JAMIROQUAI ще участват и на сръбския "EXIT" фестивал

24 мар 2011, 18:18 ч. 341 / 3 0
пред./следв.
JAMIROQUAI, които са едни от хедлайнърите на фестивала "Elevation 2011" в Разлог, ще участват и на главната сцена на сръбския "EXIT Fest", който ще се проведе между 7-10 юли. Освен най-големите си хитове, те ще представят и свежи парчета от новия си, седми студиен албум "Rock Dust Light Star", издаден през ноември 2010 г.
   Все още могат да бъдат закупени и промоционални билети за фестивала, като промо-периодът за билетите за "EXIT" в България важи дo края на март. По време на този период цената за 4-дневен билет е 100 лв., което е уникална отстъпка от 55 процента от финалната цена 230 лв. Промо билетите са ограничено количество. Стандартната цена ще бъде 120 лева за 4-дневен билет, а билет за къмпинга ще струва 50 лева. Цената на билетите в последния момент (месец юли) ще бъде 230 лева. Организаторите са се погрижили и за транспорт до фестивала. Ваучерите за отиване и връщане от 100 лв. могат да бъдат закупени заедно с билетите за фестивала и къмпинга. Опциите за пътуване са две – тръгване от София за нови Сад или на 4 юли, или на 7 юли, а връщане от Нови Сад на 11 юли, или 12 юли. Пакетът от 4 юли до 12 юли е за тези фестивални лъвове, които искат да се възползват от пълната програма за престой на популярния фестивален къмпинг. Всички, които желаят да станат част от "EXIT Festival 2011", могат да поръчат своите билети в мрежата за продажба на "TicketPro" или онлайн на: www.ticketpro.bg. На този адрес е и българската Facebook-страница на събитието.

още за:

Exit FestJamiroquai


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".