JEREMY? ще участват на един от най-популярните независими фестивали в Лондон

30 апр 2019, 12:02 ч. 836 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните независими фестивали в Лондон – Camden Rocks Festival, който тази година ще се проведе на 1 и 2 юни. Единствената българска банда в line-up на фестивалът ще забие на 1 юни в 20.15 ч. местно време. Точното място, на което ще се изяви ще стане ясно и ще бъде обявено седмица преди събитието. 400 от най-популярните, съвсем нови, изгряващи, ярки и интересни съвременни банди ще се представят в рамките на два дни. Всички те ще бъдат разпределени и ще свирят на 20 различни локации – клубове и открити сцени, пред хиляди фенове и туристи в рокeндрол квартала на британската столица. Определено Camden Rock Festival е едно от най-шарените, интересни и любопитни градски събития, което по традиция се разпростира из целия Camden Town. Това е и мястото, където е бил домът на Ейми Уайнхаус и начална спирка за някои от най-популярните групи, като The Cult, Coldplay, R.E.M. и други. В понеделник екипът на Camden Rocks Festival обяви официално, че група JEREMY? е в афиша на тазгодишното му издание и това е първото участие на БГ банда в историята му.

Това обаче съвсем не е първи пробив на JEREMY? в Обединеното кралство. През последните години бандата има няколко концерта в култовия Club 100 в Лондон, както и в клубове в Ливърпул, Брайтън, Глазгоу. През 2015-а момчетата свириха на друг популярен фестивал за нова музика – The Great Escape с цели два концерта в програмата му.
В социалните мрежи JEREMY? споделиха емоционално, че това е сбъдната мечта за тях и винаги са искали да свирят точно там – в Camden Rock Festival. В Camden са концентрирани над 20 клуба с музика на живо и това го прави една от най-желаните точки за изява на всяка уважаваща себе си банда.

Можете да купите билети и да станете част от историята на JEREMY?, като ги подкрепите на живо на 1 юни чрез посочения линк. При въпроси, можете да пишете съобщение на официалната страница на бандата във facebook.

 

jeremy?



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


манго 30.04.2019 19:35:45 отговори + 3 1
Тия бради няма ли най-после да излязат от мода? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирис 30.04.2019 20:15:09 + 3 1
Те и да излязат ще влезе каквото дойде на тЕхно мЕсто.
Гледах на концерта на ТМР за Лени как ********** Шута и Стиф и те заприличали на реклама на дрехи на Лидл.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.05.2019 01:33:54 + 0 0
Едно е да си фйешън, друго е да си Викинг! Истинските мъже не се бръснат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 30.04.2019 19:34:27 отговори + 4 1
Ето ги новите беге звездиии, имате много красиви брадиии... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.05.2019 01:36:30 + 0 0
Тези не са достойни за Валхала. Прекалено дизайнерки са, прекалено хипстърки. Виж, Слейър и Амон Амарт от друга страна... макар и Том Арая да е християнин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 2.05.2019 01:39:15 + 0 0
дизайнерски *; хипстърски*

Странно защо от Меноуор нямат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 30.04.2019 12:31:20 отговори + 6 2
Да не вземат да ги сбъркат с Kings of Leon...питам само. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".