OMEGA ще пеят заедно със SCORPIONS в Будапеща

29 апр 2011, 09:17 ч. 662 / 4 2
пред./следв.
Легендарната унгарска група OMEGA, която очакваме за шоу в София на 14 май в зала 1 на НДК (поръчай билет онлайн), по всяка вероятност ще вземе участие в концерта на SCORPIONS в Будапеща на 6 юни, издадоха от "Art BG" и "Програмата", организатори на концерта на групата у нас. Все още информацията не е потвърдена от мениджърите на двете групи, но се водят усилени преговори, уточниха промоутърите. Унгарските ветерани и немските рок величия SCORPIONS имат не едно и две съвместни участия на различни сцени и фестивали в Унгария и цяла Европа. Кулминацията обикновено е дуетното изпълнение на Клаус Майне и Янош Кобор на "White Dove" - суперхита на SCORPIONS, вдъхновен от най-популярната песен на OMEGA "Момичето с перлените коси". За съжаление, няма да можем да се насладим у нас този звезден дует, но затова пък ще видим на живо OMEGA на 14 май в зала 1 на НДК, след като миналата есен имахме възможността да се сбогуваме с големите Скорпиънс на последния им концерт в София на 25 октомври, част от прощалното им турне.

   До 8 май "Metal Katehizis" и организаторите на гостуването на унгарските легенди в България ви дават възможност да спечелите покани за събитието, дори без да отговаряте на загадки/въпроси.

още за:

OmegaScorpions


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metalistvr123 29.04.2011 21:12:01 отговори + 0 0
И мене такива заглавия ме разбиват ще "пеят" хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdb 29.04.2011 11:45:38 отговори + 0 0
Поправете си заглавието , ще свирят няма да пеят! Това да не ви е някакъв поп фолк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".