JEREMY? с нов концерт в Лондон на 13 ноември

12 ное 2014, 18:46 ч. 904 / 6 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Българската група JEREMY? ще направи два поредни концерта в Лондон тази седмица. След първоначално обявения общ лайв с P.I.F. на 14 ноември в The 100 Club, една от най-обещаващите ни инди-рок банди получи покана и от един от най-популярните пъбове в Лондон, намиращ се на централно място в Soho - O'Neill's Irish Pub (33-37 Wardour Street), на 50-тина метра от Leicester Square. JEREMY? ще свирят там на 13 ноември, четвъртък, в компанията на още една, лондонска група. Входът е напълно свободен, а концертът започва в 21:00 ч. местно време.

O'Neill's Irish Pub се помещава на три етажа, с общ капацитет от над 1000 души. Мястото е едно от най-посещаваните туристически дестинации, събирайки всеки ден хиляди посетители от цял свят. Концепцията на клуба включва предимно изпълнения на кавър версии на популярни мейнстрийм рок песни, включително такива на Arctic Monkeys, Kings Of Leon, Radiohead, Oasis, The Black Keys, Kasabian и много други, които например ще бъдат включени в сета на българската банда. Като изключение обаче, от управата на клуба са дали право на JEREMY? да включат и авторски парчета в списъка.

Ден по-късно, на 14 ноември - петък, е и големият концерт в легендарния The 100 Club, организиран от Строежа и Sea Munch Music. P.I.F., JEREMY? и лондончаните Silent Party ще изпълнят три отделни сета, предимно с авторска музика. JEREMY?, чиито текстове по принцип са само на английски, ще изненадат аудиторията в Лондон с няколко парчета на български, измежду които такива на Стенли и Остава. Освен това партито ще продължи с музика, селектирана от екип на клуб Строежа, а последната новина е и включването на Shakermaker в програмата. В петък вратите на клуба отварят в 19:30 местно време, а самият лайв започва в 20:30. Билетите, с цени от 10 паунда на предварителна продажба и 12 паунда на място, могат да бъдат закупени от следните адреси - www.wegottickets.com/event/294143 и www.billetto.co.uk/events/pif-and-jeremy.

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мюзиг Автор 12.11.2014 21:44:58 отговори + 4 2
Това ли е яката работа - да пътуваш над 2000км, за да свириш кавъри?
...че и новина да пускаш?!
КОЙ ще плати таксите за тия песни?!

Егати жалкото
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".