IRON MAIDEN представят видеото "Wasted Years" от турнето "The Book of Souls"

27 яну 2017, 16:22 ч. 1796 / 2 48
пред./следв.

   Британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN пуснаха концертно видео към песента "Wasted Years" от миналогодишното си "The Book of Souls World Tour". Както ви съобщихме, обиколката ще продължи и през тази година, като засега на нашия континент са обявени само дати в Западна Европа. Предстои да разберем къде ще са другите спирки на турнето, а по-долу може да гледате и новото лайв видео на "Девиците":

 

 

още за:

Iron Maiden


Коментари   (48)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 29.01.2017 23:35:44 отговори + 2 2
Мейдън слушам и до ден днешен. Те са една от четирите групи с които прослушах рок. На 45 съм и сигурно съм бил на 12-13 когато батковците от махалата започнаха да ни зарибяват по рок музиката. Истината е, че започнах с ДиСи и те бяха и са ми на сърце и до сега, и...някак винаги бяха повече любими от Джудас и Мейдън. През 1987 Металика се появиха в живота ми и от тогава всичко се промени-те останаха голямата ми и много драматична любов до ден днешен. Това не омаловажава факта, че обичам и Девиците и се радвам, че именно тях предадох в сърцето на сина ми. За Мейдън, каквото и да се каже-все ще е малко, това е истината. Брус го харесвам много и като соло кариера, а "Сълзите на дракона" смятам, че трябва да е химна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 30.01.2017 12:20:00 + 2 1
Така като превеждаш заглавията на песните е малко смешно. Хард рокът звучи добре само на английски език. Иначе Maiden имат много добри песни, но цялостен албум само fear of the dark. И всички концертни албуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 30.01.2017 16:44:18 + 2 1
Фея , ДиСи и Кис са класика ! няма да забравя че в началото много ми харесваха Кис , но после открих Мейдън със ''Номера на Звяра'' от '82 и всичко се промени Разбира се, слушах и още слушам много групи 80-те , като Джудас (също невероятни) , Меноуър,Саксън,Аксепт,Уасп,Хелоуин,Туистед Систър,Дио ... и още много

Винаги съм харесвал много мелодичният хеви метъл траш метълът не ми е един от любимите, но от голямата 4-ка , мога единствено да слушам Металика !

И моят син слуша само такава музика , като разбира се обикна и заобича много Мейдън и аз съм много щастлив от това И знам че винаги ще останат в сърцето му !

А Брус наистина има много яки соло албуми - на мен ми допада доста последният му от 2005 Tyranny of Souls - страхотен албум на извънземна тематика Съгласен съм за дракона , но на мен любимита ми песен на Брус е - Road To Hell - много напомняща за Мейдън песен

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 29.01.2017 20:53:21 отговори + 3 3
Кала, там е работата, че нито Пърпъл нито Снейк, нито РейнбоЛт слушам, защото...тези стилове и групи са ми неприятни! Имат по някоя и друга песен ставаща за слушане и това е. Изказвам лично мнение и никой не е в състояние да го промени.
Мейдън са страхотна банда безспорно. Видеото от песента е супер! Впрочем, 86 ми е най-любимия албум на Девиците. "Самотата на бегача", "Изгубените години" и " Някъде във времето" са невероятни парчета!!!! Не се нервирай за несъществени неща, усмихвай се повече и UP UP UP THE IRONS!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 22:16:35 + 2 5
Благодаря ти Фея На мен ми допадат песните на Рейнбоу със Дио , особено Stargazer и разбира се трите хита със Джо Лин Търнър (Street of Dreams,Can't Let You Go и I Surrender) !
Също така и Пърпъл без тях не може

Радвам се че мислиш така за Мейдън Невероятна песен е Wasted Years - една от най-добрите им. От албума им от 86 освен тези парчета които си изброил бих добавил и ''Александър Велики'' (песен която между другото не са изпълнявали на живо) , както и Stranger in a Strange Land , Heaven Can Wait , Deja-Vu са страхотни
Ние изброихме целият албум е без 1 песен Sea of Madness , но и тя не е лоша - доста любима е на феновете на Мейдън по света.

А на мен лично любимият ми албум на Мейдън е Brave New World 2000г. - да не си помислиш че не харесвам класиките , наптротив , но след завръщането на Брус и Адриан , това беше и още е уникален албум за мен.
Обаче първите 7 албума на Мейдън + Live After Death '85 си остават вечна класика и златните години на Мейдън , които продължават и до днес

А иначе любимата ми песен на Мейдън е - Fear of the Dark
Благодаря ти още веднъж , и не се съмнявай че ще се усмихвам повече след като Мейдън са ми любимците , групата с която съм израстнал
UP the Irons !!! и от мен братле
Поздравче от мен за теб : също много любима моя песен на Мейдън - The Evil That Men Do ! Rock On !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 18:01:11 отговори + 1 4
Фея,Гражданин - много е лесно да говориш неща без да знаеш ! Всички тези изброени песни са хитови в този жанр , и е малко тъпо да казвате че не ги знам , при положение че Мейдън са ми любимите .

