вино ще разберете в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM. Понякога да знаеш предварително как свършва някой филм не го прави безинтересен, защото истинската му стойност е от първата до последната минута, а не само накрая. Така е и в случая, а ето част от заключителните думи на Милена към нашите читатели, върху които искаме да акцентираме:

   Напоследък много съм се разочаровала от насочеността на българите относно музиката. И относно живота. Всички се поддадоха на парите и на някакъв лесен начин на живот. На тази гадна чалга, която ми е толкова противна и долнопробна. Много се радвам, че има хора, които все още се замислят за живота и си дават сметка за истинските работи. А рок музиката е точно такова нещо - то трябва да ти идва отвътре. Не трябва да се прави комерсиално. Един съвет бих дала на читателите ви: ако може да отварят очите и на други хора. Не трябва хората да са плоскоумни, ами ако може да вникват в нещата. Животът не е само ракия и цици. Има много по-ценни неща. Това е рок музиката.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermind 28.01.2009 10:25:12 отговори + 0 0
"Mда" мисля,че е нормално навремето да е имало по-добра почва.Все пак е било нещо ново...пък и забранено ахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 27.01.2009 02:00:12 отговори + 0 0
не съм бил фен на музиката и никога,но съм абсолютно съгласен с нея.евала че има такива хора.думите са и като огън,който дано направи пожар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 27.01.2009 01:06:11 отговори + 0 0
Четеики това интервиу и други подобни ,си мисля че през комунизма рок музиката е имала доста по добра почва за развитие от сега! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 26.01.2009 16:00:58 отговори + 0 0
Много съм доволен от интервюто. Милена е без всякакво съмнение голяма личност и музикант, а за качествата й като певица имам известни резерви, но това не е най-важното. Посланията на Милена са много точни и дано лека-полека обществото ни да почне да се отърсва от ориенталската култура, която здраво ни е впримчила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

motleycrue 26.01.2009 14:12:45 отговори + 0 0
Милена -страхотна,пряма,адски открит и страхотен човек,оставила зад себе си велики песни и албуми! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gad 26.01.2009 12:42:04 отговори + 0 0
Страхотно интервю, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 26.01.2009 12:21:49 отговори + 0 0
Чудесно интервю Респект към един от най-риъл хората, Милена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Контики 26.01.2009 08:29:41 отговори + 0 0
Това интервю е като топъл хляб - бравос !
Едно време имаше българска музика...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 26.01.2009 01:30:51 отговори + 0 0
Невероятно интервю. Без фалш. Поздрави и за Ози и за Милена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".