JEREMY? на крачка от успеха в "International Songwrighting Competition"

14 апр 2016, 18:50 ч. 752 / 6 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както стана ясно, JEREMY? са сред финалистите на престижния международен конкурс за песен International Songwrighting Competition. Вече от около месец българската група се бори за зрителския вот с още само петнадесет конкурента от цял свят в категорията AAA (Adult Album Alternative). Песента "Fake Fruits" достигна до този най-висок етап на престижната надпревара, след като бе селектирана в няколко кръга от авторитетно жури. Сред имената на съдиите влизат личности от водещите музикални компании в индустрията, както и артисти като Moby, Lorde, Bastille, Tom Waits, Boyz II Men, Keane и много други. Това позволи на JEREMY?, освен за призовете, определяни от журито, да се включат и в борбата за "Награда на публиката".

Българската банда се радва на широка подкрепа от страна на публика и медии. Според няколкото официално оповестени временни класирания до момента JEREMY? се движат сред челните две места, като при последното подреждане, от 8 април - седмица преди финала, те заемаха втора позиция. Остава само ден до затваряне на възможността за гласуване - 15 април, този петък, е последният срок. Всеки желаещ би могъл да ги подкрепи, давайки гласа си в Интернет, което става за секунди и без нужда от регистрация - на следния адрес:

ААА (Adult Album Alternative)
www.radioairplay.com/competition_votes/AAA%20(Adult%20Album%20Alternative).

Групата изказва своите благодарности за подкрепата до момента и занапред!

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Car Solomon 15.04.2016 12:02:53 отговори + 3 3
Въпрос към хейтърчетата: Трябва ли непременно музиката да е метъл за да е добра?
Малко жокери: Майкъл Джексън, Стинг, ТОТО, Ал Ди Меола,Пако Де Лусия...и т.н примерно!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 15.04.2016 08:49:24 отговори + 2 2
Това не е метъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satan 15.04.2016 11:23:32 + 1 2
Жанра се нарича хомо секс рок като One Direction. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 15.04.2016 01:20:05 отговори + 1 2
Без точката накрая на адреса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фифи 14.04.2016 23:30:55 отговори + 2 2
Това е бъдещето на родната метъл сцена! Изключително гадно но фак-т! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 14.04.2016 20:44:40 отговори + 5 0
В момента българите са на 4-то място. Гласувах с удоволствие за тях, но дори да не ги харесвате, заслужават да спечелят само заради гадната американска помия пред тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Язе 14.04.2016 20:02:51 отговори + 3 1
Ами пожелавам им успех (то това си е успех вече, но повече). Явно има нещо в тях въпреки че аз не съм го открил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".