Jon Oliva опровергава всякакви слухове за възможни концерти на SAVATAGE

19 дек 2007, 14:41 ч. 395 / 9 6
пред./следв.
Във връзка с някои спекулации и слухове за възможни предстоящи (реюниън) шоута на SAVATAGE, лидерът на бандата Jon Oliva разпространи съобщение, в което се казва, че в момента е зает с TRANS SIBERIAN ORCHESTRA, а настояването за повече материал на TSO се разраства неимоверно. Вторият "неколеден" албум на проекта - "Nightcastle" ще излезе до края на годината, а веднага след това TSO започват работа по следващ Коледен албум, както и планирането на едногодишно турне. По тази причина не са възможни никакви бъдещи шоута със SAVATAGE.
   От друга страна, бандата JON OLIVA'S PAIN ще продължи да бъде активна и чрез нея самият Jon ще осъществява своите бъдещи идеи за метъл музика. Третият албум на JOP - "Global Warning" ще излезе през април от "AFM Records". Към края мистър Oliva допълва: "JON OLIVA'S PAIN е толкова близко до SAVATAGE, колкото бихте могли да получите".
   В тур-разписанието на JON OLIVA'S PAIN присъстват и две дати за съседна Гърция - Атина, 10 май и Солун - 11 май.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Spirit 19.12.2007 22:13:44 отговори + 0 0
Savatage ги гледах през 2002-ра. Егати, изобщо не съм предполагал, че е бил един от последните им концерти . . . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.12.2007 21:58:45 отговори + 0 0
Така е. Догодина, живот и здраве, ще се обиколи балканския полуостров. Ръмъния за Iron Maiden, Гърция за Jon Oliva`s Pain a.k.a. Savatage, Сърбия за Castle Fest-а и Judas Priest и AVANTASIA, a след това веднага в Каварна за Manowar!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.12.2007 21:35:10 отговори + 0 0
вместо Savatage има Jon Oliva's Pain бе... той това казва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 19.12.2007 17:38:06 отговори + 0 0
Значи ще ходим в Солун!
Jon Oliva e един от музикалните ми герои!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oracle 19.12.2007 16:58:10 отговори + 0 0
Той Джон Олива ясно си го е казал още преди : "Защо да свиря със Savatage в Гърция пред 10000 човека, след като мога да правя същото в САЩ с TSO пред 30000..". Savatage са по-велики, отколкото Jon Olivа дори предполага, и това, което са оставили е предостатъчно. По-добре да не се събират и да не разбиват мита около името. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 19.12.2007 16:09:18 отговори + 0 0
Жалко... Savatage бяха страхотна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".