JUDAS PRIEST и RAGE AGAINST THE MACHINE сред номинираните за Залата на славата на рокендрола

2 фев 2022, 15:49 ч. 1022 / 19 8
пред./следв.

   Тазгодишният "клас" от изпълнители, които ще бъдат въведени в американската Зала на слава на рокендрола ще бъде обявен през месец май. Самата церемония ще се състои през есента, а феновете могат да гласуват до 25 април.

   По-долу ще намерите списъка с номинациите, като сред тях отново са британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST, които няколко пъти не успяваха да влязат в Залата. Ако бъдат приети, това ще стане в настоящия им състав Rob Halford (вокали), Ian Hill (бас), Glenn Tipton (китара) и Scott Travis (ударни), плюс бившите членове K.K. Downing (китара), Les Binks (ударни) и починалия през 2018 г. барабанист Dave Holland. За 2022 г. висчки номинирани са:

BECK
PAT BENATAR
KATE BUSH
DEVO
DURAN DURAN
EMINEM
EURYTHMICS
JUDAS PRIEST
FELA KUTI
MC5
NEW YORK DOLLS
DOLLY PARTON
RAGE AGAINST THE MACHINE
LIONEL RICHIE
CARLY SIMON
A TRIBE CALLED QUEST
DIONNE WARWICK

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


иво 3.02.2022 15:54:23 отговори + 10 0
Джудас са почти 50 години на сцената........., а процедурата изглежда, все едно ще ги изпитват ........дали имат възможности и капацитет............
Еми те имат 18 студийни албума. Правили са хиляди концерти, ама от истинските- цялата група на живо, без плейбек, без синтезатори..........
Тия хора си отиват вече, един по един........
Това направо не е за вярване. Според повечето хора, те са първата изцяло метъл група, като са изчистили тоя стил, от който последващите групи са продали стотици милиони албуми. Те са почти "измислили" стила на обличане на стотици метъл групи. ........Те имат един от най- добрите и дълготрайни като представяне вокали и това не само за тоя вид музика.
Нещо, не ми се връзва. И защо го няма Ричи Фокнър , той не е ли от Джудас , или не им се струва достатъчно добър.....
Същото музикално качество и влияние/а и може би по- голямо/ имат и Еминем и Доли Партън и Дюран Дюран.........
Но, Бек и Рейдж Ъгейнст имат много по- малък музикален живот...Бек има буквално един хит, а Рейдж имат.............3 албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 3.02.2022 12:35:07 отговори + 7 1
Очевидно за американците рокендролът е много, много широко понятие!
Поне половината номинирани имат толкова общо с рокендрола, колкото аз с краварството. Единствено купувам маслото с краварката в левия ъгъл!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.02.2022 13:54:36 + 7 1
Това отдавна не е нещо ново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.02.2022 10:21:58 отговори + 7 0
Еминем, Бек и Лайънъл Ричи влизат. Останалите - друг път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 3.02.2022 09:56:55 отговори + 10 0
Еминем? Еминем! Нима Еминем не е бил приет досега???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.02.2022 10:23:02 + 7 0
Доли Партън и Юритмикс още не са, ти се чудиш за Еминем?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.02.2022 11:01:30 + 8 0
За да влезе някой в залата, трябва да са минали 25 години от издаването на първия му албум. Гледам, че първият албум на Еминем е от 1996 година. Това значи, че го номинират веднага или макс. 1 година след като е станало възможно. И предполагам, че ще влезе. Всичко е точно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

White Laces 3.02.2022 07:27:55 отговори + 13 0
Отново има покъртителни предложения... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".