Ново видео от китариста на ФАНАГОРIA Иван Цанов - " The Flight of the Dragonfly"

28 окт 2019, 07:29 ч. 829 / 6 13
пред./следв.

   Китаристът на ФАНАГОРIA Иван Цанов представя четвърти видеоклип от инструменталния си соло албум "A Brave New World". Парчето се казва "The Flight of the Dragonfly".

   Това е последното видео от замислените четири клипа от албума преди започване на работа по следващата творба на Цанов. Също така, предстои да се появи и нов албум на ФАНАГОРIA, който ще излезе на 31 януари 2020 г. Групата не се е събирала от 2010-а и сега започва нов период с албум и два видеоклипа, които се очаква да излязат до края на 2019-а.

   Предишните видеоклипове на Иван Цанов от самостоятелния му албум са "Race with Devil on Balkan Highway", "Mirkwood" и "Lust for Lust".

 

 

още за:

Иван Цанов


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kuzman 29.10.2019 11:25:49 отговори + 2 0
Ча'айте малко да си оправя вкуса от това дето го чух... https://www.youtube.com/watch?v=QOb6JSQd-Qw Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 29.10.2019 11:45:57 + 2 1
Браво, човеко!!! Страхотно е парчето на Корпс!!! А иначе- все още не съм си направил труда да преслушам инструментала на Цанов, който е тема на настоящата новина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 29.10.2019 08:31:19 отговори + 2 0
Дано албумът върви с разяснителна брошур(к)а към всяка... творба..., особено тази. Щото хал хабер си нямам каква е била целта на това нещо, честна стефановска. Клипът не е лош - той е тотално и абсолютно БЕЗСМИСЛЕН! Самото изпълнение е толкова абстрактно, че не знам дори как да го коментирам - решил човечецът да подърпа струните, пък каквото излезе накрая. Особено се забавлявах да го гледам в поза "чуй т'ва яко соло". Разбирам да е едва прохождащ в стила тийнейджър с ентусиазъм да покаже какво може, обаче това е зрял човек с претенции за завършен музикант. Който свири от над 20 години, ако съм намерил правилната информация.
Стана ми дори кофти, че го критикувам(е) така, обаче Иван Цанов или има сериозна нужда от уроци по китара, или да се откаже, преди тотално да се е орезилил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

180 28.10.2019 20:06:03 отговори + 4 2
Бих се израдвал ако това беше изсвирено от петокласник, който свири на китара от началото на първия срок, а видеото - дело на съучениците му от кръжока по microsoft paint & moviemaker + безплатния акаунт на училището във videoblocks. Но за съжаление ситуацията не е такава. Това, което виждате, е причината да нямаме нито една читава група на световно ниво. Както написа някой по-долу - тотална липса на връзка с действителността и обективен поглед върху това, което прави. Напомня ми малко на един 'албум', който също беше промотиран тук, който беше краднал леко за обложката си изображение от бранда на NOD32. Велико.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 29.10.2019 09:12:53 + 2 0
Не виждам как подобни музикални продукти биха попречили на една добра българска група да звучи като световните образци. Те биха си съществували паралелно, без да си пречат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 28.10.2019 17:29:39 отговори + 4 0
Пичът трябва да си уволни тонрежисьора. Толкова ужасен звук, толкова калпав микс... Това, подозирам, срива цялата композиция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 28.10.2019 16:07:57 отговори + 3 0
Ако се преаранжира композицята може да звукне по-добре. Как ще стане това? Чрез по-силен контраст. На първо място трябва да се включат разнообразни ладове. Не чувам честа смяна на ладовете, а защо да няма и модулация. Също и ритмически контрасти - например в части от композицията да преобладават цели и половини ноти, а в другата - шестнадесетини и триоли. Иначе има опасност да звучи равно, както и звучи. Трябва много да се слушат майсторите в жанра - как аранжират, как композират. Такива като Вини Муур, Марти Фридман, Анди Джеймс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Panzergrenadier 28.10.2019 16:15:46 + 2 0
Също може да се мисли за по-добър синхрон между мелодията и звучащата под нея хармония. По-умели мелодични акценти върху тоновете от хармонията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 28.10.2019 11:26:32 отговори + 6 1
това е ужасно...такива "сола" повечето сме правили на 10-12 годинни ..а клипа с тези мускулести водни кончета с китари просто няма да го коментирам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 28.10.2019 11:19:11 отговори + 9 0
Твърде вдъхновяващо! Фащам гората! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 28.10.2019 10:29:41 отговори + 3 3
Човека явно, че технически умее, но музиката не е само техника, а тука липсва всичко останало. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad_URKO 28.10.2019 11:02:18 + 7 0
Кое е явно ,не ставай смешен,.....това, което умее технически е на ниво - състезател по въздушна китара....! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mad_URKO 28.10.2019 08:31:42 отговори + 15 1
Съжалявам за въпроса, но не е ли малко нахално и прекалено самоуверено, господина въобще да се нарича-китарист?!? Жалко, че наистина добри музиканти, понякога са толкова критични към себе си, че не показват на света наистина качествени творби. Това нещо /даже не искам да го наричам музикално произведение/ е олицетворение на другатата крайност - абсолютната липса на самокритичност и правилна самооценка! Мила родна картинка - хора със самочувствие без никакъв талант и умения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".