KISS издават делукс версия на платинения албум "Love Gun"

9 окт 2014, 16:43 ч. 655 / 6 3
пред./следв.

   По повод на 40-годишнината на легендарната рок група KISS "Universal Music" издава нова, делукс версия на платинения албум от 1977 г. "Love Gun". Това е шестият студиен албум на бандата и последният, който е записан в оригинален състав. "Love Gun" има над 4 милиона продадени копия по света. Новото, ремастерирано делукс издание ще бъде достъпно във формат двойно CD и даунлоуд.

   Юбилейната версия е с пълно съдържание на оригиналния албум, включващ класики като "Plaster Caster" - парчето вдъхновено от Синтия Пластър Кастър, склупторка-групи, прочула се с отливки на звездни гениталии (включително тези на Род Стюърт и Мик Джагър!); "Shock Me" - написана по повод преживяния от Ace Frehley електрошок по време на концерт във Флорида; "Christine Sixteen" и, разбира се, "Then She Kissed Me", кавър на парчето от 1963 г., написано за Crystals от Джеф Бари, Ели Гринуич и Фил Спектър.

   Вторият диск в ремастерираното делукс издание на "Love Gun" е с досега неиздавани демо записи на "Plaster Caster", "Then She Kissed Me", "Tomorrow and Tonight" и "Much Too Soon".  Включено е и интервю с Gene Simmons от 1997 г., както и лайв парчета от концерта на KISS в Мериленд на 20 декември 1977 г. Юбилейното издание е допълнено с бележки от вокалиста на DEF LEPPARD Joe Elliot - в момента на турне с KISS.

още за:

Kiss


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Grosskopf 9.10.2014 23:22:44 отговори + 0 5
"Love Gun". Това е шестият студиен албум на бандата и последният, който е записан в оригинален състав.

Пичове, това не е вярно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наистина ли? 10.10.2014 09:26:31 + 4 0
It wаs also the last studio album to feature the entire original Kiss lineup on every track, as Peter Criss was replaced by session drummer Anton Fig for all but one song on 1979's Dynasty.[6]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илюминат 9.10.2014 17:05:22 отговори + 4 9
Соросоидите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".