Вижте интервю на Нина Ставрева пред "bTV" на тема "Губи ли Каварна статута си на морска рок столица?"

7 юни 2017, 11:33 ч. 4553 / 7 71
пред./следв.

   Днес в предаването "Тази сутрин" по телевизия "bTV" гостува кметът на Каварна г-жа Нина Ставрева. Тя посочва причините, поради които за пръв път от 11 години няма да има летен рок фестивал в града, казва, че традицията все пак не загива, тъй като ще се проведе Джулая на Камен бряг с участието на Звезди от АХАТ и млади български и румънски групи, и коментира широко разискваната продажба на кметския автомобил с автографи на рок звезди. В частност - дали подписите по тапицерията на колата представляват "увреждане на общинско имущество". Гледайте цялото интервю по-долу:

 

 

nina-stavreva



Коментари   (71)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 11.06.2017 22:22:35 отговори + 0 1
***** !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трето полудреме 8.06.2017 15:03:19 отговори + 1 7
До Фъфльо,
Е как да се кандидатира, като няма право! Мислиш ли, че ако имаше право нямаше да се кандидатира пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 8.06.2017 15:35:59 + 9 2
Откъде пък го измисли това, че няма право? Поредния "разбирач" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фъфльо 8.06.2017 13:29:30 отговори + 5 0
Някои глупости на Цонко не харесвам. Ама съм участвал. Малко явно омеша кмет и бизнесмен. Поне не беше лицемер. в крайна сметка не се кандидатира за кмет. Сега ще видим дали като не си кмет ти върви със същият успех и бизнеса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ръфльо 8.06.2017 19:11:27 + 2 1
Ами то до сега ако вече не си видял, не знам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 8.06.2017 11:32:21 отговори + 15 6
Дълбоко се съмнявам ,че и Цонко преди да стане кмет на кажарна е знаел кой са Deep Purple, Alice Cooper, Dimmu Borgir и кой са техните вокалисти ?
Единственото съществено нещо което кметицата каза е,че не са намерили адекватен (каквото и да значи това) промоутър които да огранизира фестивала?
Но колко от го чуха това ?По важното е,че на Цоньо му продажат пежито.Като Цоньо беше такъв РОК СТОЖЕР що си би отбой ,а не продължи да е кмет да се беше кандидатирал отново ,и след всичко което е направил за селото си съм убеден ,че с лекота да е спечелил.Престанете да ревете концерти винаги е имало и ще има само местата се менят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

24/7 7.06.2017 23:50:33 отговори + 18 7
Кметицата се представи достойно.Хареса ми . Бившият кмет също влезе добре в роля - успя да "изяде" максимално ефирно време и да попречи да се коментират в студио други теми освен тази за рока. ТЯ изрази желанието на жителите на Каварна да няма повече рок фестивал .ТОЙ защити делата си и получи изява в национална медия . Едва ли има недоволни. Само.........За да водиш такъв диалог трябва малко по-задълбочена предварителна подготовка и ....... безпристрастност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Дедо ви Рок от епохата на 7.06.2017 23:10:12 отговори + 8 14
Айде бе-разбирачи от жълтите вестници.Аман от клишета.Не се обиждам от жълти вестници и банални клишета.Ами разбирам от икономика защото и преди двата концерта на MANOWAR във различните години -хотелската база беше разпродадена 8 месеца по-рано във региона на Каварна а билетите -до и от Каварна отдавна бяха свършили още през зимата.При средна цена на нощувка 40-50-лева във Каварна и 70лева във региона..........................................



Другото е жълт популизъм и медийни клишета и изрезки.ДА-фестивала беше МНОГО УСПЕШЕН БИЗНЕС ПРОЕКТ.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШЕН БИЗНЕС ПРОЕКТ.



Хайде сега на фестивала за съветска музика и тишина и спокойствие.Там клишета нема.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 8.06.2017 03:46:50 + 16 7
Айде бе, не стига, че говориш наизуст даже по-големи клишета, но с обратен знак, ами и ЛЪЖЕШ като дърт циганин. Да не си от "интелигентните цигани" на Цонко?
И преди двата концерта на Manowar си намирах хотел 2-3 месеца преди феста, а билет за автобус - седмица по-рано.
Каква е тая глупост, че билетите свършили през зимата като през зимата никой не ти продава билет за пътуване лятото бе лъжльо?
Какви 8 месеца предварително като първия концерт на Manowar го обявиха 2 месеца преди феста бе лъжльо? 8 месеца преди феста не се знаеха нито дати, нито нищо.