Не си мислете че само вие слушате Deep Purple и Whitesnake !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гражданин 29.01.2017 20:12:28 + 3 0
ОК, но за какво са тези дати на концерти на Мейдън в САЩ и защо е толкова важно да фигурират в новина в този сайт. Дай най-сетне ясен отговор на този въпрос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 20:41:28 + 1 3
Не съм казал че е толкова важно , просто се чудех защо от WeRock не обявяват новината все още , след като излезе през миналата седмица . Това е , нищо повече
А и мисля че си заслужава да се направи една статия/новина за тези концерти - все пак са на Мейдън

А пък те ми казват че за да съобщат новина за нечии концерти в Северна Америка трябва да са сравними със reunion-a на Гънс .
Не мисля че концертите на Гънс са толкова много в Северна Америка че само те да си заслужават за новина

А и на Мейдън тези дати са част от The Book of Souls World Tour 2017 и мисля че можеха да пуснат една статия/новина - след като са от актуалното турне на групата !


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 29.01.2017 20:58:59 + 5 1
То още там си проличава колко си (мало)умен. Казват ти, че турне в САЩ за да го съобщят трябва да е голяма новина колкото събирането на Гънс. И ти сравняваш какво? Бройката на концертите на едните и другите. Това е малоумие за бронзов медал. Бронзов, защото съм сигурен, че можеш и повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 22:44:43 + 1 4
Сталкер , това са концерти които са част от актуалното им турне - и трябва да се обяват .
А и щом други чуждестранни сайтове я обявяват , значи си струва
Без значение от каквито и да е reunion-ни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 29.01.2017 23:04:07 + 5 1
Трябвало да се обявяват. Ти от луната ли падаш? Там всички ли сте такива безмозъчни? Кой в БГ обявява концерти в САЩ? Трябвало му. Само че на никой не му трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гражданин 30.01.2017 11:08:36 + 2 1
kalata, не е ли ясно, че новините трябва да са интересни и полезни на повече хора. Едва ли са много хората в България, които ги интересува някакъв списък с дати и имена на американски градове. Ако искат да посетят концерт на Мейдън в чужбина, много по-лесно е това да стане в Европа.
Освен това в сайта четат много хора, с различни любими групи. Мейдън е една от най-значимите метъл групи, но не е единствена, за да й се дава специален приоритет за такова обичайно събитие, като дати за турне и то в отдалечена от България страна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 30.01.2017 14:06:03 + 3 1
Шшшшшт. Тихо. Сега калата ще ти каже, че новината е от миналата седмица и е голям срам, че тука не са я пуснали. Ще ти каже и че щом са Мейдън датите са важни, ако ще и на Марс да са.
После ще ти каже "Само ЦСКА оле", пардон "Само Мейдън оле".
И накрая ще ти каже и че е много умен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 30.01.2017 16:23:14 + 1 2
Сталкер що не земеш да си гледаш работата ! От всичките ти отговори разбрах че можеш да обиждаш и нищо друго не правиш - и то го правиш без причина - просто защото незнаеш какво друго да направиш

Гражданин , сигурно си прав , но такива хора като Сталкер , го направиха на голям въпрос ! А аз просто попитах сайта защо не ги обявяват и това е ! Нищо друго , но Сталкер е прекалено т.. за да го проумее .

Up the Irons !!! (поздрав за Сталкер)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 30.01.2017 16:48:24 + 2 1
Не се притеснявай за мен, глуп**. Аз работата си я гледам.

Видя се точно като попита сайта колко си т*п.
Първо: Що не били обявили дати на Мейдън за САЩ и Канада - тотално малоумен въпрос.
Второ: Казаха ти, че щото не е голяма новина като събирането на Гънс. И ти какво направи - тръгна да броиш колко концерта имали Гънс и колко Мейдън и по това да ги "мериш" коя новина колко е голяма. БРОНЗОВ МЕДАЛ ПО МАЛОУМИЕ!

Но както казах можеш и повече. Засега обаче не се проявяваш достатъчно, продължавай да опитваш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гражданин 30.01.2017 17:23:24 + 3 0
kalata, ама ти си бил зрял мъж, имаш и дете. С този небивал възторг от група (в случая Мейдън), мислех, че си макс на 20. Не е ли време да си пренаредиш приоритетите и да се отнасяш към любимата музика по-спокойно и трезво. Пиша го съвсем добронамерено.

