Милена: "Навремето знаменосецът е бил символ на достойнство. Днес знаменосец означава да си си забил българското знаме отзад"

25 юни 2021, 06:55 ч. 5629 / 30 58
пред./следв.

   В последните дни в медийното пространство се разрази истинска война между рок иконата Милена и представители на ЛГТБИ+ обществото у нас. Поводът бе публикация на певицата в социалните мрежи, в която тя критикува провеждането на гей парада в София. Впоследствие тази публикация беше премахната от администраторите на "Фейсбук". Последваха интервюта и нападки между двете страни в различни медии. За коментар по темата потърсихме самата Милена.

 

милена

 

WeRock.bg: Здравей, Милена. Търсим те по повод разразилия се скандал в последните дни между теб и така нареченото "ЛГТБИ движение". Ако правилно те цитирам, ти си написала: "Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си." Какво те накара да напишеш тази публикация?
Милена: Всъщност не че ме е накарало нещо, аз направо се възпламених по темата. Нека да започна по-отдалеч. Аз изобщо не бях наясно, че ще има някакъв гей парад. С групата ми бяхме из страната за поредица от концерти. Прибираме се и случайно попадам в интернет на някакви репортажи, касаещи гей парада. Отворих въпросните репортажи и видях отвратителни неща, които са се случили в София. Някой беше направил сравнение между две снимки. На едната се виждаше как е изглеждал навремето един знаменосец. А на другата - как изглеждат съвременните знаменосци. На първата снимка се вижда един човек, който е с униформа, символ е на достойнство. Човек с осанка, на който можеш да разчиташ. На втората снимка се вижда един гей със свалени гащи, който си е забил българското знаме отзад в задника. Това нещо ме възпламени! Разгледах и другите снимки в репортажите и направо полудях! Тогава написах цитираното от теб изказване.
Между другото, сутринта докато бях в "Нова" телевизия по този повод, ми спряха Фейсбука заради написаното от мен. В момента търся варианти да се оправя с тези простотии. Макар че така са ме накацали гейовете, че нямам думи. Те са толкова гнусни и за жалост имат ръжена, с който да свършат работата си. Много ми приличат на лешояди. В момента, в който нещо не им харесва, започват да кълват и да нападат. Спират ми Фейсбука, блокират ми статии и т.н.

Какво се случи след публикуването на това твое мнение?
След публикуването ме заляха с помия всякакви гейове, джендъри, травестити, лесбийки и какви ли още не. Толкова гнусни, злобни и долни коментари и то на лична основа... Нямам думи да го изразя. Първо ми махнаха мнението. После са блокирали и страницата ми.

Как приемаш това, че в следствие на многобройни докладвания, публикацията ти е изтрита? Намираш ли това за някакъв вид цензура?
Аз намирам това за, как да го нарека... розов фашизъм.

Ти си била цензурирана неведнъж и в едни други времена, преди 1989 г. Ако трябва да направиш някакво сравнение между тогава и сега, какво би било то?
Днес нещата са много по-сериозни от тогава, защото тук става въпрос за здравето на децата ни. Аз истински започвам да се притеснявам за дъщеря ми. В последните дни прочетох материали и факти, заради които се хващам за главата. Колкото повече чета по тази тема, толкова повече виждам колко прогнили са нещата. Хората си затварят очите за тези въпроси не за друго, а защото ги е страх да коментират. Затова и сме стигнали дотук. Вече съм запозната в детайли откъде тръгват нещата и как тук отделни партии са субсидирани от педофилски организации. Има филми направени по този повод. Всичко това, заедно с така наречената Истанбулска конвенция, са част от цялата световна помия, която иска тук да ни промие мозъците и ние, които се опитваме да си запазим децата, да се чувстваме малцинство.

Ако правилно съм разбрал, след публикацията ти, си била наричана от доста хора комунист и фашист? Как ти, като един от символите на несъгласието и борбата с една тоталитарна система в миналото, приемаш подобни определения за себе си?
Първо бях комунист, После - фашист. После - хомофоб. После - скинар и националист. Аз наистина не мога да повярвам на това, което се случва. Преди повече от 30 години ние дадохме всичко от себе си, за да се променят нещата. За да дойде демокрацията и да се махне цензурата. Но тази изродщина, която ни залива в момента, тава е истински тумор, това е ракът на обществото. Пак ще кажа - нямам думи, не мога да повярвам, че това нещо се случва и че то се нарича демокрация.

