Излиза вторият сингъл на китариста Иван Цанов - "Mirkwood"

4 окт 2018, 07:26 ч. 855 / 8 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Иван Цанов – една история в Мраколес

Mirkwood /Мраколес/ излиза в музикалните платформи на 4 октомври 2018. Това е вторият сингъл от предстоящия инструментален албум на Иван Цанов Album IV - A Brave New World. Това е най-дълго записвания инструментал от албума, който отнема 2 години да бъде завършен, подобно на първия сингъл Race With Devil On Balkan Highway. Заради по-различната структура и саунд този инструментал има особено място в албума и показва индивидуалния подход и почерк на Иван, който от 30 години търси нови пътища в музиката, опитвайки се да не се влияе от известните китаристи. Защото той е избрал не най-бързия път, който да му разкрие тайните на музиката. Защото „Най-бързият и лесен път е пътя към Тъмната страна....“

Мраколес има видеоклип в YouTube, заснет не точно в елфическата гора на Средната земя, но в подобна обстановка, разказващ история за принцеса, затворена в замък в дебрите на гората и една зла магьосница...

Иван Цанов е китарист и композитор, основател и член на ФАНАГОРIA. Той е автор на Футболният марш - Тук и Сега, песен на FANAGORIA, посветена на българския национален отбор по футбол. В началото на 2018 г. завършва работата по албум, който ще бъде издаден под името Album IV – A Brave New World.

 

 

още за:

Иван Цанов


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


itko 5.10.2018 18:22:59 отговори + 3 0
трагедия... музикална и още повече визуална Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".