KISS осветиха "Емпайър стейт билдинг" по случай последния концерт в историята си

1 дек 2023, 08:07 ч. 1267 / 23 3
пред./следв.

   Днес и утре, 1 и 2 декември, в "Madison Square Garden" в Ню Йорк ще се състоят последните два концерта на американските легенди KISS. Или поне на настоящия състав на групата, тъй като спекулациите, че бандата може да продължи с други членове, съвсем не са от вчера. В скорошно интервю басистът/вокалист Gene Simmons каза и че "Това е краята на тази банда, но не и на бранда".

    Преди да разберем какво е бъдещето на KISS предстоят двете шоута, които при всички случаи ще останат в историята. По случай концертите квартетът освети по уникален начин емблематичния небостъргач в Ню Йорк "Емпайър стейт билдинг". Вижте видео:

 

kiss light up empire state building

още за:

Kiss


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 1.12.2023 22:37:14 отговори + 1 7
Дано наистина е последен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 1.12.2023 20:09:08 отговори + 1 0
Това като гледам е нещо регулярно за сградата, имат си и сайт https://www.esbnyc.com/about/tower-lights А снимките, които предполагам са впечатлили повечето зрители, са добавени специално за видето. На сайта може да се види как биха изглеждали, ако се показват чрез светлините на сградата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 1.12.2023 16:44:57 отговори + 7 1
Може да е комерс, може да е (не)прощално турне, може всичко. Но това е доста яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".