Нека се върнем към същината на въпроса: лично ти имаш ли нещо против хората с различна сексуална ориентация? И къде всъщност е проблемът според теб?
Аз лично познавам доста хора със странна сексуална ориентация. Никога не съм ги укорявала за това. С много от тях поддържам някаква връзка - професионална или просто са познати на мои приятели. Имаме добри отношения. Никога не е имало конфликт между нас. Но тези хора, които аз познавам, имат много хубави професии и никога не са изтъквали своите сексуални наклонности. Никога не съм им държала сметка с кого си лягат, както и те не са ми държали сметка аз с кого си лягам. Хората, за които говоря, не ходят по тези гей паради. Да, те са с различна сексуална ориентация, но не парадират с нея. Част от тях са изключителни професионалисти в професиите си. Да не говорим, че сред гейовете има и гении. Но те не са в тази паплач там долу, която обикаля улиците. Нека ясно да се разграничават нещата.

В последните години в целия Западен свят, а напоследък и в България, се наблюдава тенденцията хората, които изказват каквото и да е мнение несъвпадащо с мнението на ЛГТБИ общността, да бъдат заклеймявани и наричани хомофоби, фашисти, нетолерантни и какво ли още не. Един вид, ако това, което мислиш не съвпада с това, което мислят те - ти си много лош. Ако съвпада - си много добър. Няма трети вариант. Какво мислиш по този въпрос?
Точно така е. Факт е, че в момента ме блокират постоянно в социалните мрежи, точно защото моето мнение е различно от тяхното. И защото не ги подкрепям. Оттам нататък аз ставам лоша. Излиза, че нямам право на избор. Това е. Те решават, че не искат да те слушат и те блокират. Елиминират те. Откъде накъде някой ще ти отнема думата, при положение, че нали уж живеем в свят, в който всеки има права. Те искат права, искат разбиране. А в същото време са точно розови фашисти. Това е положението.

 

милена

 

Приемаш ли себе си за нетолерантен човек?
Напротив. Аз съм много толерантен човек. И хората, които ме познават, могат да го потвърдят.

Какво би казала на хората с различна сексуална ориентация, които искат да изразят себе си по някакъв начин?
Изразяването не е това да вървиш по улиците и да се навираш на хората в носа с голия си задник. Разбирате ли? Като искаш да изразиш себе си, изрази го чрез професията си. Жалкото е, че много от тези хора нямат никаква друга професия, освен да изкарват пари със секс. Когато говорим за другите, за онези с професии, които са допринесли за обществото чрез наука, чрез някаква култура, чрез някакво откритие и по този начин помагат за развитието на всички ни - на такива хора аз им свалям шапка. Защото те наистина са полезни. Но тези, които ходят за да си веят задниците и си пъхат българското знаме в гъза, с извинение, какво да им кажа на тях? Ще им кажа да ходят и да се скрият някъде.

Освен рок певица ти си и майка. Извинявай за личния въпрос, но в контекста на нашия разговор как възпитаваш дъщеря си? Какво и обясняваш за нещата, за които си говорим с теб сега?
Аз се опитвам всячески да и обяснявам всичко, свързано с тези теми. Не знам дали тя ме разбира обаче. Защото явно и в тяхното училище са минали такива "образователни организации", разни НПО-та, които обясняват на децата за половете. Виждам, че дъщеря ми отнякъде има информация по тези въпроси. За съжаление не знам към кой трябва да се обърна. Говоря ѝ като майка, но усещам, че нея я е страх да ми споделя всичко. Не знам какво трябва да се направи. Вероятно трябва да се вдигне шум и тези хора да спрат да обикалят училищата и да накацват около детските градини.

Все пак сме медия за музика и няма как да не те попитам какви са плановете ти за това лято. Предвид затихващата пандемия и възобновяването на концертния живот къде и кога твоите фенове могат да те видят? Кои са следващите ти концерти?
Първо да кажа, че преди две седмици официално излезе новият ми албум "Милена акустик". Започнахме вече да правим представяне на албума на различни концерти. На 3 юли ще свирим на фестивала "Рок Елешница". Имаме и други участия това лято на различни фестивали из страната. Съжалявам, че "Hills of Rock" отпадна, там щяхме да си изкараме много хубаво. Промотирам си албума, гледам си детето и се боря с вятърни мелници. Но няма как сама да се боря с такава голяма мафия.

