Изискванията на Iggy Pop - най-забавните от изпълнителите на "Sofia Rocks"

2 юли 2012, 13:35 ч. 481 / 6 43
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Седем джуджета с островърхи шапки, мотоциклет и оглушителен звук – райдерът на Иги Поп официално е най-забавният от всички на
   Sofia Rocks 2012

   Списъкът с изисквания към организаторите на Sofia Rocks 2012, изпратен от мениджмънта на най-нестандартния изпълнител от афиша на феста – Иги Поп, държи първо място по оригиналност и е официално най-забавният райдър от всички получавани някога в офиса на Болкън Ентъртейнмънт.

   Всичко започва още със заглавието на документа: “Marvellous and Most Instructive Information Document. Including Utterly Confusing Comments and Asides” (Прекрасен и много описателен документ, включващ объркващи коментари и сериозни отклонения”. След описателното начало следва приказно и изключително самоиронично изреждане на най-невероятните прищевки, които една рок звезда би могла да измисли. Екстравагантният райдер на Iggy Pop and The Stooges е почти невъзможен за изпълнение. Целият екип на Болкън Ентертъйнмънт обаче e силно амбициран да изпълни максимална част от него.

   Дефинитивно подчертано е желанието да се подсигурят седем джуджета-помощници с островърхи шапки и обаятелно излъчване, както и имитатор на Боб Хоуп (американски комедиант от британски произход), който достатъчно добре да може да интерпретира класическите смешки за голф, Холивуд и Бинг Кросби. Сигурно разбират трудността на изпълнението на подобна задача и затова са склонни в краен случай да приемат алтернативни форми на забавление като тесте специални карти за покер, в случай че наоколо се навъртат фенки на групата, силно желаещи да се включат в една бърза игра на стрийп покер.

   За стаята на Iggy изискването е да е ...интересна. Не типичната рокенрол съблекалня, а нещо различно от това. Предложението на мениджмънта е да бъде пуснат вътре някой дизайнер с доста неконвенционални виждания по отношение на интериора и да бъде оставен на спокойствие да изрази своето артистично АЗ. „Какъвто и да е резултатът от това, то със сигурност ще е по-интересно отколкото типичните в повечето случаи – удобни мебели, свежи цветя и дъра-бъра. Нищо предварително уговорено и типично няма да свърши работа, по-скоро да има нещо за чупене... Никой не възнамерява да чупи неща умишлено разбира се, но понякога все пак се случва”. Единственото правило, което трябва да се спази при подредбата на стаята, е да има столове, които стоят здраво на земята и не носят риск от рязко изместване на центъра на тежеста. Препоръчително е да има килим, който да е постлан под мебелите, а не върху тях. Също така и мотоциклет Triumph Scrambler, за да може Iggy да се придвижва спокойно по време на фестивала в зоната на бекстейджа!

   Разбира се, по-голямата част от изброените до момента екстравагантни желания са закачлива шега (или поне целият екип на организатора силно се надява). Това, което е сигурно че всички технически изисквания за перфектното представяне на групата ще бъдат спазени пунктуално (включително и цветовите предпочитания за дръм сета на барабаниста на групата), за да може Iggy and The Stooges да направят това, което правят най-добре - едно ГОЛЯМО шоу. Групата не може да посочи точната продължителност на изпълнението си, тъй като много често по независещи от тях причини, по време на концерта, се получават необичайно дълги версии на някои от песните. Ей така от само себе си.

   За изненада – нищо специално не се посочва в изискванията за локална кухня. Това, което целият екип на Iggy казва е, че като всички нормални хора те държат на вкусната и добре приготвена храна както и на добрата бира. Бандата с удоволствие ще пробва българска кухня и няма против да консумира българска минерална вода.

   Около изпълнението на бандата по време на най-мащабния рок фестивал на годината - Sofia Rocks 2012, ще бъдат заети приблизително десет души – шофьори, охрана и технически сътрудници. Няколко лоялни и сериозни охранители „не по-големи от тухлени къщи”, в пропорционално отношение 1:1 с броя врати на съблекалните на групата ще трябва да стоят на пост пред всеки вход и изход.

   Едно от най-важните изисквания от техническа гледна точка е силата на звука, мощността на усилвателите и разпределението им. Изпълнителите ще бъдат „щастливи като малки пухкави зайчета”, ако никой не им се бърка в шоуто и най-вече операторите. Бандата, съвсем не на шега, предупреждава всички от антуража на фест-а да не им се завират камери в лицата, защото „Iggy обожава да чупи камери, това е нещо като негово хоби”. Все пак, както бандата закачливо отбелязва, никой не е получил награда Oscar за „Най-добър кадър по време на концерт”. Мотивите са подплатени с желанието на Iggy and The Stooges да направят един наистина зрелищен спектакъл – първичен, мощен, отдаден изцяло на феновете.

   За първи път българската публика ще може да види гигантите от Iggy and The Stooges само и единствено в програмата на най-мащабния и най-интересния рок маратон Sofia Rocks 2012! Те ще се качат на сцената на 8-ми юли, за да могат да се надвикват с феновете по време на парчетата "Raw Power", "I Wanna Be Your Dog" и "Search and Destroy". Те идват, за да покажат на „новобранците в публиката" как се прави истинско шоу. Iggy and The Stooges – истински пионери и пънк-рок легенди идват да смачкат на живо по време на рок уикенда Sofia Rocks 2012!

