Пускат фамилни билети за концерта на Joe Cocker

29 апр 2011, 12:03 ч. 266 / 2 6
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Всеки, който иска да чуе вечните хитове ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ на живо на 28 май в София, вече може да го направи с 10 процента отстъпка от цената на билета, благодарение на "Eventim". След 1 май всички билети, закупени онлайн [поръчай] от сайта www.eventim.bg ще носят на получателя си 10 процента отстъпка във всички ценови категории!!! А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15 процента от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима. За феновете на Joe Cocker, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20 процента. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия! Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си! Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на "Eventim", включително "Германос", "Пикадили", "OMV", "Office 1", "Техномаркет". Онлайн билети с 10 процента отстъпка ще се продават на www.eventim.bg. Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – "Print@Home".


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.04.2011 10:15:33 отговори + 0 0
То тия изцепки не са за първи път. Напротив, стават практика вече. Затова билети трябва да не се купуват предварително, а в последния момент, ако ще и никой изпълнител повече да не поканят в БГ. Да им дойде акълът на нашите пишман промоутъри. То да се ходи в чужбина на концерт е вече по-добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чочи 29.04.2011 17:34:01 отговори + 0 0
Точно казано,Нелсън Мънтс!
И децата разбират,че тия билети са непродаваеми!
Унижението си е и за самия Джо Кокър-не стига,че са го завряли във Фестилна(и то без Венъм и Кеворкян),ами се очертава и полупразна зала!Срам!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2011 15:26:03 отговори + 0 0
мама, тате, баба, дедо и унуче - смехххххххх Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мен 29.04.2011 14:50:47 отговори + 0 0
как ще вървят ... тази година(при толкова много концерти на желани с години групи)само до Кокър им е хората.... и браво на ВЕС - това е с стил СМЕ ))напред и нагоре ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нелсън Мънтс 29.04.2011 14:10:27 отговори + 0 0
Не вървят билетите, а?

А не мислите ли, че тези трикове са нечестни спрямо феновете на Кокър, които вече са си купили билети по първоначалните надути цени!?

Или си викате - "да живее и пребъде овчедушието на българския потребител".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dani 29.04.2011 12:20:02 отговори + 0 0
Еми следващия път сложете по 300 кинта билети и се чудете защо залите, стадионите и хиподрумите са празни... Дори и в тази ситуация няма да дам толкова много пари за този концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".