IRON MAIDEN ще излъчат предпремиерно онлайн "The Book of Souls: Live Chapter" на 11 ноември

7 ное 2017, 18:48 ч. 1645 / 3 22
пред./следв.

   Както ви съобщихме, британските хеви метъл легенди IRON MAIDEN ще издадат концертен албум от турнето за промоция на последния си албум "The Book of Souls". Дискът ще включва 15 песни и ще носи заглавието "The Book Of Souls: Live Chapter". Появата му на пазара е насрочена за 17 ноември.

   Обиколката обхвана 39 държави на шест континента в периода 2015-2016 г., като концертите от нея бяха гледани от около 2 млн. зрители. Лайв албумът ще се предлага на CD, вкл. в луксозен вариант, и винил.

   Няколко дни преди премиерата на пазара, "The Book Of Souls: Live Chapter" ще бъде излъчен онлайн в YouTube-канала на IRON MAIDEN. Това ще се случи на 11 ноември (събота) от 21 ч. българско време. И денят, и часът са удобни за родните фенове на "Девиците" да се насладят на лайв иживяването. Или, по мейдънски казано, "Stream for me, YouTube!".

 

още за:

Iron Maiden


Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име без псевдоним 11.11.2017 13:36:54 отговори + 4 2
Тези продължават да копаят дъното!Кому е нужна подобна помия?Явно само на касичката на Харис и лейбъла им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 11.11.2017 15:42:52 + 2 4
За какво дъно говориш ! Не знаех че да стриймваш концерт/концертен филм от дадено турне или както досега да го издадеш на ДВД е дъно !!!
И забележи че излъчването на живо е безплатно - опа, извинявай ти нямаш толкова мозъчни клетки за да го проумееш

Думата помия описва твоето изказване най-добре
Iron Maiden > Judas Priest

Up the Irons !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 11.11.2017 18:06:23 + 4 2
Сигурно и СД-то и винила са безплатни хаха.На всичко отгоре компилация от различни концерти.И на това отгоре,само аудио.Голям смях!Т'ва бе на мода преди около 30-40 г.Трябва да си яко промит мозък да харесаш подобно нещо.Ноо,забравих че все пак става въпрос за фенчетата на Мейдън.Там всичко се приема безкритично.
Ако примерно Харис си запише пръднята и я издаде на диск и винил, 100% ще го обявите за гений.Нормално.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 12.11.2017 09:15:31 + 1 3
Аз ти казвам че стрийма беше ''free'' ! а пък ти за какво говориш ! - мъка !
Но да не би другите групи като пускат било то CD-та, винил и ДВД да са безплатни ?
Сигурно знаеш че ДВД-то на Джудас Battle Cry не е безплатно а Мейдън ти пускат да гледаш безплатно това което е трябвало да е на ДВД !!!

Не виждам какво лошо има в това песните да са от различни концерти ! Супер си беше, изкефих се на макс невероятно изживяване и концерт - както и турнето, а Мейдън са великани
Било е на мода преди 30-40г. - абсурдно изказване !

Промит мозък си ти , понеже не виждаш по-далече от носа си и говориш пълни глупости !!!
Не се приема всичко безкритично , но ти от къде да знаеш - и после ще ми кажеш че си фен на Джудас, че разбираш от музика ! Ти си нищо, а само един заслепен човек !!!

Up the Irons !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 12.11.2017 10:59:45 + 3 1
Абе аз ти казвам че е излишно,и че е направено само за пари.Това е някаква нискокачествена сборка от песни,събрани оттук-оттам.Какъв е смисъла? Сравнението с Priest е смехотворно.Това е един ЦЯЛ концерт от Вакен и можеш да си избираш различни формати,един висококачествен продукт,а не евтина аудио сборка като на Мейдън.
Между другото Battle Cry отдавна е в личната ми колекция.Т'ва на Мейдън без пари да ми го дават,няма да го взема,честно!До старите класики от 80те които притежавам,би стояло като кръпка на костюм.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 12.11.2017 13:01:11 + 1 2
Кое е излишно ? че след турне издават концерт или в случая концертен филм както всички групи правят ! А спомняш ли си лайв албума на Джудас от 2009 - A Touch Of Evil Live (да не забравя да спомена и Unleashed in the East , опа ! in the studio - мисля че ме разбра и схвана) - който е сборка на песни на живо !!! Но нямаше нищо друго - само CD , без ДВД, без концертен филм, без винил. Да не говорим за живо безплатно излъчване на концерта както направиха Мейдън.
Мисля че в случая Джудас са го били пуснали само за пари

Нискокачествена сборка -> това при Мейдн го няма - там всияко е на високо ниво - и сцена и песни и всичко , за разлика от Джудас !

Ти да не си мислиш че само Джудас издават ДВД от концерти ?
И Мейдън досега издаваха само ДВД-та , а това сега живо безплатно излъчване на концертния филм е първо по рода си за групата ! Висококачествени продукти при Мейдън колкото щеш
За феновете , включително и мен щеше да е по-добре да го издадат на ДВД за да си го имам в колекцията но така са решили така са направили.
Концерта си го гледах вчера и беше супер яко преживяване !
Най-добрите са Мейдън на живо !!! същото се отнася и за Джудас
Така че моля те, преди да пишеш коментар първо помисли !