   "Ех, как бихме искали да сме кучета точно сега" – реплики като тази не могат да не изтръгнат истинска радост от заклетите фенове! Iggy and the Stooges, чиято груба сила и откровено провокативно поведение на сцената създадоха уникален образ на рокенрол легенда, са и едни от най-ярките иноватори в рока. На 8 юли тази година очаквайте техният неподражаем, гръмовен звук да отекне над цяла България. Тяхното шоу е уникално. То е като сцена на яростно преследване в екшън филм, като боксов мач в красив ритъм, като гръм от ясно небе. То не е просто поредният рок концерт, а страница от живота на всеки фен, която никога няма да бъде изтрита.

   Най-големият рок фестивал за годината в България – SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли, ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва през тази година 20-годишнината от създаването си.

   ОББ е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.

   Официалният бирен партньор на фестивала Tuborg с радост ще изпълни желанието на Iggy and the Stooges за студена бира. Но това няма да е привилегия само за звездите, защото както повелява традицията на рок фестивала десетки точки за продажба Tuborg ще очакват хилядите фенове.

   7 и 8 юли 2012 (събота и неделя)
   Национален Стадион Васил Левски

   Билети в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, бензиностанции OMV и магазини На Тъмно. Онлайн билети ще се продават на www.eventim.bg Експресна доставка на билети за феста до 2 часа през Bgmenu.com
IGGY AND THE STOOGES


Коментари   (43)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


IRCPoliceman 5.07.2012 08:55:29 отговори + 0 0
Въпрос от сорта на "Кой е тоя Иги Поп?" ли видях? Ако не знаеш кой е по - добре се гръмни, батка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

areuexperienced 4.07.2012 09:32:05 отговори + 0 0
Ей, метълите, сакън да не се пошегуват хората, я се поуспокойте, не е като да ви навират на Иги бекстейдж мотоциклета в многознаещите гъзове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2012 09:24:23 отговори + 0 0
пробвай да разбереш сам
гугъл-мугъл, това онова
ако не успееш - и проз шси останеш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стуянчу 4.07.2012 09:16:43 отговори + 0 0
Абе аз понеже съм проз, кажете ми кво е тва "райдър", че се оборквам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дефинитивно! 3.07.2012 22:17:18 отговори + 0 0
'айде стига де - Дефинитивно?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kakafonia 3.07.2012 15:26:16 отговори + 0 0
Жалки сте! Iggy is God! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2012 13:56:28 отговори + 0 0
Тази рекламна статия ме прави горд че няма да бъда там! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2012 13:00:50 отговори + 0 0
Кой, по дяволите, е Иги Поп и защо си мисли, че заслужава специално отношение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 3.07.2012 10:19:18 отговори + 0 0
Иги е велик, класика и оригинал - другото е copy/paste.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2012 10:12:03 отговори + 0 0
Предвиждам не повече от 10 хиляди зрители за двата дни. Жалка картинка. Добре че е спонсорирано от банка, че БЕК да си останат в играта, защото ЛК след ЛФ ми се струва, че за известно време ще престанат с безумните си концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.07.2012 09:36:18 отговори + 0 0
Не разбрах само дали е "райдер" или "райдър". Но за коментарите кирилицата е задължителна ( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2012 08:43:37 отговори + 0 0
ебаси жалкия тип.истинко щоу щял да показва.Рамщайн ни го показаха вече,а тоя мое да се гръмне със смотания си пънк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2012 06:27:18 отговори + 0 0
Таз хубава българска дума райдер/райдър! Че и няколко пъти повторена! Безумно PR изпълнение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RagDoll 2.07.2012 23:57:41 отговори + 0 0
Това, че популярността на Иги в България е "нищожна" е единствено грешка на средностатистическия бг меломан. Но това, че се пишат тъпи коментари и се пренебрегват факти като този, че Студжис са безпорни легенди, е откровено престъпление. Съжалявам че изобщо погледнах към коментарите.
А, и малко по-весело и с чувство за хумор... Приятен фест.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 21:31:20 отговори + 0 0
Изтрещялник... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


naglfar 2.07.2012 20:58:17 отговори + 0 0
обаче пък може да се прочуем.когат идваха папамобила и били лъжеца не можахме.ама ако дойде другия стожер на демокрацията иги и някой софийски дилър му продаде ЧИСТ херо както той обича,вече сме на първа страница Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 2.07.2012 20:07:09 отговори + 0 0
Какво неуважение струи към една от най-първите и велики пънк групи и същевременно една от легендите на 70те. Iggy се забавлява, но някой не разбират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Гроздов 2.07.2012 19:33:29 отговори + 0 0
"Те идват, за да покажат на „новобранците в публиката" как се прави истинско шоу."

