Неди Крос се ориентира към филмовия бизнес

12 май 2015, 21:41 ч. 2905 / 11 1
пред./следв.

   През няколко години един образ от близкото минало неминуемо изплува в българското медийно пространство. Недялко Алипиев или Неди Джон Крос (Nedy John Cross) - човекът, сътворил най-големия балон в българската концертна история. И ако някои от вас вече не се сещат за какво става въпрос - т. нар. български "Monsters of Rock 2006" фестивал, на който в продължение на около седмица край Варна трябваше да свирят десетки известни чужди банди. Историята на това грандиозно фиаско се пази в новините на нашия сайт и всеки може да я проследи, при желание.

   А сега - за новото амплоа на Неди Крос. То е свързано с кино индустрията. В последните години господин Крос е композирал музика за няколко филма, а сега решава да бъде и филмов продуцент и да създаде лента за дядо Добри от Байлово, който е навършил 100 години преди месец. Планира се филмът да бъде копродукция на България, Германия и САЩ, освен Неди, продуценти са Уте Еренберг (съпруга на Крос, бел. ред.), Джефри Байрън и Крейг Гросвенър от "Puppy Entertainment". Както винаги, Неди се цели от високо по-високо и заявява, че филмът за дядо Добри ще участва в надпреварата за Оскарите.

   През 2013 г. Неди Крос бе свързан с първото и останало единствено издание на "U-Rock Festival" в родния му Пазарджик. Обещанието събитието да стане ежегодно и да се "побратими" с германския фестивал "Rock am Ring", естествено, не се осъществи...

 

още за:

Nedy Cross


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 14.05.2015 07:42:40 отговори + 4 0
Бяхте се зарекли този да не го отразявате повече, може би така и трябваше да го оставите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".