KISS обясняват защо няма да свирят в оригинален състав в Залата на славата на рокендрола

23 фев 2014, 17:04 ч. 1021 / 11 6
пред./следв.
През изминаващата седмица бе обявено официално, че KISS няма да свирят в оригинален състав на церемонията по въвеждането им в Залата на славата на рокендрола през април. Двамата оригинални членове на бандата, които отдавна не са в KISS - китаристът Ace Frehley и барабанистът Peter Criss коментираха, че ситуацията е доста неприятна и неуважителна към тях. По този повод двамата останали оригинални музиканти - Paul Stanley и Gene Simmons - разпространиха следното официално съобщение:

Без да искаме да изкажем неуважение, изявленията на Ace и Peter изискват бърз отговор за вас, нашите фенове.

Нашето намерение е да почетем цялата история на KISS и да отдадем дължимото на всички музиканти от групата, включително дългогодишните настоящи членове Tommy Thayer и Eric Singer, както и Bruce Kulick и Eric Carr, без които тази банда нямаше да е това, което е, независимо от гледната точка на Залата на славата на рокендрола.

Въпреки че KISS отдавна са без тях, Ace и Peter са в основаната на това, което създадохме, и то нямаше да е възможно, ако не участваха в него от самото начало.

Минаха повече от 13 години, откакто оригиналният състав свири заедно с грим и се надяваме споменът за това да не бъде преувеличаван. Противно на изказванията в медиите, ние не сме отказвали да свирим с Ace и Peter. До ден днешен прекарахме 40 години, посветени на това KISS да вървят напред, без раздели и колебания, и групата успя да направи огромни турнета и да запише платинени албуми, преминавайки през важни промени в състава.

KISS винаги са били група като никоя друга. Затова я създадохме. Затова и продължаваме. Да не сме като другите групи означава и да не взимаме решения като другите. Това е разбираема и емоционална ситуация, в която няма начин да угодим на всички.

За да свърши това по-бързо, ние решихме да не свирим с всеки възможен състав и да се фокусираме върху това да отбележим въвеждането ни в Залата на славата на рокендрола.

Нетърпеливи и развълнувани сме да видим всички вас на световното турне за 40-ия юлибей на KISS

 

kiss



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


edwar 24.02.2014 02:17:24 отговори + 0 0
По темата бих се изказал със смесени чувства. Вярно е че Пол вече не е тая сила която всички го знаем, но времето си казва думата, нека да проявим малко уважение все пак, а колкото до Вини и Марк (Мир на Праха Му), мисля че те бяха едни от добрите попълнения за времето си, но Ейс и Брус Кюлик са великаните като китаристи в тази група (мое мнение, без да ангажирам никой), жалко че не се разбраха да свирят заедно като за последно на тази церемония на Шита Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleazzze 23.02.2014 22:53:57 отговори + 0 0
Не бива да забравяме и Вини Винсент и Марк Ст. Джон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Критик 23.02.2014 20:55:34 отговори + 0 0
. - 2014-02-23 18:58:24
световното турне за 40-ия юлибей на KISS....
Айде пак тогава! Искам да ги гледам пак наживо! 2008-а направиха страшен купон!

----

Ще съжаляваш жестоко, ако ги чуеш сега.
Гласът на Paul Stanley е тотално унищожен - виж някой нов live клип и ще се убедиш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 23.02.2014 19:33:41 отговори + 0 0
Ебати тъпото изявление! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 23.02.2014 18:58:24 отговори + 0 0
световното турне за 40-ия юлибей на KISS....
Айде пак тогава! Искам да ги гледам пак наживо! 2008-а направиха страшен купон!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 23.02.2014 18:45:09 отговори + 0 0
Правилно, даже въобще не трябва да се появяват на церемонията, след като 15 години ги пренебрегваха..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".