Kiko Loureiro пусна видео зад кулисите от концерта на MEGADETH в София с FIVE FINGER DEATH PUNCH

15 мар 2020, 13:15 ч. 1946 / 8 8
пред./следв.

   22 февруари 2020 г. е дата, която ще се помни дълго в най-новата ни концертна история. На този ден за първи път в България гостуваха FIVE FINGER DEATH PUNCH, при това - с траш метъл легендите от MEGADETH. Концертът бе последен от европейското турне на двете банди.

   Бразилският китарист на втората група - Kiko Loureiro (екс-ANGRA) - пусна 12-минутно видео зад кулисите от паметното събитие в зала "Арена Армеец" в София. Може да гледате кадрите чрез плейъра по-долу. Включени са откъси и от изпълнението на MEGADETH на сцената.

   В други новини, преди дни MEGADETH съобщиха, че планират да започнат записи за следващия си студиен албум преди лятната обиколка в САЩ с LAMB OF GOD, TRIVIUM и IN FLAMES. Предвид пандемията от коронавируса COVID-19 обаче ничии концертни планове в близко бъдеще не са сигурни. Така че е възможно Dave Mustaine и компания да се съсредоточат в по-голяма степен върху работата по предстоящата творба.

 

 

Kiko Loureiro



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 16.03.2020 23:46:38 отговори + 1 0
Мастъра се затаи, появи се Иво, който е супер палайт и живее и работи в България, разбираш ли... Ми еваларката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 17.03.2020 01:13:29 + 0 0
Спокойно. Аз май напускам. Изчезвам като "лирик видео". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 16.03.2020 02:32:23 отговори + 7 0
Иво, ти какво направи бе?! Всичко било небългарско.... Кажи честно?! Виж сега: Наистина, ама наистина е не само тъпо и нелогично, а и погрешно да се пишат небългарски думи на кирилица в български текст. Това първо е извън езиковите правила и второ не прави текстът нито по-добре звучащ, нито по-оригинален и издържан, нито пък неговият автор по-интелигентен или по-експресивен. Българска дума 'палайт' (polite - пълайт, а не палайт) не съществува... А доколкото виждаме, в коментара си ти използваш български език. Ако си дебела глава и не вярваш че напълно основателно ти правим забележки за неправилен изказ и невъзможен лексикален подбор, попитай някой филолог и за друго мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 16.03.2020 12:05:55 + 0 6
Браво Шредър . Или Шреддър. Или Shredder Извнявай за непатриотизма. Лексикален подбор...........мадре миа. Имам такива роднини в Нюрнберг, Федерелна Република Германия, които ме учат на патриотизъм. Мен, който живея и работя в България, те, чиито син просто не може да говори български. Нещо , патриотично или лексикално, са пропуснали родителите му, да го научат на български, освен на немски. Живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 15.03.2020 13:56:05 отговори + 20 0
Страхотно. Кико е направо перфектен. И като човек, супер палайт и внимателен, а и като китарист, изцяло перфектен, като Марти и Сам. Страхотен късмет е да имаш такива нови попълнения като Кико и Дирк. Аз , преди бях против, но и при Джудас/ с Ричи и Анди/, сега мисля, че тия по- млади хора дават живот и пулс на нашите стари момчета/които още се държат/. Дейв е много слаб, от болестта и процедурите, дано е здрав и да ни радва, понеже Мегадет продължава да прави албуми, които стават за слушане целите. Здраве и успехи, България ви обича. Чакаме новия албум, който е почти готов от над година, но остава записа му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 15.03.2020 16:38:54 + 14 0
Иво, грозно е да се ползват думи, които не бих нарекъл дори чуждици (палайт). Хора, пазете българския език. Иначе си прав до някъде. Албумите на Мегадет са страхотни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 16.03.2020 01:46:04 + 4 6
Сериозно. А ако искаш метъл групите да ти записват специални издания на албумите си на български. Вярно ли го мислиш това. Измисли си дума за компютър, телефон, автомобил и т.н. Това са грозни думи, чужди. Измисли си имена, понеже Христо, Васил, Стефан, Георги и доста други не са български, ако не знаеш де. Много е грозно за теб това, а за мен е много грозно да живея с ограничени хора. И бирата не е българско питие- измислена е извън България, от небългари. Даже и "българските "марки бира, не са на български фирми. И да- природата също не е българска- тя е тук отпреди нас. И да, най- известните и добри метъл групи може да са български, ама аз сега не се сещам за нито една, и малко се съмнявам. Виж си "българския " профил, с латинските букви. Хайде, със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 16.03.2020 08:27:47 + 10 0
Иво, извърташ темата. Аз обичам английския език, знам английски доста добре, но съм против да се пишат някакви измислени думи с друг, различен от българския език произход при положение, че има такива хубави думи в нашия език. Твоята "палайт" си има българска дума. Предполагам, че я знаеш. Изобщо вкарването на боклуци в речта ни напоследък се счита за голямата работа. Правят го и публичните хора - политици, артисти и всякакви други. Правят го всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".