Кажи ни няколко думи за "Милена акустик" - албум, в който сте направили преработки в акустичен вариант на някои от най-големите ти хитове. Как дойде идеята за това и как избрахте кои песни да влязат в албума?
В интерес на истината песните в този албум бяха плод на джем сешън. По принцип идеята да запишем акустичен албум е от доста време. Пробвахме по време на репетиции как биха звучали песните в един такъв вариант. Получи се много добре. Първо пробвахме с "Месо". Хареса ни и решихме да продължим в този дух. В тази песен, както и в "Отгоре", вкарахме и гъдулка и стана доста интересно. "Истина" пък записахме изцяло с пиано. "Не'ам нерви" е в джаз вариант. Резултатът е един изключително приятен албум, а и отзивите на хората са наистина страхотни.

Предполагам, че на предстоящите концерти ще представяте песните именно в тези акустични варианти?
Зависи от мястото, на което свирим. На големите фестивали е хубаво да направим две-три песни акустично, но там хората си искат сериозна и тежка музика. Въпреки това обаче, дискът върви много добре като продажби. Поддържаме обратна връзка с феновете ни и отзивите действително са много положителни. Дори има хора, които ми казват, че по принцип моите песни са им били доста тежки, но пък в акустичния вариант много им допадат.

Благодаря ти за отделеното време, Милена. Пожелаваме ти успешно концертно лято!
Благодаря и аз. Поздрави!

 

Текст: Ози
Снимки: Satyr, Г. Трифонов, Ст. Сребър

 

милена



Коментари   (58)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 8.07.2021 22:54:32 отговори + 5 1
Ало, сайта, кви са тия по близо триста реакции на безобидни коментари? Нещо се е бъгнало май... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Sky 28.06.2021 12:23:28 отговори + 50 96
На кого му пука за тази тетка, гад демн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 8.07.2021 17:36:15 + 23 1
Тетка? Това не е ли дискриминация по признак възраст? Много по-често срещана и актуална напоследък от разни мними дискриминации, които вече от десетилетия не съществуват... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Diabolo 28.06.2021 09:05:07 отговори + 54 93
Усети, че я забравиха и се чуди как да се излага отново. Забрави като прибираше пари под масата и експлоатира един тон музиканти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 25.06.2021 23:00:51 отговори + 121 82
Верно тука влизат обратнюги... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.06.2021 21:59:52 отговори + 79 115
Като се позамислих, не е трябвало да се газира толкова от някаква картинка, всеки маже, прави монтажи, пък Милена да се връзва. Това на нашенски гей парад не може да стане, защото там полицията е повече от гейовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ariel 26.06.2021 08:15:13 + 50 4
Не е една снимка. Цялото интервю по тази тема може да се види и чуе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.06.2021 10:14:44 + 85 114
Видях интервюто по една телевизия, но там не показаха тази снимка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.06.2021 14:38:01 + 103 131
И аз гледах някакво телевизионно интервю и, честно казано, започва да ме гложди съмнението, че тази снимка просто не съществува. Предвид скандалите около изказванията на Милена, ако снимката съществуваше, нямаше просто да изчезне от лицето на Интернет - което, явно, се е случило, защото не я намерих никъде. (Защо изобщо я търсих и аз не знам, честно казано.) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.06.2021 20:40:43 отговори + 161 148
Напълно съм съгласен с мнението на Милена.За жалост "меките" са навсякъде вече,дори и в нашата музика.И новият световен ред е на тяхна страна,също и на страната на нечовеците.88. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.06.2021 21:17:02 + 127 144
Вече?
Братляга, "меките" винаги са били в нашата музика. Имиджът на нашата музика е до голяма степен създаден от тях. Хайде стига глупости вече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.06.2021 21:38:46 + 152 133
Имах предвид,че вече доста голяма част от феновете станаха твърде "шарени и модерни". А преди години не беше така...А за дядо Роб Халфорд и одеждите му от гей шоповете в ранният период на Judas Priest всички знаем.Но парадирането и реването на тези със страната сексуална ориентация вече минава всякакви граници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.06.2021 22:18:28 + 114 136
Не знам за какви фенове говориш, обаче както от близо двайсет години ходя по концерти, напоследък повече впечатление ми прави това, че свинското поведение на публиката като цяло намалява - което ме радва. Пък по какво си падат не ми дреме изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.06.2021 22:33:44 + 140 117
Да,може и да намаляват пияните на концертите,но все още ги има и ще ги има.Което не е добре.Весело почерпен може,но мъртво пиян е кофти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не харесвам чичо ти. 26.06.2021 12:11:29 + 104 135
88? Би ли обяснил на всеослушание какво значи тази цифра и какво символизира? Най-вече защо ? симпатизираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 26.06.2021 14:49:48 + 134 108
Код,поздрав...сигнал.Защо питаш като знаеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.06.2021 15:37:34 + 119 138
Числото 88 представлява коефициента на интелигентност на МетълХедбангър, умножен по номера на обувките му. Очевидно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 26.06.2021 15:51:17 + 133 115
Брей,как позна?Имаш потупване по рамото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не харесвам чичо ти. 27.06.2021 01:49:19 + 104 128
Учудващо е, че една огромна част от хората, които симпатизирате на този изрод, не си давате сметка, че в държава му бихте били нищо повече от треторазрядни хора, чието предназначение би било да сте ресурс за изразходване или просто поредната цифра в биографията му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 27.06.2021 13:17:08 + 4 8
Какво би трябвало да символизира числото 88? Някой би ли могъл да ми даде някакъв контекст? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.06.2021 14:14:21 + 73 110
88 is a white supremacist numerical code for "Heil Hitler." H is the eighth letter of the alphabet, so 88 = HH = Heil Hitler. One of the most common white supremacist symbols, 88 is used throughout the entire white supremacist movement, not just neo-Nazis. One can find it as a tattoo or graphic symbol; as part of the name of a group, publication or website; or as part of a screenname or e-mail address. It is even sometimes used as a greeting or sign-off (particularly in messages on social networking websites).

