Китаристът на OMEGA ще разглежда нощна София

10 май 2011, 19:11 ч. 405 / 5 3
пред./следв.
"Art BG" разпространиха следното съобщение:

   Китаристът на OMEGA Gyorgy "Elefant" Molnar пристига още днес у нас, цели четири дни преди концерта на легендарната унгарска рок банда на 14 май в зала 1 на НДК. Музикантът е планирал няколко срещи с представители на унгарската общност в България, както и гостуване в "Шоуто на Слави" тази вечер. Molnar е заявил желание да обиколи нощна София, като е помолил няколко свои приятели, живеещи в столицата да го разведат из отбрани заведения и ресторанти... "Последно свирихме в България в началото на 80-те, а оттогава са минали почти три десетилетия. Любопитен съм да видя как се е променила държавата ви от началото на демократичните промени. Казаха ми, че София вече уверено се нарежда сред големите европейски столици и аз с удоволствие ще направя една по-дълга разходка из града" споделя Molnar. Колегите му от OMEGA ще се присъединят към него в късния следобед на 13 май, за да направят генерална репетиция за дългоочаквания от всички фенове на унгарските рок ветерани концерт на 14 май в зала 1 на НДК. Музикантите ще представят материал от последния си студиен албум "Omega Rhapsody", но ще наблегнат най-вече на златните си хитове, между които задължително "Момичето с перлените коси", което е и най-популярната композиция на групата за всички времена. Концертът на OMEGA на 14 май в зала 1 на НДК е част от Унгарската седмица (12-17 май) по случай европейското председателство на република Унгария тази година.

   Тази информация идва съвсем скоро след като ви представихме интервю с Gyorgy Molnar, дадено специално по повод концерта на OMEGA у нас на 14 май (поръчай билет онлайн).


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.05.2011 16:43:11 отговори + 0 0
Ха-ха загорелия дедо ще ходи по ромски жрици из Софията :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stavrogin 11.05.2011 12:12:56 отговори + 0 0
Toя пък е един китарист, да умреш от смях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.05.2011 22:24:43 отговори + 0 0
Тая фирма няма ли да покани някой метъл група пак?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".