Прочетете интервю с унгарските легенди OMEGA

10 май 2011, 00:40 ч. 519 / 7 3
пред./следв.
Рано сутринта на 9 май обещахме, а 40 минути след полунощ ви представяме интервюто ни с унгарските легенди OMEGA по повод гостуването им в България на 14 май (поръчай билет онлайн). Това е първо посещение на OMEGA у нас от 30 години насам, а както ще разберете от разговора с китариста Gyorgy "Elefant" Molnar, вероятно и последно. През 2012-а, след 50 години на сцена, групата ще сложи край на кариерата си... Повече подробности за бъдещето и миналото на OMEGA ще намерите в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ivan 11.05.2011 17:11:23 отговори + 1 0
Това не интеввю а пародия...И не е виновен китариста на Омега а този кото се прави на журналист и задава глупави въпроси и показва как нищо не знае за тази легенда и дори не си е направил труда да се подготви. На мястото на Молнар нямаше изобщо да отговарям....Как след петдесет години свирене и официално разделяне,ще го питаш за неща от 1969, за баналности и всеобщо известни неща като напускането на Лукс и Габор Пресер...Все едно днеска да питаш Макартни защо не се продължили в Бийтълс с Пит Бест. И как ще говориш за последния албум на Омега като за солов албум на Кобор, так чак се налага Молнар да те поправя... Трагична аматйорщина и срам за сайта Метал Катехезис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 10.05.2011 09:15:43 отговори + 0 0
Кратичко е,но се очертава интересен финал през август 2012 в Будапеща.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 10.05.2011 02:15:44 отговори + 0 0
Много пестеливи отговори дава този човечец. Мечките в зоопарка отговарят повече .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".