JEREMY? в програмата на британския инди-фестивал The Great Escape 2015

27 мар 2015, 08:52 ч. 603 / 7 5
пред./следв.

   JEREMY? обявиха участието си във фестивала за нова музика в Англия - "The Great Escape". Събитието ще се състои между 14-16 май в Брайтън, като за изявата на нашите музиканти е отреден съботния ден.

   Включването на родната група в програмата на тазгодишното юбилейно издание на утвърдения форум, става по покана и със съдействието на Музикалната конференция за Югоизточна Европа "SeeMe"

   В рамките на десетото издание на "The Great Escape", само за три дни, повече от 400 банди ще дадат всичко от себе си, за да бъдат забелязани от лейбъли и над 3000 представители на основните компании в музикалния бизнес като "Beggars Group", "Ticketmaster", "Universal Music Group" и много други. Тридесет и четири различни локации в Брайтън, град на южния британски бряг, само на два часа път с кола от Лондон, предлагат възможност за всеки да открие на сцената на някой клуб новата група на десетилетието. Това се случи с Kassabian, Ed Sheeran, Alt-J, Adele и много други при участието им на "The Great Escape" през годините.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kito 27.03.2015 11:20:56 отговори + 9 0
тия ******* няма ли да спрат да ги бутат навсякъде, музиката им е бездарна, безхарактерна и изключително мудна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 27.03.2015 09:47:28 отговори + 7 0
Хипстърчета, лъмбърчета, емота, ...кви са тез точно? Във всеки случай не са "праведна музика" както пише по-горе. Брит-попец няк'ъв май надушвам тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНТИ-ЕЛЕК 28.03.2015 11:23:09 + 0 4
Е и?Дългокоси метъли с кубинки,камуфлажи и дънкени елеци с нашивки.Много ли е яко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Брайън Жонсън 27.03.2015 09:22:59 отговори + 11 1
Идеални са за затворнически еротичен календар! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 27.03.2015 09:08:22 отговори + 10 1
Тези милите, като ги пуснат по радиото и не мога да ги изтърпя. Новото им парче е толкова мудно и скучно, че даже и за фон не става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".