Китаристът на TWISTED SISTER "не вижда причина" групата да запише нов албум

4 май 2014, 17:53 ч. 1617 / 3 9
пред./следв.

   След като неотдавна подобна позиция изказа барабанистът на AEROSMITH Joey Kramer, сега китаристът на TWISTED SISTER Jay Jay French заявява, че изобщо "не вижда никаква причина" легендарната банда да запише нов студиен албум. Фронтменът Dee Snider от известно време твърди категорично, че музикантите нямат намерение да правят следващ албум. Запитан дали TWISTED SISTER още поддържат тази позиция, French отговаря утвърдително и коментира, че освен че феновете не купуват нова музика, по време на концерти те искат да слушат само стари класики. Също така, Jay Jay посочва и че бандата вече не прави чести турнета. Той разбира защо групи като KISS и JUDAS PRIEST вадят нови творби, тъй като те все още имат по-активна концертна дейност. 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 7.05.2014 09:12:57 отговори + 1 0
Форсче, Юръп нямат слаб албум от вече 10 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

данчо караджов 6.05.2014 20:15:45 отговори + 0 0
И аз така от трийси години, мъ дирзая! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InnerSelf 5.05.2014 20:31:26 отговори + 1 0
Само че, ако издадат нов албум, веднага ще последват хейтърските коментари, че са пенсионери и, че не стават и да си стоят там, където са. Че са печалбари, че го правят заради парите... Значи, ако не издават са печалбари, ако издават, пак са печалбари... Ми от от толкоз разбирачи в БГ, хората откъде да знаят какво да правят - да издават ли, или да не издават? Да правят ли концерти или не? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 5.05.2014 19:54:07 отговори + 1 0
ами феновете искат стари класики, щото няма нови!!!толкова е просто! типичен пример са и EUROPE! Старите банди издават нови...напъни! Едно от малкото изключения са PRETTY MAIDS, които не спират с убийствените си албуми. А сега почвайте да плюете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 5.05.2014 14:30:27 отговори + 0 0
Доста дърти банди трябва да го направят.Феновете които искат само старите класики са виновни най-много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


куркудил в кервиз 5.05.2014 11:33:44 отговори + 0 0
точно така-евала на пичовете,аман от разбирачи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 5.05.2014 01:18:22 отговори + 0 0
Е, като е на петдесет милиона години, изчерпал се е в творческо отношение и феновете му не желаят нова музика, какво да прави?
По-добре така, отколкото като Kiss да изкарва претоплени манджи и да твърди, че са нови албуми.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

комисара трашър 4.05.2014 23:50:18 отговори + 0 0
Абе всеки стана модерен с това изказване,затъпели американски тъпунгери ти ,като не виждаш смисъл кой да вижда,язък че имаш толкова предани фенове и живееш на техен гръб ******************* Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

изкривена сестра 4.05.2014 19:25:06 отговори + 2 0
Когато желанието за музика изчезне, остава бизнесът. Ако един музикант заяви, че не иска да създава музика, той вече не е музикант, а обикновен търгаш. Никакво уважение за подобни изказвания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".