Joe Cocker с изключително позитивни първи впечатления от България

28 май 2011, 17:53 ч. 441 / 5 0
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Късно снощи с полет от Италия на летище "София" пристигна любимият изпълнител на няколко поколения, големият Joe Cocker. Звездата пристигна с личния си самолет, екип от над 20 души музиканти, мениджъри и технически асистенти, както и с верния си готвач, който го придружава навсякъде. Пред българските медии, които го чакаха на летището певецът сподели, че очаква да види една доста "по-ярка и по-красива България". Той си припомни хубавите спомени, които има от българската публика и изрази очакванията си концертът му довечера да е едно незабравимо преживяване. По-късно пред екипа си той призна, че очакванията му за България наистина са се сбъднали и че отдавна не се е радвал на толкова топло и приятно посрещане. Днес той ще отдели време да разгледа София, което е искал да направи още при предишните си посещения, но не е имал достатъчно време за това. Преобразената специално за концерта на Joe Cocker зала "Фестивална" ще очаква довечера хилядите фенове на звездата от цялата страна. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни и уютни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни. Билетите на място ще се продават на същите цени както и на предварителна продажба! Благодарение на "Eventim" билетите за концерта все още могат да се купят с уникални отстъпки до 20 процента в цялата билетна мрежа на компанията, включително "Германос", "Пикадили", "OMV", "Office 1", "Техномаркет".


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".