Joe Cocker със специална програма за българските си фенове

10 май 2011, 13:17 ч. 338 / 1 7
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Легендата Joe Cocker със специална програма за българските си фенове

   Певецът и лайв бандата му от 8 музиканти ще забавляват публиката в София над 2 часа с всички хитове като“Feeling Alright”, “Unchain My Heart”, “Leave Your Hat On”, “Little Help From My Friends” и още!!!

   Джо Кокър: “България, искам да те видя да танцуваш!”

   Банани и сок от лайм в гримьорната на звездата

   Един от най-невероятните гласове и артисти на планетата, легендарният Джо Кокър ще дойде на предстоящия си концерт в София с банда от 8 виртуозни музиканти. На сцената освен звездата от Уудсток, носител на Грами и любимец на родната публика с грандиозни хитове като ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, ще се качат и страхотни дами които ще изпълняват бекинг вокалите, както и няколко виртуозни музиканти. Шоуто ще включва най-големите и обичани песни на Джо Кокър, с които са отраснали поколения и които продължават да са сред най-популярните парчета въобще в целия свят.

   За приема си в столицата голямата звезда е изпратила изключително скромни изисквания. Зад кулисите за Джо Кокър ще трябва да има минерална вода, сок от лайм и сок от червена боровинка. В гримьорната ще има още плато със супер свежи плодове, като специално ще бъде наблегнато на бананите. И различни шоколадови десертчета.

   Джо Кокър не е пропуснал да се погрижи и за своите тур музиканти. В двете гримьорни (дамска и мъжка ) ще бъдат осигурени отново свежи плодове и още чипс, ядки, сокове, местна бира, кафе и чай и по две бутилки вино.

   В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър у нас Eventim дава уникални отстъпки от цените на билетите. Вече могат да бъдат закупени и фамилни билети за шоуто на легендарния изпълнител.

   След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg носят на получателя си 10 процента отстъпка във всички ценови категории!!!

   А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15 процента от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

   За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20 процента. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

   Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си!

   Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

   Онлайн билети с 10 процента отстъпка: www.eventim.bg [поръчай].
   Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – Print@Home.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


krisi 26.05.2011 12:58:23 отговори + 0 0
mrazia metali te az viarvam vIsys Hristos i ne tgrsi tozo otvraten metal a tgrsih edna grypa koiato si kazva Jonas i tam ima 3 ma bratia koito se kazvat Jo Nik i Kevin. A gajeto na Jo se kazva Demi Lovato i peiat mnogo po hybavo ot vas tgpi metali takiva i znaete li o6te kakvo az sgm im 1 fenka i moga da im pea vsi4ki pesni i te ziveiat v Holivyt i peat milodi4en roken rol i te viarvat v Gospot i pomagat dariavat pari na bolnicite. A ne kato vas da mrazite Bog i da vikate 4e Bog nesa6rtestvyva. Tova sa pglni glyposti Bog sa6testvyva Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2011 16:49:39 отговори + 0 0
аман и от т*паци като теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2011 16:26:37 отговори + 0 0
аман от спам в тоя сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мълхаус Ван Хутън 10.05.2011 14:23:45 отговори + 0 0
Първоначално бях обявил, че бих дошъл на този концерт, ако ми бъдат платени 100 лв.

Сега обаче се чувствам длъжен да се съобразя с новата ситуация с цените на билетите и смятам да направя 10% отстъпка. За да е честно, нали.

Вече идвам само за 90 лв.

А ако направите сметката групова и включите в нея мама, тате, баджанака и гаджето ми..., ще ви вземем само по 80 лв. на калпак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2011 14:13:41 отговори + 0 0
..ква специална програма?!Да изпее 2те си песни по 2 пъти ли?!?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Каракольо 10.05.2011 13:55:47 отговори + 0 0
Много моля PR-ите на "BEC" да уточнят и марките на бирата, виното, чая, кафето и соковете, съответно за мъжката и дамската гримьорна! Бих бил благодарен, ако ни уведомят и за произхода на бананите, предвидени за г-н Кокър! Просто не е професионално да ни лишават от тази информация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 10.05.2011 13:40:50 отговори + 0 0
Еба*и малоумното съобщение! Пиарите им освен некадърни, явно са и неграмотни :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".