Кметицата ти казва, че не е намерила промоутър, който да иска да си сложи главата в торбата тази година. Това ли е успешен бизнес проект бе лъжльо? Основното действащо лице в него - истинският организатор (промоутъра, а не кмета) да не иска да го направи? Щото е на загуба. *бем ти "много успешния бизнес проект".
Разбираш от икономика и от рок точно нула. И ЛЪЖЕШ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо ви Рок от епохата на 7.06.2017 21:38:13 отговори + 7 9
Поредният разбирач който обаче не вади от собственият си джоб пари за нещо по-добро но нали е модерно да е'' хейтър''-адски модерно да е'' хейтър''.Тия знайковци и хиксове нямат представа икономически- преди ЦОНКО колко зле беше Каварна-по-зле и от Видин.Нямат представа- селото беше празно а приходите от туризъм-0.Големи разбирачи-при ЦОНКО от село Каварна възкръсна икономически и даде живот на иначе празният регион.За тия разбирачи и експерти само да припомня-ФЕСТИВАЛА ВЪВ КАВАРНА БЕШЕ МНОГО УСПЕШЕН БИЗНЕС ПРОЕКТ И БИЗНЕС СТОКА.ТАЗИ УСПЕШНА БИЗНЕС СТОКА-МЕТЪЛ ИЗВАДИ ОТ ГОЛОТО НИЩО ИКОНОМИКАТА НА КАВАРНА И ВДИГНА ДОХОДИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ НА ИКОНОМИКАТА.ТАЗИ БИЗНЕС СТОКА-МЕТЪЛ МУЗИКАТА ПРЕВЪРНА КАВАРНА И ТУРИЗМА ВЪВ МНОГО УСПЕШЕН ПРОДУКТ.КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА-НЕ КУПУВАЙТЕ СТОКАТА НА ЦОНКО.


И ДИМО БОРГЕР Е СТОКА.МУЗИКАЛНА.КОМЕРСИАЛА И АДСКИ ПРОДАВАЕМА.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 7.06.2017 22:07:19 + 12 9
Ти дето уж слушаш рок или по-скоро 3-те групи, които си знаеш - името на една друга банда не можеш да напишеш правилно, пък за икономика ми говориш. В име от 10 букви правиш 2 грешки. Толкова и от икономика разбираш.
Ако фестивала е "успешен бизнес проект" - ще си продължава при който и кмет да е.
Фестивала е популистки проект и начинът да се "усвоят" още едни пари от общинския бюджет. Какво виждаме - не обичащия скъпи коли кмет си купил за 84 бона през 2008 г. кола. И това е успешен бизнес проект. Колата я е струвала 60 хилки я не. И са се завъртяли под масата едни примерно 20 хилки, които са си ги поделили Цонко и продавача. Всички общински "успешни бизнес проекти" са такива.
А любимия ти Цонко знаеш ли защо не се кандидатира пак - защото знаеше, че няма да го изберат. Предните избори с балотаж ги спечели. Та значи великия кмет, който направил ебати добро за селцето си и издигнал толкова много местната икономика - местните хора вече не го искат. Защо ли? Защото и той основно е крал като всички други.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 8.06.2017 01:05:35 + 9 2
"от собствения" - непълен член, когато има предлог, моля. Но е факт, че преди концертите в Каварна не бях чувал за тая клоака. И хората, обитаващи я, не се и опитаха да ме накарат да искам да я чуя извън концертите на групите, които ме вълнуват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 7.06.2017 21:05:31 отговори + 8 5
В Каварна бях много пъти на първо място заради МУЗИКАТА и и на последно морето.Както се очертава вече няма да я посещавам.Традицията си отиде.Прочетете само кои са групите на Вакен първите няколко години,а кои са по-късно - ВСИЧКИ! За Мидалидаре бих казал с половин група фест не се прави,но поне Цонко се опитва нещо да прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дедо ви Рок от епохата на 7.06.2017 20:47:44 отговори + 10 9
Фестивала във Каварна беше и остана като фестивал за МЕТЪЛ-не за РОК.Метъл във всичките му форми.Хеви-Траш-Блек и чак до Димо Боргер стигна във златните си години.Който иска модерни групички като ''знайковици и разбирачи'' да плаща от собственият си джоб.Със приходите от златното време на БАТЦОНКО село Каварна- стана град Каварна.И улици се изчистиха и стадиона се оправи.Местният Каварна дори беше на полуфинал на националната купа преди години.И детските градини светнаха.

