KING DIAMOND са отново в студио

18 юни 2024, 07:51 ч. 425 / 20 3
пред./следв.

   KING DIAMOND са се завърнали в студиото и продължават работата по дългоочаквания си нов дългосвирещ албум "The Institute". Новината съобщава китаристът Andy La Rocque в социалните мрежи и публикува снимката, която виждате по-долу.

   Досега имаше доста забавяния, фалстартове и отлагания. Надеждите са, че дискът ще се появи през тази или следващата година. Той ще е първи за KING DIAMOND от далечната 2007 г., когато излезе "Give Me Your Soul... Please".

 

Andy La Rocque in studio



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!?!?!? 20.06.2024 14:21:56 отговори + 0 0
С умиление гледам новината "KING DIAMOND ще издадат нов албум през 2020 г.". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.06.2024 23:38:35 отговори + 2 0
Брех, откога чакам този момент. Дано излезе по-навреме. Като излезе Give me your soul, please, бях гимназист. Докато чакам следващият, кандидатствах, завърших, ожених се и имам две деца ???? Най-сетне го дочаках, разбрах как са се чувствали почитателите на Игра на тронове, когато са излизали книгите през определени интервали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 18.06.2024 19:20:09 отговори + 5 0
Просто чакам този албум с огромно нетърпение.Както и новият на Mercyful Fate.King Diamond@Mercyful Fate са не просто банди,те са институция и култ...За истинските ценители и вглъбени в метъл музиката.Лично за мен тези банди-легенди са част от моя живот,те са като първото и последно дихание...С тях започва и свършва голяма част от моето светоусещане и възприятие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".