Jeff Waters: "ANNIHILATOR е соло проект зад кулисите и в студиото"

3 яну 2018, 07:17 ч. 1027 / 9 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът и лидер на канадските ветерани ANNIHILATOR Jeff Waters коментира обстоятелството, че мнозина от феновете на групата вероятно го мислят за "диктатор" или дори "гадняр", тъй като през годините в групата са участвали доста голям брой музиканти.

   Jeff уточнява, че основната причина за това е друга - през повечето време, зад кулисите и в студиото, ANNIHILATOR е негов самостоятелен проект, а не истинска банда. Групата е такава на сцената, когато свири, но не и в организационен, творчески и др. план. По време на концерт ANNIHILATOR са пърноценна банда, а не "шоуто на Waters".

   Българската публика е имала възможност да се увери в това на живо на два пъти - през 2010 и 2012 г. - при гостуванията на ANNIHILATOR в Каварна и София. И двете им досегашни визити обаче бяха в рамките на фестивали, на които канадците не бяха хедлайнъри.

   Както знаете, ANNIHILATOR ще изнесат първия си хедлайнърски концерт в София тази есен - на 18 ноември (поръчай билет онлайн).

 

annihilator1



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".