KATAKLYSM ще свирят на сръбския "EXIT Fest" на 9 юли

10 апр 2009, 07:43 ч. 207 / 7 4
пред./следв.
KATAKLYSM обявиха датите на европейското си турне с DEATH ANGEL и KEEP OF KALESSIN. Ето и най-близките до България от тях: 3 юли, Словения, "MetalCamp Festival"; 9 юли, Сърбия, "EXIT Fest"; 10 юли, Чехия, "Masters Of Rock"; 14 юли - Варшава, Полша; 15 юли, Унгария, "Hegyalja Festival". Между участието си на "MetalCamp" и преди да гостуват в Сърбия, групите имат два концерта в Италия и няколко свободни дни.

още за:

Kataklysm


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 10.04.2009 17:04:02 отговори + 0 0
Съгласен съм че залата да е голяма смисъла е никакъв едва ли ще се съберът повече от 600 човека, а за сепултура макар да беше супер концерт наистина им беше малка залата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.04.2009 14:04:41 отговори + 0 0
И да направят голяма зала кой ще я пълни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.04.2009 13:10:00 отговори + 0 0
щото пари няма да им платим и няма организация от нашенска компания.бях 4ел едно интервю с тях в про-рок и те си казаха че ако не им се осихв,р лирчко което искат няма да свирят-хотел,пари,обурудване,зала ала бала...пък и къде да ги наврем?аман от каварна вече,за да слушаш там една група ти трябват сумати пари и време.в софия няма къде освен пак христо ботев и познатите клубове а то си е гавра с групите да ги завреш в клуб.сами знаем какво се случи със сепултурата-блу бокс,сега и дистръшън ше ги наврат там.трябва ни истинска и голяма зала с огромен капацитет и тогава ще идват повече групи и по-известни също така.поне като се дават пари нека да удобно,а не клуб със 600 души. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.04.2009 09:14:56 отговори + 0 0
о,не.защо не мине тая машина и оттук,а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".