JEREMY? ще направят концерт с гости на 26 ноември в София

25 ное 2016, 08:04 ч. 771 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JEREMY? готвят собствен концерт на 26 ноември в Sofia Live Club. Техни специални гости в конкретната съботна вечер ще бъдат Стенли, Дидо от D2 и Мирян Костадинов - Мiry, които ще се качат на сцената като вокалисти в няколко екстра парчета.

От своя страна групата ще изпълни целия си едноименен дебютен албум, като своеобразно повторно промотиране – за първи път в Sofia Live Club. Самите CD-та също ще бъдат предлагани на място. В сета им от над час и половина музика на живо ще присъстват и песни на Arctic Monkeys, Kasabian, Kings Of Leon, Miles Kane, Oasis и други. Шоуто в съботната вечер е последното, непосредствено преди старта на европейското им турне – заедно с ОСТАВА и DEAD MAN’S HAT, между 30 ноември и 4 декември JEREMY? ще изнесат последователно концерти в Амстердам, Франкфурт, Дюселдорф, Берлин и Мюнхен.

Билетите за събитието в Sofia Live Club тази събота вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg на цена от 10 лв. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на традиционно силния интерес, организаторите препоръчват предварителното закупуване на билети!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Джамал 28.11.2016 07:42:05 отговори + 0 0
Най- активната метъл банда у нас за отминаващата година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.11.2016 12:58:13 отговори + 5 1
Наистина не виждам защо толкова посредствена банда стана толкова популярна, че и Куин да подгрява... Нима няма по-добри млади групи в България? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.11.2016 13:41:51 + 1 1
Кой трябваше да подгрява queen? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 25.11.2016 21:43:01 + 2 3
Те не подгряваха queen а някаква гавра с queen наречена adam lambert. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".