Jeff Scott Soto разкри името на новия си албум, планира DVD

27 май 2008, 13:54 ч. 135 / 1 1
пред./следв.
Легендарният вокалист Jeff Scott Soto (TALISMAN, JOURNEY, YNGWIE MALMSTEEN), гостувал за втори път у нас през март (репортаж, снимки), разпространи съобщение от настоящото си турне в Южна Америка, в което се казва, че предстоящият му нов албум ще носи заглавието "Beautiful Mess". Творбата ще излезе от "Frontiers Records", а за нея певецът ще си сътрудничи с музиканти от ECLIPSE и WORK OF ART. На 7 юли в Амстердам Soto може да направи съвместен концерт със Steve Lukather, когото поознава от 23 години, но без никога двамата да са имали съвместно шоу.
   През октомври, по време на британския "Firefest", Jeff Scott Soto ще заснеме DVD, заедно със своите дългогодишни сподвижници Howie Simon, Gary Schutt и David Dzialak.

   Soto намекна за някои от бъдещите си планове и в ексклузивното интервю, което "Metal Katehizis" взе от него в деня на посещението му в София с бразилците TEMPESTT - 18 март 2008 г.

още за:

Jeff Scott Soto


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blackiel 27.05.2008 16:31:18 отговори + 0 0
Също така в момента преговаря и за концерт в Бургас, дано стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".