Иван Цанов от ФАНАГОРIA подготвя нов албум

3 авг 2018, 07:24 ч. 1139 / 9 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Иван Цанов е китарист и композитор, основател и член на ФАНАГОРIA /Fanagoria/ група, в която свири в периода 2001-2009. Освен групата, той има много собствени инструментални композиции, някои от които са издадени в ограничено издание в първия си солов албум The Power Of Twilight. Той е автор на Футболния марш - Here And Now - песен на FANAGORIA, посветена на българския национален отбор по футбол. След периода на ФАНАГОРIA Иван Цанов подготвя материал за нов инструментален албум и едновременно с това прави песни за следващи проекти. В началото на 2018 г. завършва работата по албум, който ще бъде издаден под името Album IV – A Brave New World.

"Race With Devil On Balkan Highway" е първият сингъл от предстоящия албум " A Brave New World ". Музиката се основава на 20-годишна идея, не по-дълга от 4 такта и останала недовършена през годините без успех това да се случи. Интересно е, че дори още от първите тонове Иван веднага има чувството как ще бъде наречен (не без влиянието на Ал Ди Меола, разбира се). Но той не може да го продължи подходящо и остава на заден план, а Иван междувременно прави много други инструментали и песни, включително и тези на групата му FANAGORIA. И така, след 20 години, само за няколко седмици успява да развие и завърши цялата идея.
Race With Devil On Balkan Highway вече има видеоклип в YouTube. Историята се основава на войната по пътищата и най-вече на лудото каране на шофьорите на камиони, движещи се по главните магистрали, свързващи Близкия Изток със Западна Европа. Драма между християнин и мюсюлманин - шофьори на камиони и спомените на момиче, което е загубило любимия си човек ...

Албумът "Brave New World" ще се състои от 11 инструментални парчета, които се очаква да бъдат пуснати през есента на 2018 г. Всъщност пълното име на албума е Album IV - Brave New World. Характерно е, че той е втори по хронологията на публикацията, но четвърти според концепцията и хронологията на писането на композициите. След издаването на Album IV ще започне подготовка на Album V и VI, след което ще презапише и издаде Album I - The Power Of Twilight и после Album II и Album III... това може би е познато отнякъде ...

 

още за:

Иван Цанов


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Master 7.08.2018 21:36:55 отговори + 1 0
Прекалено тъпо парче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Винни Пух 7.08.2018 20:50:13 отговори + 3 0
Добре... защо?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

българин 3.08.2018 14:31:59 отговори + 8 0
Момчета, не така. Сега ще дойде един, който ще каже да си слушате Азис, защото не разбирате. После ще дойде друг, който ще пита какво вие сте направили/изсвирили, за да оценявате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 3.08.2018 12:59:58 отговори + 2 0
Относително дълго съобщение за такъв продукт(?). Това го удря повече на някаква репетиция, отколкото завършена творба. Не критикувам, ама така ми звучи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cornhusker 3.08.2018 12:36:58 отговори + 5 1
И нека се чуе мощно - WTF??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gom 3.08.2018 11:27:06 отговори + 3 0
Защо намесваме религията? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 3.08.2018 10:05:44 отговори + 6 2
Наборе, я дай отначало, че ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".