"Joker Media" ще оборудват тазгодишните концерти в Каварна

12 яну 2006, 14:04 ч. 225 / 8 7
пред./следв.
Във вчерашния брой на онлайн изданието на вестник "Дневник" четем:

   Община Каварна покани столичната музикална и продуцентска компания "Жокер медия" да участва в процедура на договаряне с покана за техническо осигуряване на концерти в областта. Мотивите за избор на тази най-кратка процедура по Наредбата за възлагане на малките обществени поръчки са, че възлагането на поръчката на друго лице би довело до нарушаване на авторски или други права на интелектуалната собственост. Дружеството има за сродните и продуцентските права с рок групи от световна величина. От компанията обясниха, че дружеството инвестира значителни средства в звукозаписна (с марката Vertek и JBL) и осветителна техника (Martin). Оборудването е на световно равнище и е уникално за Балканите. В този смисъл компанията отговаря на високите изисквания на световните рок банди, затова е предпочитан техен партньор.
   В момента "Жокер медия" е в състояние да организира два концерта в един и същи ден. От дружеството обаче не разкриха кои музикални светила ще свирят в Каварна тази година.
   Обявлението за участие в поръчката и документацията за участие са одобрени от кмета на Каварна Цонко Здравков Цонев. Той се прочу с поредицата от концерти в морския град, за чието провеждане активно съдейства. За меценатските си прояви той беше удостоен с приза за Мъж на годината.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Vlado 15.01.2006 21:34:32 отговори + 0 0
Dai boje vsi4ko da mine normalno po med i maslo.Ako trabva i na zarkva ste otida da se pomolia samo i samo da nema nekakvi skandali ili prostotii.Dai Boje. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНОНИМНО 15.01.2006 21:29:41 отговори + 0 0
Той самият фестивал не е започнал още,а има цели 6-месеца,но още отсега май ще има наши и ваши.Мирише май на мафиотизъм и корупция! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.01.2006 14:04:29 отговори + 0 0
@ГОГО - да, имат общо - "Джокер медиа" е на руския мафиот - продуцент на Кааффе (Даунтаун). Чудно как такава фирма получава супер изгоден договор по държавния закон за обществените поръчки от името на община Каварна!!!!~ Има нещо нечисто тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГОГО 13.01.2006 13:54:18 отговори + 0 0
Тези от "Joker Media" нямаха ли нещо общо със оркестър "КАафЕ"?!? Относно скандалите за "Евровизия"?????(миналата година) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 12.01.2006 22:23:37 отговори + 0 0
Bravo na Joker Media. EVALA HORA! SAMO TAKA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BOND 12.01.2006 17:12:12 отговори + 0 0
Mnogo Jako!!! Teja ot Joker Media sa naj-dobrite v BG! Vsi4ki tehni koncerti deto sum gi gledal sa No 1! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 12.01.2006 16:17:21 отговори + 0 0
JBL m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".