Оттук:
https://www.adl.org/education/references/hate-symbols/88

Ако трябва, ще превеждам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 28.06.2021 07:11:20 + 4 8
@ Феникс
Ясно, преведох си. Мерси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леле майко 25.06.2021 19:23:37 отговори + 59 106
колко много омраза, невежество и злоба се лее от Милена. уау. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 25.06.2021 20:05:24 + 107 133
А ти какво показваш, уау? Удрят те по едната страна и предлагаш другата ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.06.2021 21:21:05 + 122 137
Не знам какво показва, освен дето упражнява правото си на мнение за изказванията на Милена - което мнение пък други се опитват да заглушат с минуси, защото не им харесва. Демек, с леле майко се случва горе-долу същото, от което Милена се оплаква. Хайде кажете ми, че не ви убягва иронията сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zoro 26.06.2021 03:13:21 + 71 10
Като гледам омразата се лее и от теб
Не ви оттърва мнението на някой и се побъркахте от злоба и жлъч
Пълна подкрепа за Милена
Излезна с името си и заяви Че това НЕ Е НОРМАЛНО
повтарям НЕ Е НОРМАЛНО
Набийте си го в простите кратуни и не търсете толерантност
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

крис 25.06.2021 18:24:59 отговори + 70 99
Милена е дъно от много години. Сега се опитва да изплува, но се получи обратния ефект- заора тинята. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 25.06.2021 17:16:47 отговори + 12 8
Доста смела постъпка, @Werock!
Много е вероятно това да е последната новина, която пускате, преди сайтът да бъде свален...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.06.2021 17:53:00 + 42 75
Глупости, защо да свалят сайта, това е интервю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.06.2021 18:27:57 + 84 112
Сепултур, хайде не коментирай, като си нямаш елементарно понятие от темата, може ли?

