King Diamond говори за работата по новите албума на MERCYFUL FATE и KING DIAMOND

4 фев 2021, 09:44 ч. 873 / 9 4
пред./следв.

   Датският вокалист King Diamond е гостувал в интернет шоуто на перкусионистта на SLIPKNOT M. Shawn "Clown" Crahan, споделяйки информация за очакваните с интерес нови албум и на KING DIAMOND, и на MERCYFUL FATE.

   Фронтменът разкрива, че предстоящата творба на групата, носеща неговото име, ще се казва "The Institute" и ще е първа от две части с обща концепция и история. Певецът пише материал сам, както и с китариста и продуцент Andy LaRocque.

   За бъдещия диск на MERCYFUL FATE King Diamond работи с китариста Hank Shermann. Вече е избрано и заглавието на диска, но на този етап то няма да бъде оповестено. Албумът ще бъде "завръщане към корените". Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 4.02.2021 18:26:02 отговори + 4 1
Две от най-любимите ми групи.Дори това не са просто банди,това са групи-култ-религия...изградили ме и оформили ме като личност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bastena 4.02.2021 16:04:01 отговори + 2 1
Тези са много яки. Щом Металика си ги копират Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 4.02.2021 18:26:14 + 0 0
Кои по-точно? И 2-те групи ли? Или коя от 2-те? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 4.02.2021 11:27:38 отговори + 11 0
Нямам търпение да чуя ново нещо от Mercyful Fate Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".