JEREMY? завършват албума си в Ирландия, пускат ново видео на 15 декември

7 дек 2015, 08:29 ч. 1528 / 4 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 15 декември, почти една година след пробива на Fake Fruits, JEREMY? са готови с още един омекотител за сърца – Two Weeks To The Great Escape - нов сингъл и повече подробности относно дългоочакваният им дългосвирещ албум. Групата е в завършваща фаза от студийната дейност, като в момента фронтменът Ерсин Мустафов работи по записването на вокали в Дъблин, където веднага след това ще бъде извършено и финалното смесване и мастериране.

Two Weeks To The Great Escape - недвусмислено заглавие на парче, което ни оставя в тръпки и желание за повече. Такова е и впечатлението, което момчетата желаят да оставят, преди да започнат 2016-а с продукт, който бързо разширяващата им аудитория със сигурност предвкусва с желание от известно време насам.

“Две седмици до голямото бягство” със сигурност не е просто поредният сингъл, а добре прицелен изстрел: “Щастливи сме, че отново успяхме ясно да преценим точно от какво имаме нужда и че го открихме в София, по-конкретно в “Perfect Records”! Страхотно студио, в което разполагахме с техниката, която може да ни достави търсения резултат. Благодарни сме и на екипа там - Светослав Борисов и Прокопи Андреев – хора с истинско отношение към музиката! Интересно е и участието в записите на Краси Тодоров (eкс-D2), чиито синт и пиано-композиции завършват песента и й придават цялост. Част от вокалите записахме в Дъблин, където нашият музикален продуцент Янко Генов работи по микс и мастеринг на целия албум” – по думите на вокалиста Ерсин. Фокус-група от меломани, между които личности като Краси Москов (Z-Rock), Ивета Димитрова, Благослав Атанасов (Hayes & Y), избират именно Two Weeks To The Great Escape за предвестник на задаващият се дебютен албум. Режисьорът Жоро Манов също участва отрано във формирането на концепцията на песента, заедно с оператора Крум Родригез – и двамата отговорни за цялостното визуално излъчване на JEREMY? в предните два успешни клипа – Fake Fruits и Hope. Видеото на Two Weeks To The Great Escape ни потапя в дълбока атмосфера и филмова реалност. “Видеото допълва музиката на JEREMY? така, че лесно публиката може да ги приеме като едно неразделно цяло”, коментира мениджърът на групата Мартин Михайлов. Във визуалната история участват обещаващи актьори - Елица Матева и Стилян Желязков, конкретно избрани за ролите от самите членове на групата. Елица и Стилян се въплъщават в образи, които проницателно разгръщат смисъла в песента и усилват емоциите, които тя предизвиква.

Представянето на сингъла и видеото към него ще се случи с концерт на 15 декември в клуб Терминал 1. На този специален промо-лайв JEREMY? ще изсвирят за първи път всички песни, включени в бъдещия албум. Съвсем скоро ще бъдат обявени и гост-музикантите, както и името на още една банда, която ще вземе участие с отделен сет. От екипа на групата споменават, че подготвят и други изненади, подаръци за феновете и новини за името и конкретната дата за излизането на албума. Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на символична цена от 6 лв. Броят им обаче е силно ограничен – само 200 билета ще бъдат пуснати в свободна продажба, поради което се препоръчва предварителното закупуване!

 

 

още за:

Jeremy?


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stoned 7.12.2015 19:32:11 отговори + 2 3
Odd Crew са много по-велики успешни и талантливи от тези скапани лиглювци кво ги рекламирате тия бе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

troll 7.12.2015 19:29:48 отговори + 0 0
Разликата между Джереми? и Фики е, че Фики няма крака за да отиде до Ирландия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 7.12.2015 19:07:50 отговори + 1 2
Не мога да проумея защо такива събития се насрочват за "изключително удобни дни", като вторник и четвъртък, визирам предприерата на новия албум на P.I.F, за който така професионално нищо не споменавате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Какво ли е това? 7.12.2015 19:13:51 + 2 0
тук

http://www.werock.bg/novini/pif-predstavyat-noviya-si-album-predpremierno-s-kontzert-v-sofiya-na-10-dekemvri?id=33734
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Закри Вай 7.12.2015 15:31:22 отговори + 3 2
Мрън, мрън, мрън, мрън;
Мрън-мрън-мрън!
Аз досадник съм!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cynic 7.12.2015 12:27:01 отговори + 2 3
Колко мъка има по тоя свят, Джораме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".