Между другото, ти начена спора защо в сайта не фигурират датите за американските концерти. Но после с някои от участниците нещата загрубяха.
Отговорът е прост - датите в САЩ не са от интерес на повечето читатели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 30.01.2017 18:38:24 + 1 2
Сталкер , ще ти кажа само едно нещо - > Колкото и да се правиш на умен, не ставаш - това е !
И да ти кажа ти печелиш ЗЛАТЕН МЕДАЛ ПО МАЛОУМИЕ !
все пак не можеш да дадеш отговор на зададен въпрос - липсват седемте години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 30.01.2017 21:34:33 + 1 1
Ти понеже нямаш грам акъл за пореден път повтаряш моите реплики. Пък после обясняваш кой какъв бил. Вижда се от ясно по-ясно. На ниво нечовекоподобна маймуна си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 30.01.2017 21:59:46 + 1 1
Сталкер глупако ! не повтаря ничии реплики , а казвам самата истина - ама от нея боли , нали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 31.01.2017 09:53:40 + 1 1
Каза папагалът Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 29.01.2017 16:35:50 отговори + 1 2
Само да поясня, че песента за "Отплаващите гемии" е на Whitesnake Sailing ships- на която, всички дами си раздират камизолките, плачат и си мяткат пликчетата по Вокала...
Та, Мейдън няма да я свирят и нея... Абсолютна скука...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 29.01.2017 16:14:53 отговори + 5 1
Какъв е този КАЛАТА?! Приятелю, какво си го обърнал тук на заяждане тип Селския мегдан?! Знаем, че Мейдън са велика група, какво точно те бърка, че нямало обявени датите за предстоящи техни концерти? Или ще си купуваш билет за тях? И да ги обявяват и да не ги- все е тая...все едно, нито ще свирят Смока, нито блЯк найта, нито сочуфочуто. Дори няма да изсвирят за Отплаващите гемии. Колко тъжно. И еднодневни билети няма да има... Какво скучно турне...б.си- концерт без СМОКА! Позор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гражданин 29.01.2017 16:50:14 + 4 1
kalata слуша само Мейдън. Не знае други групи освен Мейдън, защото не са му нужни. Каквото и да сътворят Мейдън, за него е чисто злато. Той не е чувал ни Смоука, ни блек, ни блЯк найт, ни Сочу Фочу, да не говорим за Отплаващите гемии, защото гемиите на kalata без Мейдън са потънали така или иначе. Смята, че целокупното човечество се интересува от всяка стъпка на Мейдън, затова е много важно да се сложи в новините всеки ненужен поменик с дати на концерти на Мейдън, па ако ще да са на Марс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 29.01.2017 17:18:21 + 5 1
Не просто дати на Мейдън, а дати на Мейдън в САЩ. Най-важната новина от началото на година, по-важна от ген. Радев, служебното правителство, Бат Бойко и Тръмп взети заедно. А тука не я били съобщили Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 28.01.2017 10:07:18 отговори + 10 11
Тотално изчерпани комици.От 33 г. нямат читав албум.Само рядка мейдънска бозица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rammstein Live In Paris 27.01.2017 18:11:22 отговори + 1 6
Случайно да имате някаква информация за шоуто от Париж на Рамщайн, което ще върви по кината в Европа? Дали има някакви слухове за България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.01.2017 18:29:50 + 6 6
За момента - не. Молим - без офтопик Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.01.2017 16:57:34 отговори + 7 9
Да има дати за Северна Америка и Канада , обаче от WeRock спят и не пускат новината която беше обявена още миналата седмица.
Добре че се сетиха да пуснат Wasted Years live
Иначе какво да кажа , просто най-великите на света - страхотна песен , една от техните много хитови песни
Надявам се все пак да пуснат и ДВД от това турне , песните са супер , както тези от новия албум , така и вечните класики
Дано и да променят мако селиста за предстоящите концерти през лятото - или да добавят още песни към сета - които и да добавят все ще има недоволни , ама така е като имат само хитови песни

Поклон пред най-добрите на света UP The Irons!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.01.2017 17:06:16 + 7 8
Чудно кой български сайт не спи е пуснал новината за датите в Северна Америка? Посочете един! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.01.2017 17:17:18 + 2 11
Щом знаете за датите защо не ги пуснете като новина ?
А и да ви кажа честно - не мога да посоча друг сайт , защото следя най-много вашият - най много ми допада , със хубави статии/новини и ревюта и.т.н.
Просто се чудех защо не я обявявате новината като е от миналата седмица
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.01.2017 17:29:15 + 8 5
Защото, за да съобщим със специална новина дати за нечие турне в Северна Америка, то трябва да е, общо взето, сравнимо с реюниъна на Guns N' Roses Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.01.2017 20:01:47 + 2 6
Какво ви вълнува другите групи какво обявяват - това е новина и вие трябва да я отразите като такава .
А и само да ви кажа , явно вие обявявате само когато са много като бройка концертите - а обявените концерти на Мейдън за Европейската част от турнето са 19 ! така че , не мисля че сте прави.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.01.2017 20:09:21 + 7 3
Какви други групи? Кое по-точно е новина? А това от 23.09.2016 г. какво е?