Много от тези новобранци пишат като изоглавени коментари тук. Дебелото шкембе?!?!? Хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 2.07.2012 17:35:53 отговори + 0 0
всъщност, пичове, осъзнавате ли, че цялата статия е една доста тъпа самореклама на БЕК и партньори? коментарите ви са на първолаци, и го казвам без някакви пристрастия към Iggy, Guns, и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 17:28:22 отговори + 0 0
Пука ми дали са наркомани, странни, снобари, смешници, тъпаци или цигани...Въпросът е,че като излязат тия хора на сцената и правят шоу...А какво ще му набавят зад сцената изобщо не ми дреме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2012 17:23:51 отговори + 0 0
Тея дядовци не искат ли и един златен ковчег? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 17:23:35 отговори + 0 0
Всеки път след подобни ПР текстове се чувствам тъпа. Честно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eddie 2.07.2012 17:10:14 отговори + 0 0
Много ми е интересно, тоя ако го докарат за самостоятелен концерт дали ще събере и 1000 човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 16:44:43 отговори + 0 0
Супер забавен ще е концерта на тия останки. Ма мене ми се гледа ГОДСМАК. А с билетите к'о прайм ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

боко тиквата 2.07.2012 15:46:51 отговори + 0 0
КАТО иска по различна стая вкарайте го у кенефа на баба Пена от Долни Богров.
И как само е написано "За първи път българската публика ще може да види гигантите от Iggy and The Stooges"
Боже,боже колко мъка има на тоя свят,боже.Кви гиганти кви 5лв Да пази Господ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2012 15:36:40 отговори + 0 0
и ся ще има ли блек и еднодневни след като тотално осраха феста?що не прехвърлят иги за хедлайнър първия ден? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 2.07.2012 15:29:15 отговори + 0 0
Изрусен Антъни Кийдис на двеста години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 15:06:10 отговори + 0 0
а нема ли изискване половината от публиката да са джуджета с островърхи шапчици?! WTF....бахти разтропаното, ненормално деде

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 15:03:39 отговори + 0 0
@mogul - 2012-07-02 14:39:25
"Последно този, който желае да си върне билета, ще си получи ли парите или не? "

Само ако е еднодневен!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 15:02:36 отговори + 0 0
не Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 2.07.2012 14:39:25 отговори + 0 0
Последно този, който желае да си върне билета, ще си получи ли парите или не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:22:50 отговори + 0 0
Trolling is a art. А тоя с коментара за "дебелото шкембе" на Iggy може да отиде да подруса малко дебелото шкембе на Axl... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:22:35 отговори + 0 0
И от шега ли не разбирате бе? Сигурен сам че е сериозен само за студената бира,аз лично отивам само заради Иги но може и да послушам как Аксел пее като Мики Маус.:д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:22:17 отговори + 0 0
Ian Curtis се е самоубил докато го слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:14:07 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-07-02 13:50:06
Не мога да повярвам, че се фукат пари за безумията на подобни скапаняци, за да са ни цените на билетите двойни! И без това популярността на Иги в Бг е почти нищожна, та да трябва да му търпим и лиготиите. Хайде да сме честни - колко от хората на стадиона всъщност ще гледат с интерес как тази "легенда" си тръска дебелото шкембе? Най-вероятно повечето просто ще си пият бира с гръб към сцената.

Смешник.Поне 80% от посетителите ще отидат заради Иги,особено след отпадането на Godsmack.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2012 14:12:41 отговори + 0 0
Тая мумия коя я слуша в БГ?5 човека има ли?Кво ни занимавате с тея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:08:59 отговори + 0 0
К'во "шкембе", бе? Иги е един кокал с малко кожа, хаха...
Те ли са виновни (изпълнителите) или глупците ("организтори"), смятащи че постигат нещо, освен засилване на ненавистта към тях самите сред "крайния потребител", разпространявайки редовно подобни обявления. Реклама?! Ха-ха, според профаните, може би.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монти Бърнс 2.07.2012 14:04:40 отговори + 0 0
@Анонимен - 2012-07-02 13:50:06
"колко от хората на стадиона всъщност ще гледат с интерес как тази "легенда" си тръска дебелото шкембе?"

Получаваш абсолютно точен и конкретен отговор --> нито един човек няма да гледа с интерес как Iggy си тръска ДЕБЕЛОТО ШКЕМБЕ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 14:03:37 отговори + 0 0
Колко много думи, за да се замаскира издънката с връщането на билетите за Godsmack. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 13:57:29 отговори + 0 0
Е, колко точно прост трябва да бъде човек за да отиде на концерт и там да демонстрира, че не му пука за изпълнителите?
Иги е страшен пич и с кеф ще го слушам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2012 13:50:06 отговори + 0 0
Не мога да повярвам, че се фукат пари за безумията на подобни скапаняци, за да са ни цените на билетите двойни! И без това популярността на Иги в Бг е почти нищожна, та да трябва да му търпим и лиготиите. Хайде да сме честни - колко от хората на стадиона всъщност ще гледат с интерес как тази "легенда" си тръска дебелото шкембе? Най-вероятно повечето просто ще си пият бира с гръб към сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2012 13:45:01 отговори + 0 0
Веселяци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 2.07.2012 13:40:23 отговори + 0 0
Снобар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".