JEREMY? с нов сингъл и видео - "Hope"

20 юли 2015, 11:41 ч. 821 / 7 5
пред./следв.

   JEREMY? са готови с новия си сингъл, чието видео е вече факт. Песента се нарича "Hope", а концепцията по заснемането и реализирането на продукцията отново е поверена на режисьора Георги Манов, оператора Крум Родригез и целия екип на "Кламер Дизайн Студио", които бяха в основата на клипа към "Fake Fruits".

   "Видеото към песента "Hope" е за героите, които още имат надежда. Лицата, които виждаме и сами ни разказват истории. Хората, които продължават нагоре. Надеждата е специален момент, в който изживяваш себе си по най-добрия начин и оставяш усещането да те води напред, дори в непоносима реалност. Състояние на духа, което вярваме, че обединява на по-високо ниво тези, които умеят да мислят и чувстват. Искахме да посветим песента и визията към нея на тях." - споделят самите музиканти.

   Аудио-записите са реализирани в "Студио 2" на БНР с тон-режисьор Константин Райдовски, а смесването и мастерирането са осъществени в Ирландия от Янко Генов.

   През настоящата година JEREMY? направиха серия от концерти в Англия, Ирландия, Германия и Чехия, включително изяви на престижните фестивали "The Great Escape" в Брайтън и "Rock For People" в Пилзен. Основнната цел, която групата си поставя до края на 2015-а, е реализирането на дебютен албум, чиито записи ще стартират през месец август.

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


глад 22.07.2015 11:58:13 отговори + 0 0
Всичко е тооооооооооооолкова баааааааааааавно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 20.07.2015 20:09:02 отговори + 1 2
И аз искам да кажа, че въпреки че стилът ми е доста мек, тип MTV-комерс, продукцията и видеото са върха, супер оригинално, впечатляващо. Браво! Пожелавам огромни успехи на световно ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 20.07.2015 15:43:03 отговори + 3 1
Да, определено това не е моята музика, но... и втория сингъл за мен е на високо както музикално така и визуално ниво. Пожелавам успех на групата , а на всички, които се опитват да правят музика в България пожелавам късмет,слонско търпение и за съжаление финанси, защото таланта и моженето го имат и други, не толкова промотирани групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 20.07.2015 14:16:10 отговори + 6 2
Въпреки че това звучене въобще не е по моята част, не мога да отрека, че парчето, продукцията и клипа са значително над стандартното българско ниво и мога само да кажа "Браво!" и да пожелая успех! Качествена и изпипана работа във всички аспекти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tom i jeremy? 20.07.2015 13:17:31 отговори + 2 3
кой тоз jeramaya? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".