Но пискащият'' жълто-паветен'' фен за модерни групички- как да го разбере- като не вади пари от модерният си джоб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 7.06.2017 20:53:12 + 8 9
Поредния "умник", който не може да помни. На този фестивал блек не е имало никога. Диму бяха на Траш тил дет феста.
А по това как пишеш "Димо Боргер" се вижда, че само вокала на Iron Maiden знаеш кой е. И Смоука сигурно. Върви при Цоньо да те изпита и да се залюбите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 8.06.2017 01:08:46 + 9 3
Дедо, че си в пенсионна възраст - явно. Ама с грамотността кога ше се разберете, че не остана време? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 8.06.2017 11:46:06 + 0 3
Dark Funeral бяха на Thrash-а, а Dimmu Borgir си бяха на Каварна рок. Траша се правеше от Весо Рибата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 8.06.2017 13:25:39 + 3 1
И ти ли си Дядо или склерозата и алцхаймера вече ходят и по по-младите хора

Я си отворете премрежените очи и вижте ХУБАВО КАКВО ПИШЕ ТУКА

https://www.werock.bg/info/images/dimmu.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ONNews 7.06.2017 20:24:32 отговори + 10 1
От Офнюз:

"Самият автомобил е "Пежо" и е на повече от 10 години - кметълът Цонко Цонев нямаше страст към скъпи коли."

А тука става ясно, че пежото е купено през 2008 за 84 хиляди лева! Да му имам нямането на страст към скъпите коли!!!
Оффците продължават да разпространяват абсолютната лъжа за 600 души на феста миналата година. А със сигурност бяха няколко хиляди. Нинчето казва 6 хиляди значи са били минимум 3 или 4 хиляди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Знайко 8.06.2017 01:11:03 + 9 0
Абе Офнюз е някакъв ташак. Сори, WeRock, знам, че сте негова собственост, ама нещо тая "медия" е много не в час. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 7.06.2017 19:53:04 отговори + 16 1
Нинка не блести с интелигентност, но Цонко се държа много тъпо, като ощипана госпожица и се заяжда на дребно. Гледам много емоции се изливат в коментарите, но никой не помисли трезво, че наистина колата е по-добре да се продаде на ценител, а не да гние в гаража. И да, като на Цонко му е толкова мерак - да я купи. И да не се надува, че много разбира от рок и метъл, знае пет групи на кръст, сега ги влачи в Мидалидаре, а да видим колко хора ще има.
Никой също така не пимисли, че заради неудобното локация и пресищането с концерти, фестове и фестчета, на Каварна ще е по-трудно да привлича публика. За отношението на местните вече се писа много пъти.
Все пак госпоДжата можеше да се понапъне за някакъв, дори еднодневет концерт, колкото да продължи традицията. Можеше да избичат и Смоука.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 8.06.2017 01:13:27 + 7 2
А, тамън! Ръкостискам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

м12 7.06.2017 19:50:19 отговори + 6 1
Кметицата каза,че може да се разглежда и като съсипване на общинска собстеност А Цанко Велики,защо не направи фестът на друго място ? И да въпрос на гледна точка са автографите - на моята кметалска книга нямам автограф,цената си е като за нова иначе щеше да е употребявана.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Посърнал фен 7.06.2017 18:34:49 отговори + 4 6
Ами...да очакваме значи и паметника на Дио скоро да излезе на търг... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

angelboy 7.06.2017 17:31:20 отговори + 13 8
Още след като стана кмет ми светна лампата ! За да правиш рок фестивал трябва да имаш рок в сърцето си ! А нещата с тази патка ми приличат на "музика популара ромъняска " ! Елементарна жена..отгоре на всичко имам усещането че изпълнява някаква поръчка !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.06.2017 18:08:17 + 19 3
Фестивалите в Каварна ги правиха Жокер Медиа, Лауд Концертс и Българиан Лайв Мюзик. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 19:12:26 + 6 9
Тогава къде са организаторите тази година? Къде ще бъдат организатрите след една година? Къде ще бъдат организаторите след три години? Къде ще бъдат организаторите след още десет? Ще ти кажа къде НЯМА да бъдат - в Каварна. Като няма кой да одобри концертите в Каварна, ако ще и Стоунс да искат да минат за безплатен концерт, няма кой да ги допусне.

