Излезе DVD-то на КОНТРОЛ, РЕВЮ и ХИПОДИЛ

10 фев 2011, 14:20 ч. 758 / 5 12
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Спомен от легендарния концерт "Веднъж и завинаги" с участието на оригиналните състави на бандите КОНТРОЛ, ХИПОДИЛ и РЕВЮ вече е запечатан и на DVD. Организиран по идея на Светльо Витков, концертът събрал над 7000 човека остана исторически за българската уейв, пънк рок и ска музика в България. "Нашите фенове заслужават споменът от този велик концерт да остане запечатан сега и завинаги!", казва Светльо. Специално за феновете DVD-то със заглавие "Сега и завинаги" е двойно и съдържа не само запис от концерта, но и допълнителен диск с филм, в който са заснети най-интересните, истерични и автентични кадри от случващото се зад сцената - хората и екипите, които седят зад подготовката и организацията на концерта, емоциите, напрежението преди излизането на сцената и след това. "Сега и завинаги" е и един филм за историята на трите групи, за това как са се борили и оцелявали през времето и как въпреки времето са успели да заслужат признанието на феновете си и до днес. "В българския музикален бизнес да събереш двама българи е подвиг, 20 - катаклизъм", бе коментарът на Светльо Витков по време на организацията на концерта. Припомняме, че специално за концерта тогава, за да попълнят оригиналния състав на ХИПОДИЛ, се върнаха Петър Тодоров - Пешо, който живее и работи в Канада и Венци "Басисщето" от Германия. "Сега и завинаги" може да бъде поръчан онлайн единствено от страницата на Светльо – www.svetlio.bg на цена 15 лв. Тази година Светльо, заедно с групата си SVETLIO & THE LEGENDS, няма да остане длъжен на феновете си и в момента записва новия си албум със звучното заглавие "IBAN" (да се чете на "пловдивски"). Очаквайте повече информация за албума, парчетата и техните създатели.


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


soregashi 12.02.2011 12:24:22 отговори + 0 0
К'во 0о... има 4 парчета от Контрол ли?? Да не говорим, че тоя концерт беше преди 2 години да го... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2011 08:49:32 отговори + 0 0
адидииии куга ши гу качити в замундатаааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2011 00:17:15 отговори + 0 0
Пуснете го в магазина на Катехизис. Много повече хора биха си го взели, отколкото по предварителната заявка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дамаджан Петров 10.02.2011 17:07:57 отговори + 0 0
За какво излизане на DVD-то става въпрос, след като на 21 януари бяха спрени поръчките в сайта, а и никъде другаде не се продава. Наскоро Драго Шолев - режисьорчето, гостува в радиото /което тук е анатемосано /, и каза, че са изчакали да видят колко бройки ще бъдат поръчани до 21-и, за да изработят точно толкова и затова толкова се бавят нещата. Явно това е схемата, готови за продаване нямало. Светльо едва ли ще прецака някого, но да беше обяснил по-нормално или, както пише 'Вейдър яде мусака', да беше пратил по едно потвърждение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2011 15:53:35 отговори + 0 0
е как какво се случва....човекът кара луксозен Мерцедес...знаете ли колко му струват филтрите ) вие тука за некви двд-та спорите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


annihilator 10.02.2011 15:49:43 отговори + 0 0
само дето в сайта на светльо го няма DVD-to Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вейдър яде мусака 10.02.2011 15:19:03 отговори + 0 0
Добре де, аз го поръчах още първия ден - някъде в края на декември. Така и нищо дойде, нито пък някой се свърза с мен за потвърждение. Сега новината за излизането на дивидито се появява пак?! Е, мога ли да попитам, какво се случва по дяволите?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2011 15:15:49 отговори + 0 0
то групи няма че вдвта да има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 10.02.2011 15:09:02 отговори + 0 0
като го чакаш в замунда после не се чуди защо в България има толкова рядко такива концерти и двд-та Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2011 14:37:43 отговори + 0 0
чакаме го в замунда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2011 14:34:37 отговори + 0 0
След прегъване на горната корица не излиза ли, че местата на предната и задната картинка са разменени? Или за по-оригинално, гърба със съдържанието е сложен отпред?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Антоний Ласкин 10.02.2011 14:33:15 отговори + 0 0
За жалост пропуснах концерта, така че най-вероятно ще си поръчам ДВД-то. А и като е на такава символична цена Няма начин просто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".