Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen и др. ще набират средства за борбата с COVID-19

16 апр 2020, 13:01 ч. 483 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тони Бенет, Брус Спрингстийн, SZA и Джон Бон Джоуви ще набират средства за борбата с COVID-19 на събитието „Jersey 4 Jersey“

Организатор на благотворителния спектакъл е Помощният фонд за справяне с пандемии на Ню Джърси

В шоуто ще участват още от най-големите звезди на щата, сред които Холзи, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Чарли Пут, Кели Рипа и други

Помощният фонд за борба с пандемиите на Ню Джърси (The New Jersey Pandemic Relief Fund - NJPRF) организира „Jersey 4 Jersey“ – звездно телевизионно събитие за набиране на средства, с които да се подпомогне медицинската, социална и икономическа ситуация по време на COVID-19 в най-засегнатите общности на Ню Джърси.

В благотворителния спектакъл ще се включат едни от най-големите шампиони и популярни личности от домовете си в американския щат, сред които Тони Бенет, Брус Спрингстийн, SZA, Джон Бон Джоуви, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Холзи, Челси Хандлър, Чарли Пут, Кели Рипа, Джон Стюарт и други. Звездното шоу в признание на силата и характера на Ню Джърси ще представи и истории, разказани от работниците на първа линия и жителите, сблъскали се с пандемията отблизо.

„Jersey 4 Jersey“ ще се излъчи в цял свят в сряда, 22 април, 7 PM EST по Apple Music и AppleTV, както и на живо и с повторения по E Street Radio, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, WPIX, News12, NJTV, и още радиа.

„Ню Джърси се намира на първа линия на тази пандемия, затова е по-важно от всякога да направим това, което Джърси умее да прави най-добре – да се погрижим един за друг“, коментира Първата дама на на щата, Тами Мърфи. „Затова молим всички в нашия щат да се включат в това красиво музикално събитие, от което силно се нуждаем в тези непредвидени времена“.

Освен събиране на дарения за фонадацията NJPRF, „Jersey 4 Jersey“ ще почете всички борци на първа линия, включително здравните работници и бърза помощ. Събитието ще припомни на всички зрители и слушатели по какъв начин могат да намалят разпространението на вируса.

Спектакълът „Jersey 4 Jersey“ ще бъде продуциран от Джоуел Гален, който наскоро продуцира дарителския домашен концерт „iHeart Living Room Concert Benefit“ на FOX, както и много други благотворителни телевизионни събития, включително телетона в чест на трагедията от 11 септември 2001 г.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".