Каварна без Цонко Цонев е обречена на срам, позор и гибел - резултатите са на лице. Да бяха взели едно шимпанзе от зоологическата за кмет, пак щеше да си върши работата по-добре от Червената вещица... или който и да е политик. Рано или късно паметниците и рисунките по блоковете също ще отидат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.06.2017 20:37:22 + 8 7
Пак показваш, че нямаш никакъв мозък. Къде били организаторите.
Жокер отдавна нямат нищо общо с Краварна. Правят си концерти, напълниха залата с Форинър. Там са.

Лауд от 6 години не играят с Цонко - имат си десетки други събития и в София, и в Пловдив, и в Русе и по други места. Живи и здрави са.

БЛМ в последните години се засилват в Софето. Есента имат Хелоуин с Киске и Хансен.

И СМЕ са си живи и здрави без никого да са играли с Цонко. Цонко даже се опитваше да ги бутне - Къде е той сега? Обикаля селца и колиби да си пробутва никаквата книга. И веднага пусна втора част, за да продължи да обикаля. В това интервю се видя колко е жалък и злобен. Кой бил вокала на Мейдън. Той на 90% от групити, които са свирили в Краварна не знае вокалите.

И само жалко нищожество като тебе може да пише такива идиотщини.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 21:19:58 + 6 9
Ганьо, май единственото злобно нищожество тук си ти. Само още един дървен философ ни трябва...

Цонко си обикаля селца и колибки, както ти казваш, и рекламира книгите си, които ако може би беше прочел, нямаше да плюеш в момента. И фест си направи - само че в друг град.

Как да не бъде "жалък и злобен" срещу така наречената кметица на Каварна? В продължение на 12 години гради нещо от нищото, а накрая някакви си комунисти се из*раха върху постигнатото, както комунистите винаги правят. Той превърна Каварна от незнайно селце в процъфтяващо градче. Неговите цигани вместо да грабят, изнасилват и убиват, бяха най-цивилизованите в цялата страна, по-цивилизовани дори от голяма част от сънародниците ни. От малко селце Каварна се превърна в СВЕТОВНА РОК ДЕСТИНАЦИЯ! Изрисуваха блоковете с ликовете на велики музиканти, издигнаха паметници на Георги Минчев и на Рони Джеймс Дио - единствения паметник на Рони Джеймс Дио в света. Каварненци се радваха на гости от цяла българия и съседните страни, че и от по-далеч. Именно благодарение на фестивалите на Цонко Цонев хиляди чужденци научиха за съществуването на "държавата" ни - само че в добрата й светлина; не че изнасилваме, пребиваме и грабим хора в чужбина, каквито обикновено са новините свързани с българите, а че си имаме рок фестивал и че все пак са останали готини хора.

Има един човек, на когото трябва да благодарим за тези неща, и това е Цонко Цонев - един от малцината политици, на които им дремеше за народа. И ти да беше на негово място, и ти щеше да бъдеш "жалък и злобен" към червените човечета, когато всичко постигнато отиде по дяволите.

Без значение дали си "ЗА" или "ПРОТИВ" Цонко, не можеш да отречеш, че превърна Каварна от едно голямо нищо в град на културата за кратък период от време. Ама Бай Ганя знае само как да плюе по постиженията на другите - и да троли по форумите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 8.06.2017 01:21:38 + 9 3
Абе, имало и слепи последователи на петдневния празник за цоцане на кинти, дето местните цигани не успяваха да усвоят, ами затваряха заведения и гонеха хора посред бял ден, щото не им се работи. ПЕТ ДНИ - толкова чудо беше Рок Феста. Останалите 360 никой не ги споменава. Защото са трагични? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 16:53:47 отговори + 8 22
Мани рок фестивали, мани некъпани метъли-кметъли-клошари. Кажете нещо за ДНИТЕ НА РУСКАТА КУЛТУРА! Ами 100 КИЛА и ГЕРИ НИКОЛ ще участват ли на тазгодишния младежки фест? Ще се разцепим яко, братлета! Да вземат догодина да извикат MTV за спонсор. Те комунистите си разбират от култура... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Прост българин 7.06.2017 20:02:31 + 9 0
Стига с тия глупости за МТВ, трябва всеки коментар със споменаването й, да ти го трият, дано се усетиш какви дивотии пишеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 7.06.2017 16:00:32 отговори + 18 6
Надявах се, че след професорката филолог -бивш министър на спорта , която определи стадион "В.Левски" в София само за спортни цели и почти бойкотира Roger Waters с The Wall в България, няма да срещаме по-противно същество, облечено с власт.
Но, каварненската кметица яко се бори да вземе следващия приз в същата категория.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.06.2017 15:42:14 отговори + 10 15
Цонко като се прави той на големия рокаджия: ИСКАМ АЗ ДА ГО ИЗПИТАМ НЕГО на вокалисти на групи. Без да може да рови в Гугъл. Да го видим колко голям рокаджия е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 16:56:28 + 6 13
В сравнение с теб и баба ми, която сигурно би се уплашила от рок музиката, е голямата рокаджийка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 18:09:35 + 14 11
Точно - хубаво си знае Брус и Удо, но дали е чувал кой е Стийв Албини. Или къде се провежда Roadburn. Как се казва вокалистът на Melvins? Кой е Нийл Фалън? От къде са Gojira. Селски калъф, спрял със сборните касетки отпреди 25 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.06.2017 18:10:06 + 18 2
Елементарен индивид с интелигентност на амеба (какъвто си ти) не може и няма как да ме оценява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 19:05:32 + 1 12
Може да имам интелигентност на амеба, но поне имам някаква интелигентност. Ти имаш въздух под налягане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 7.06.2017 20:45:16 + 8 2
Можеш да имаш интелигентност на амеба, само ако подценявам абемата.
Я си виж отрицателния рейтинг на малоумията и как горното ти малоумие е скрито.
90% от хората тук те оценяват с минуси.
А какво пее една група по повода ?
"One hundred thousand riders. We can't all be wrong"
Нали?