werock.bg/novini/iron-maiden-shte-prodalzhat-turneto-the-book-of-souls-i-prez-2017-g?id=36826
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.01.2017 20:20:18 + 3 6
Точно де обявили сте новината за концертите в Европа които са 19 на брой , а ми давате за пример reunion турнето на Гънс което е сас 51 концерта за Северна Америка и ми казвате че когато са повече концертите тогава ще го отразите като новина Нещо си
противоречите .
Отбелязали сте че Мейдън продължават турнето и през 2017г. , но сте споменали само датите за Европа - което е супер , но през миналата седмица излезе и новината че ще имат и концерти във Северна Америка - а вие още не сте го отразили - а тези концерти обявени от Мейдън за Северна Америка са 44 ! Според вашето изказване трябва да се обяват защото са повече от онези 19 и близо до 51 на Гънс .

А и във тази новина за Wasted Years live пишете че още не са обявени други дати освен тези в Европа - е вече знаете че има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.01.2017 20:34:06 + 7 7
Не си противоречим. Просто Вие не разбирате какво казваме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 27.01.2017 20:55:29 + 5 6
Вие не резбирате какво казвам аз !
Само Мейдън оле !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 28.01.2017 08:21:03 + 7 2
Уирок не се занимавайте с тоя мал*уник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 28.01.2017 11:40:08 + 2 5
Сталкер , май ти си мал*умник. Просто ги попитах защо не пуснат новината на обявените концерти в Северна Америка на Мейдън , като тя е от миналата седмица.
Така че , по леко със изказванията ! Нищо не съм казал против сайта , напротив даже казах че ми харесва и следя затова само него .
Хайде да не раздаваш обидни реплики , става ли ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 28.01.2017 12:00:50 + 4 3
Концерти в САЩ, новини и т.н. не ме интересуват. Това си е между тебе и сайта. Аз ти казвам, че си пълен мал*умник, защото от доста време съм виждал твои коментари. И в новини за Мейдън и в съвсем други. Всеки втори твой коментар завършва с някаква мейдънска мантра. С повод и без повод. Е това показва тотална липса на нормален разсъдък при тебе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 28.01.2017 12:41:26 + 3 1
За 15+ години само за това защо не сме публикували новина за нечии концерти в САЩ не ни бяха държали сметка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 28.01.2017 16:11:07 + 1 3
Сталкер , това че съм писал накрая на някои свои коментари Up the Irons!!! (което е известен поздрав сред феновете на Мейдън) не значи че ми липсва разсъдък - или че това са Мейдънски мандри .
Може и някъде да съм писал за Мейдън коментар , а новината да е била за друго нещо или друга група , но всеки пише каквото сметне за добре А и ако се загледаш във втория коментар на тази статия ще видиш че там питат за Рамщайн , което не е свързано със Мейдън , ама някой да е казал/написал нещо .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 28.01.2017 17:36:26 + 2 1
Така си мислиш ти, защото не можеш да се погледнеш отстрани. Глупавите хора не знаят, че са глупави, а отстрани си личи ясно.
А и нещо или си кьорав, или се опитваш да лъжеш като дърт ром. На питането за Рамщайн е казано да не се прави офтопик.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 28.01.2017 20:01:23 + 1 4
Сталкер , пак обиди - ти май само това знаеш и можеш - Че съм написал Up the Irons под няколко коментара и айде вече съм глупав така ли ?

И в кое по точно се изразява ''глупоста ми'' ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 29.01.2017 04:33:03 + 3 2
Точно така. Начинът по който го правиш го показва ясно. Бих ти обяснил и по-подробно ама няма да разбереш, защо си ......
И когато нещо е истина не е обида, а констатация
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 11:29:21 + 1 4
Сталкер ти си пълен глу*ак ! Не можеш да ми дадеш един нормален отговор , а само се обясняваш и се правиш на много умен - е sorry man , но май не си толкова умен за колкото се вземаш !!!

Up the Irons !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 29.01.2017 17:16:31 + 4 1
То се вижда - повтаряш като папагал моите думи към теб и като развалена плоча мейдънската си мантра. И си мислиш, че за това трябва много акъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 29.01.2017 18:06:59 + 1 4
Защо не дадеш отговор на въпроса , а само отговаряш със някакви ''умни'' наисустени изречение - ще ти кажа защо - защото не знаеш какво да отговориш и мълчиш като пукел
А ''Мейдънската мантра'' я написах специално за теб , за да можеш все пак да ми отговориш нещо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

инфо 27.01.2017 16:40:06 отговори + 6 2
Има и дати за Северна Америка и Канада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".