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име без псевдоним 12.11.2017 13:43:02 + 2 1
Само дето Unleashed... е с платинен статус,а А Touch of Evil e с Грами за най-добро метъл изпълнение. Разликата е очевидна! Когато Мейдън вземат Грами за това албумче,пак ще говорим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 12.11.2017 14:41:01 + 1 0
Пак бягаш по тъча и си противоречиш ! Говориш за едно , после те контрирам и сменяш темата - ех мъка мъка !!!

Той хубаво нека си е платинен , ама кажи нещо за ...in the studio
Да не сравняваме , че само ще кажа 3 думи: Live After Death -> епохален, монументален, класика в жанра и недостижима за която и да е банда , не само Джудас

През 80-те продажбите на албум са по-високи и ти това го знаеш много добре, в сравнение с наши дни ! Така че по полека със изказванията за платиненият статус - защото Мейдън имат много повече платинени албуми от Джудас !!!

Да ама грами за най-добро изпълнение е само на една песен (Dissident Aggressor) от този лайв албум, а не на целият албум както е и при Мейдън със El Dorado от En Vivo! - песента е със грами за най-добро изпълнение , не лайв албума !!!

-> Да не би Джудас да са спечелили грами или албума да им е платинен - говоря за последният им излязъл лайв албум: Battle Cry ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 8.11.2017 23:33:36 отговори + 4 2
Бях на концерт от турнето - гола-вода..Сетът беше традиционно за последните години слаб. Шоу - нямаше, жалко за такава велика група как се сринаха..нямам обяснение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 9.11.2017 14:20:13 + 1 4
Хахахахахха ! сетът бил слаб ! -> и ти си от тези които искат само да си слушат класиките и нищо друго в продължение било то на 40 или повече години ! Е сори ама Мейдън си пеят бая нови песни има други групи които само свирят класиките - съвет: ходи и гледай тях
Плюс това Мейдън си правят яко шоу и все още са велики на сцената.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 10.11.2017 01:12:08 + 2 1
Kolata, разбирам че си фен на новите албуми на Мейдън, но гледай обективно на нещата..аз съм фен на Мейдън от 82-83 година..бил съм и на други техни
концерти- повярвай ми - това турне е най-слабото което съм гледал! Сцената винаги им е яка, но до там... но щом теб си те кефи - лошо няма..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 10.11.2017 14:46:09 + 1 3
Аз съм им фен от '82 ! Новите им албуми са супер. Дали ти харесват на теб това вече не знам ! но сигурно не те кефът и си от тези изостанали назад във времето фенове, някъде към '86 !
А това турне беше доста добро и си беше готино шоу и всички са си на ниво и то великолепно Ти сигурно си гледал друг концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.11.2017 20:28:04 отговори + 5 4
Помислих, че ДВД, а то само аудио. Чудо голямо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 7.11.2017 20:53:01 + 1 6
Това ще е премиера на концерта , а аудиото излиза на 17 ноември. ДВД няма да има ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 7.11.2017 21:18:32 + 3 2
Да не е записано всичко на един концерт? По-скоро ще са в различни държави всяка или почти всяка песен. Или не правиш разлика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 8.11.2017 19:27:51 + 1 4
Много добре знам че песните ще са от различни държави ! Но те формират цял концерт, нали така ! Може би се губи малко усещането за цялостен такъв , но и това става в стила на Flight 666 документалният филм и отново забележи - концертен филм, още познат като самият концерт
И чети малко преди да пишеш - CD-то (аудиото) в луксозен вариант и винил излизат на 17 ноември, а пък така наречения концертен филм Мейдън ще го излъчат на живо !!! ДВД няма да има
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 9.11.2017 11:09:15 + 2 1
Ти знаеш ли какво означава концерт? Означава събитие. Събитието има начален и краен час и се случва на едно място в някакъв отрязък от време.
Ако извадиш от 15 различни събития по една част и ги събереш не се получава ново събитие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 9.11.2017 14:13:04 + 1 3
Ти по добре първо прочети хубаво преди да пишеш и да задаваш въпроси за аудиото и ДВД !!! (а то си има инфо в самата новина )

И все пак ако не си видял написал съм че защото песните са от различни държави се губи усещането за цялостен концерт !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 9.11.2017 14:56:20 + 2 1
Я виж ти по-добре какво си написал:

"Много добре знам че песните ще са от различни държави ! Но те формират цял концерт, нали така !"

А аз съм ти написал, че НЕ ФОРМИРАТ цял концерт. Колкото и да го въртиш и сучеш - все тая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 9.11.2017 15:08:36 + 1 3
А следващото изречение прочете ли го:

''Може би се губи малко усещането за цялостен такъв''
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 9.11.2017 15:26:31 + 2 1
Следващото изречение не ти променя смисъла на предишното. Написал ли си, че се "формира цял концерт"? Написал си. И 50 такива следващи изречения да напишеш предното си остава изцяло невярно и абсурдно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalata 7.11.2017 19:58:14 отговори + 7 11
Вече нямам търпение страхотно турне с невероятно сценично оформление и супер албум - The Book of Souls Заслужава си да се види ! Само ме е яд че няма да го издадат концерта на ДВД. Най-великите

Up the Irons !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".