По-голям малоумник от тебе в коментарите няма. Хората така те оценяват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 21:28:57 + 0 11
Ти вземи погледни себе си и твоите малоумия първо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.06.2017 15:21:20 отговори + 17 1
Цонко от къде го изкара този въпрос за Бруса. Тц,тц, тц... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 18:07:45 + 10 4
Какъвто неграмотен бек е, вероятно от гъза си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Hammer 7.06.2017 15:09:42 отговори + 23 5
********.. братовчеди на баща ми, които живеят в Германия се събираха в Каварна само заради рок феста... Заради Цонко градът се промени, хора от цяла България идват за да слушат тази музика, а да не говорим, че идваха и чужденци..
и изведнъж се изплющява някаква комунистка и разваля всичко за нула време... нямам думи..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 7.06.2017 16:57:50 + 12 11
Цонко Цонев направи цяла една революция с фестивалите си - едва сега хората ще започнат да осъзнават това, но вече е прекалено късно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-оff 7.06.2017 14:04:35 отговори + 15 4
От Каварна рок нещата отидоха пак на Краварна под звуците на -" ...и ето я кметицата, сапунисва циц@та......." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


F-оff 7.06.2017 13:58:31 отговори + 19 3
Подписите увредили общинско имущество?!?!? WTF?!?! Или не- WHAT THE FUCK е по на място!!!
Тая с все общинския и съвет що не вземат да се разстрелят показно на ръба на скалите на Камен бряг, не за друго там, ами да паднат в морето и да изчезнат безследно!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 7.06.2017 13:52:09 отговори + 6 1
Добре де, тая кола не може ли Цонко да си я купи сега за 30 000 лева? Или някой от тук коментиращите да я купи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 14:27:33 + 12 0
Защо му/ми/ти е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 8.06.2017 01:38:12 + 2 0
Дай ми трийсет хилядарки и ще я купя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирко Разбирков 7.06.2017 13:50:19 отговори + 15 2
След като к(р)аварненци са си избрали този кмет и този общински съвет, какви сме ние та да ги хулим? Искат това-получават това. Всеки от нас има резервен вариант-Мидалидаре,Пловдив и ред други знаини и незнаини рок-фестове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UGIN 7.06.2017 14:19:12 + 9 2
Тук идеята е, че Каварна Рок е най-дълго задържалият се фестивал след Мелодия на годината. Останалите фестове ще се самозакрият най-много след още едно издание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 13:34:39 отговори + 16 24
Леле, какъв селски простак е Цонко с това евтино заяждане за вокалиста на Iron Maiden! Почти ме хвана срам, докато го слушам. Освен това безразборно надраскана с маркер бяла тапицеря е грозна гледка откъдето и да го погледнеш, независимо кой си е оставил подписа там. Съвсем спокойно можеше да води музикантите в общината и да извади там един подвързан в кожа регистър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 7.06.2017 13:57:34 + 15 3
Пореден тъп отговор, какъв е смисълът на този РЕГИСТЪР!?!. Нали това е самата идея на подписите в колата, те да имат своята оригиналност. Едно е да покажеш на хората тетрадка с подписи, друго е някакъв символ, с който да се придава оригиналност на градчето. Същата е и историята с ликовете на великите музиканти по блоковете, както и премахнатите вече плакати от спортната зала. Да не забравяме и паметника на Дио и Георги Минчев
Това са все неща, с които Каварна се отличава пред другите големи рок градове по света. Придава се уникалност и нов облкик на нещата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 14:26:30 + 11 11
Идеята с паметниците е яка. Грозните панелки само печелят от портретите. Но безразборно разхвърляни по кожена тапицерия вътре в колата подписи е грозно и кичозно. Още повече, това означава, че тази кола не трябва да се мие отвътре. 2-3 години окей, но колко прах и кир ще се натрупат след това? Естетически е грозно, практически е тъпо. И всъщност да, пише се най-вече по хартия. Подредени, събрани, музиканти от всяка група на отделна страница - прелистваш и лист по лист отгръщаш историята на рока в града. Доста по-окей звучи, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 7.06.2017 14:30:05 + 15 7
Абсолютно сериозно започвам да си мисля, че госпожа кметицата си има армия от платени тролове, които да пишат глупости в нейна защита под новините за нея във всички по-големи сайтове.