Отдавна ми се ще хората най-после да разберат нещо - на частни платформи абсолютно никой НЯМА свобода на словото. Независимо дали сме съгласни с думите на Милена, те са в директно нарушение на правилата на Фейсбук, с които се е съгласила, когато си е направила страницата - демек няма какво да се оплаква от цензура. Същевременно обаче, чисто законово, тя има право да си говори каквото си ще - и това й право не е накърнено *изобщо*, доколкото не е и няма да бъде подведена под съдебна отговорност. За думите в интервюто горе никой нищо няма да каже нито на нея, нито на Ози, нито на управата на сайта, повярвай ми.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.06.2021 16:57:12 отговори + 59 95
Има хора, на които всичко им пречи - гейовете, маските, ваксините, рекламите....А и всеки вижда каквото иска. Милена вдигна шум около себе си, гейовете също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 25.06.2021 16:52:06 отговори + 43 82
Не я харесвам. Песните са и блудкави, а и вокалните и качества са доста съмнителни. Казвам го като фен на рок и метъл музиката, но въпреки това съм напълно съгласен с казаното от нея. Тия от ЛГБЖВГЗПРМКДЛС или каквото е там трябва да ги забранят със закон. Отвратително е да гледам как костюмари от Европейският парламент ми говорят по телевизията, че едва ли не това са новите Европейски ценности! Наистина ли? Всички ли се изпедерасиха в Брюксел? Какво остава- Папата да обяви, че е гей? Айде стига.......Кой какво си завира по дупките си е негова работа и не ми е зор, но когато това се демонстрира пред обществото вече идва вповече. И между другото- аз харесвам лесбийките. Все пак повечето може да вкараш в правият път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 25.06.2021 22:57:23 + 52 2
А така, дай им салама. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 25.06.2021 15:34:53 отговори + 67 13
Браво на Милена за позицията! Но, тук става въпрос за нещо много по-сериозно и това не е просто въпрос на нетолерантност!
Никой не може да си позволява да поругава националния флаг, без значение дали е гей, луд ексхибиционист или някакъв друг сексуален маниак! Когато се поругават националните символи, няма извинение, нито оправдание, че си различен! И за това трябва да се носи наказателна отговорност. Но очевидно, никой правораздавателен орган не се е самосезирал по случая. А тези хора стават все по-нагли и действията им все повече се определят като дискриминация над тези, които не са като тях! И между другото, ако някой има такъв казус и си намери подходящия адвокат, като нищо може и да спечели дело за дискриминация срещу някой гей.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пембян фашист 25.06.2021 16:21:08 + 58 89
Да ти е хрумвало, че никой не се е сезирал, защото снимката е фейк? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 25.06.2021 16:28:51 + 70 102
За каква снимка изобщо става дума? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.06.2021 16:53:07 + 55 83
Къде е тая снимка, каква е гаранцията, че не е фейк, монтаж и т.н.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ron Jeremy 25.06.2021 22:16:25 + 0 26
Искрени поздравления, Ingeborg!
Толкова дълъг авторски текст на български, без НИТО ЕДНА ГРЕШКА от всякакво естество, не бях виждал в коментар!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 26.06.2021 17:55:53 + 10 1
@Ron Jeremy
Всъщност, има две излишни запетайки. И една пропусната. Общо три пунктуационни грешки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Готиното 25.06.2021 13:17:02 отговори + 89 49
алоо розовите
бяга ви яко концепцията хахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 25.06.2021 12:56:31 отговори + 103 79
Какво да кажа за гейовете и те са хора от народа. Затова един поздрав за тях от Хиподил:
https://www.youtube.com/watch?v=UkjlNoH-ZtY
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 25.06.2021 12:51:31 отговори + 25 1
Стана тя, каквато стана... Досега само тролове по политически теми си имахме тук, а сега и "различните" ще налазят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AVA 25.06.2021 12:49:22 отговори + 20 1
Като един много толерантен човек, аз приемам ЛГТБИ общността. Поради същата тази своя толерантност, съм напълно съгласна Милена (и всеки друг) да има свое мнение и свобода да го изрази! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

