King Diamond пише текстовете за предстоящия албум на групата "The Institute"

2 фев 2022, 17:20 ч. 970 / 5 1
пред./следв.

   Лидерът и фронтмен на KING DIAMOND съобщава, че в момента пише текстове за дългоочаквания нов студиен албум на бандата, който ще бъде първи от над 15 години насам. Ясно е и заглавието на творбата - "The Institute". Очаква се дискът да излезе преди края на 2022-ра от "Metal Blade Records".

   През ноември 2019-а музикантът пусна онлайн нова песен, наречена "Masquerade of Madness", която вероятно ще бъде част от бъдещия албум. Предстои да бъдат разпространени повече подробности. По-рано китаристът Andy La Rocque разкри, че "The Institute" вероятно ще бъде първата от две части на концептуално свързана история.

 

още за:

King Diamond


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 2.02.2022 17:49:34 отговори + 15 4
Брутална НОВИНА!KING DIAMOND И MERCYFUL FATE СА ДВЕ ОТ БАНДИТЕ КОИТО МЕ "сътвориха" в човека който съм в момента.Чакам този нов албум от ПРЕКАЛЕНО МНОГО ЗИМИ...КРАЛЯ от доста години все твърдеше,че албумът на завръщането след неговото възстановяване е почти готов от доста години.И все не излизаше,НО ДАНО НАЙ-НАКРАЯ ГО ДЪРЖИМ В РЪЦЕТЕ СИ ПРЕДИ КРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА...ДА,има много фенове на METAL МУЗИКАТА,но феновете на ВСЕЛЕНИТЕ предвождани от мистичният King Diamond са друга порода почитатели...Все едно са от някакъв тайнствен кръжец,с друга душевност и светоусещане...С очи гледащи в дълбините на Мракобесието...Със съновидения които ги "преследват" в обгръщащият НИ Мрак...Пуснете пердетата,загасете лампите...потопете се притихващият шепот идващ от коридора...на вашето съзнание...В очакване на НОВИЯТ КОШМАР...Спасението е като се отдадеш на ледените прегръдки на бродещите Духове...и Притихнем...до...и отвъд...ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ С КРАЛЯ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".