Като са толкова голям проблем подписите - смяната на тапицерията едва ли струва повече от хиляда лева, сменете я. А да видим после за колко ще я продадете тая кола.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 7.06.2017 15:26:46 + 10 5
Доста по-окей звучи, нали?
---
Не. Звучи като книгата на Слави Трифонов, в която Ъруин Уелш нарисува гигантски среден пръст.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 7.06.2017 18:05:52 + 6 4
А ако Слави му беше дал служебна кола, щеше да си закачи иглата за вратовръзка с диаманти? Пълни глупости са това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oldschool 7.06.2017 13:18:46 отговори + 12 3
****************-комунистка. кво повече да кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 7.06.2017 13:06:09 отговори + 13 1
Пхааахахааааа!

Увредената общинска собственост се продава за трийсет хилядарки, защото е увредена и неизползваема. Еваларчицата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благо 7.06.2017 12:48:30 отговори + 18 2
Хикимян е едно дразнещо *******. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 7.06.2017 12:27:49 отговори + 20 3
от комунист как очаквате да гради , те могат само да развалят и грабят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пишо 7.06.2017 12:20:18 отговори + 13 2
МНОГО ТЪП ''ЧОВЕК''.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никнейм 7.06.2017 12:13:08 отговори + 30 5
Не съм ходил на Рок феста, обаче е факт, че преди него, Каварна не беше известна с нищо, както повечето малки градчета. Не споря Кметъла дали е крал или не, но самия факт, че толкова години прави фест (а това са пари за местната икокомика) говори достатъчно. НО където мине комунист трева не никне. Аре приятно ходене на 50-те баби, които ще отидат на фестивала на руската култура или квото е там ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен...Но Красив! 7.06.2017 13:01:16 + 39 2
Човек, заеби феста, живея на 40 километра от Каварна. Преди Цонко да се появи това беше един умиращ прояден от цигани град, без плажна ивица дори...Нямаше вилни селища, нямаще санирани изрисувани блокове, нямаше обновена градска среда, мога дълго да продължавам, виж ръста на бюджета на Каварна и % на инвестиции в тоя град. ВЯРНО Цонко безспорно е бил на правилното време на власт и евро фондовете са помогнали, но има десетки градове където разликата е в пъти по-малка. Тоя град беше едно гробище, а стана място свързвано с хубави неща. Ставрева каквато и да е на ГЕРБ/БСП/ДПС тя просто руши... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 7.06.2017 13:14:39 + 10 2
Не съм поддръжник на всичко, което Цонко правеше, просто съм противник на хората не желаещи да градят каквото и да било.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 7.06.2017 12:12:40 отговори + 25 2
Селяндурщината отново победи. Толко дълбоко се е загнездила в тоя прост народ, че ми се гади от всичко вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тан 7.06.2017 11:59:11 отговори + 17 2
R.I.P. каварна рок фест Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 7.06.2017 11:57:15 отговори + 19 6
На тая само като и видя ************ и започва да ми се драйфа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Робинзон 7.06.2017 11:54:35 отговори + 24 10
Цонкооооо, Цонкоооооо.... пълна излагация си!
Добре, че беше Мартин да ти води групи защото без него и това нямаше да има!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 7.06.2017 12:57:50 + 11 1
И Неди, и Мартин, и Весо "Рибата".... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Viper 7.06.2017 11:37:28 отговори + 18 6
Пълна отрепка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".