therustybull 25.06.2021 11:55:11 отговори + 54 108
Срамота за Милена, която някога беше символ на свободата, а днес е просто една политическа пионка в ръцете на СДС. Срамота за Милена, която изгря на сцената, освен с музиката си, и с "парадирането" с пънк/садо-мазо вдъхновена визия. Срамота за Милена, която съвсем съзнателно цитира снимки от съвсем различни мероприятия от Берлин и ги представи за нещо случило се в София. Срамота за Милена, която реши да се възползва по най-грозния начин от една постоянно дискриминирана общност, за да промотира нов албум. И срамота за WeRock за това, че дава платформа на такива като нея и заема ясна позиция в дебата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 25.06.2021 12:24:50 + 72 5
ха-ха-ха - "пионка в ръцете на СДС"
Пийте си хаб4етата, геюги
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пембян фашист 25.06.2021 11:30:33 отговори + 88 118
Няколко пъти са ми попадали постове на Милена във фейсбук (тип Измамата Ковид) и останах с впечатлението, че е рядко **** ****. Не е голяма загуба, че са ? го спрели. С удоволствие ? слушам старите песни, но с интелект не блести. И е доста смешно "бунтарка" да плюе по различните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 25.06.2021 11:14:22 отговори + 97 50
Розовия, може да се приеме, че изявите на Милена в момента са противоречиви (както и реакцията срещу тях). Това, което е безспорно обаче, е нейният талант и нейните постижения. Но наблюдаваме още едно интерено явление - сега тези като теб се опитват да докажат, че тя и достиженията й са незначителни, понеже не ви харесва какво говори тя. Също добре познати похвати на най-мракобесните режими в човеката история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един розов фашист 25.06.2021 11:00:34 отговори + 109 143
"Аз съм много толерантен човек" "Гейовете са рака на обществото" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


asfas 25.06.2021 16:41:48 + 133 95
толерантент не значи толелиращ всичко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Един розов фашист 25.06.2021 10:58:11 отговори + 107 149
Онеправданата Милена нека извади цитати от всичките тия, дето са я нападнали на лична основа и да ги докладва на фейсбук полицията. Ако има конкретни такива, а не си ги смуче от пръста.
Притесня ва се за дъщеря си, недай си Божков да и доведе мацка вкъщи, никва майчина любов за нея.
"Бунтарката", подпрена от политически партии, си прави евтин пиар на посредствения албум.
Не разбирам защо има хора, за които тая смешка рокстар уонаби се счита за адекватна личност изобщо. Добре че са били хора като Васо Гюров, да и напишат некоя хубава песен, че сега изобщо да знаем за съществуването, на тази дама на непокорството.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 25.06.2021 10:45:20 отговори + 108 57
На Милена и спряха сурат тефтера. А на оня дето си е набутал знамето в ухото ще му направят ли нещо, или на него всичко му е позволено, защото не е еднакъв?
Твърдо съм с Милена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zoro 25.06.2021 08:49:32 отговори + 101 50
Винаги съм харесвал Милена ,а сега още повече!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 25.06.2021 08:32:40 отговори + 93 26
Този скандал показва една много плашеща тенденция в нашата съвременност. Много е интересно да се наблюдава как е нормално да се обижда и унижава един човек и да му се отнема думата заради това, че е изказал мнението си, независимо от това какво е то. Извършващите този другарски съд над Милена са окрилени от мисълта, че следват светлата линия на идеологията и громят врага. Това сме го виждали неведнъж и преди в историята. Какво ли следва? Тайна полиция и доносници, които докладват подобни прояви (ок, това вече го има, поне във ФБ). Затваряне в концлагери? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 25.06.2021 08:04:44 отговори + 98 125
И аз съм съгласен с нея. Обаче с целия този скандал и раздухването му само им се налива вода в мелничката на ЛГБТ-тата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Кико 25.06.2021 07:57:22 отговори + 107 42
Заставам зад всяка нейна дума. Браво, Милена. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карцер 25.06.2021 07:35:03 отговори + 107 62
Браво на Милена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

White Wolf 25.06.2021 07:33:32 отговори + 100 135
Една угаснала звезда, лежаща на стари лаври от силните си години. На Милена всъщност й е ********** за тази тема, но не е глупава и знае, че засягането й може само да й вдигне акциите, а тя има крещяща нужда от това. Така като гледам, се получавя доста добре. Лоша реклама няма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EldritchAbomination 25.06.2021 07:17:31 отговори + 113 55
Никога не съм бил особено голям фен на песните й. С това интервю обаче удари десятката.

Браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".