Организаторите на "Obscene Extreme Festival" отменят участието на F.B.I. заради политическа некоректност

5 май 2014, 11:23 ч. 770 / 8 48
пред./следв.

   Преди по-малко от час организаторите на чешкия "Obscene Extreme Festival" обявиха, че отменят участието на събитието на българската екстремна банда FECAL BODY INCORPORATED. Причината е, че фестът подкрепя кампания против расизма и споделя идеите за равенство и толерантност, докато членове на групата са на коренно противоположния полюс. Коментарът на организаторите в тази му част е следният:

Ние бяхме напълно шокирани от това, че хора като г-н Менгеле от FECAL BODY INCORPORATED се промъкваха бавно на нашата сцена и искаха да свирят на OEF! Ние нямаме абсолютно никаква представа какво ще прави на нашия фестивал личност, която има татуировки на Хитлер, Мусолини и Ку-клукс-клан и за която се говори, че се бори за чистота на расата. 

Да, това не е свързано с музиката, но за нас е много важно да извадим такава банда от лайнъпа. Вярваме, че на никого от вас г-н Менгеле няма да липсва нито за секунда.


   Малко по-късно родната банда разпространи официално изявление по повода:

Живеейки във време на изповядване и налагане на уж "демократични "ценности в Европа и света, беше отменено по един недемократичен начин участието на FBI на един от най-големите фестивали за ектремна музика в Европа-OBSCENE EXTRЕME FESTIVAL,който се провежда ежегодно в Трутнов,Чехия.Групата беше обвинена във фашизъм,нещо което никога не е имало тук в България .Къде е демокрацията в случая?Защо група като IMPALED NAZARENE ,която е известна с хомофобските си и националистически пристрастия свирише на същия фестивал(може би защото ще донесе повече приходи на организатора ),който е известен с антикапиталистическите си идеали,човек,който печели стотици хиляди евро зад етикета :GOOD NIGHT WHITE PRIDE(надслов зад който стой провеждането на ОЕF).Живеем във време,когато трябва да си хомосексуалист,представител на малцинствена група,наркоман,педофил (но не и бял нормален човек)да може да свириш на подобен фестивал.Съжаляваме ,че ще разочароваме някои от нашите фенове,но НИЕ, няма да спрем да се занимаваме с музика, няма да спрем да бъдем това ,което сме и колкото и да ни заливате с пумия ние никога няма да станем част от нея!

 

fbi



Коментари   (48)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


глад 21.08.2014 10:11:53 отговори + 0 3
Как може да си националист и да пишеш така. Получих анални спазми и поне 14 оргазма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 15.05.2014 13:08:08 отговори + 5 1
Браво на чехите ли? На тези дето се радват им пожелавам цигани да .... рожбите им и да си спомнят какво са писали тук. А и когато каниш някого, не е лошо да прочетеш малко за него. Евалата на момчетата, че не се навеждат на разни говнари, та било то и организатори на голям фест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ферт 14.05.2014 22:10:01 отговори + 1 4
Искало му се е на групето да свири на най-големия фест за такава музика и са се гордяли яко, но сега като ги поставиха на мястото им и вече изведнъж феста стана кофти. Типични празноглави и неграмотни ветропоказатели. Пожелавам ви да си умрете във фекалиите от именцето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахахахха 14.05.2014 14:51:55 отговори + 1 5
Браво на чехите. А тия неграмотници първо да си научат родния език, пък после да се плюнчат. Нормалните бели хора нямат татуировки на боклуци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смееех 13.05.2014 20:23:41 отговори + 0 4
Ама, че фундаментална новина, за фундаментална група! Хахаха, че и 3-4 заклети коментатори. А колко трябва да си малоумен, за да се самонаричаш "Ментеле", а колко трябва да си тъп, че да си татуираш педали като Хитлер, ама иначе сме хомфоби ? Нещастници ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


gore to the core 9.05.2014 00:03:25 отговори + 3 1
И защо пък да не потвърди групата, след като лейбълът, който я издава, я е избрал, бе умньо?! Някъде групата да е излизала досега с "фашистки" изявления или да бива слушана само от крайно десни, че да страни и от "много яката" сцена на оеф?! Е сега вече ще има куп прични да не свири по лайняни гей-паради ************************************! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mince 8.05.2014 11:41:59 отговори + 0 1
Поредния, който раздава обиди. Същия въпрос, брат - защо тогава групата е потвърдила, че ще свири там, щом фестът е организиран от алчни педераси и цигани? Обясни. Даже и да е вярно, че са ги поканили. И явно ви е трудно да разберете, че не всеки, който не е съгласен с вас, е хомо, наркоман, клошар и т.н. Никой тук не е "плюл" групата, аз ги слушам и си взех албума им. Защо говорите за недемократичност, при положение, че всеки с различно от вашето мнение автоматично е "уличен гюм" (интересна дума, явно значи кофа) - по-долу някой обяснява за толерасти, а после ревете за толерантно отношение от страна на организаторите, които не пускат групата да свири "обикновените бели хора". А типично българските обяснения как някой прави хилядарки на нечий гръб не заслужават даже внимание. Спрете да ревете, печелите от ситуацията, групата печели, щом са против политиката на феста. Всичко останало е "гроздето и кисело" ситуация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 8.05.2014 11:30:23 отговори + 2 1
Шалом, братко grind your mind! Виждам, че си извадил сметалцето и моя ташак-ник те е развълнувал доста, за да надраскаш тия среднощни есета. Пиша, щото ми беше скучно на "фашистката" ми работа. И аз не знам за какво им е на хора с десни убеждения да свирят на тая пародия, а тия тука левите всичките станаха аполитични да не ги бият. Не ме интересуват фестивали за елитни пънкари, но пък за дет метъл - KTDF, примерно.

1 в 1, в смисъл сварка ли да играем? Нямаш пари, бедняк...коя беше моята агитка? Не си ми жалък, никакъв не си ми. Аз даже не те познавам, камо ли да ти се обяснявам за идеологии, списания и т.н.

Ако ти се ходи на скинарски концерт, звънкай. Никой няма да те шляпа, ще те заведа за ръчичка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gore to the core 8.05.2014 10:37:25 отговори + 4 1
g.y.m. и другите клошари, между другото сте по-кухи и от уличен гюм за боклук! Груптата не се е натискала да свири сама там. Алчния "антиглобалист", но пък радетел за правата на гейовете и малцинствата, е изискал банди от някой лейбъл, но очевидно после е решил друго - да си направи рекламата на хомо-феста за сметка на едно от тия не толкова известни банди. С жалките си плюнки може само да си намажете задните части, че поне да не ви боли много, като ви влезне черния рязан някой ден, прости бели цигани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grind your mind 8.05.2014 00:16:33 отговори + 0 1
Между другото, от вашата агитка нямаше ли на наборна служба за парче пица и 20 кинта на ден по време на протестите на точно споменатия борец за родината? Някои ги има още на снимките сигурно.



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grind your mind 7.05.2014 23:41:59 отговори + 1 1
15-1/87+1 - 2014-05-07 22:00:44
Не ме касаят групата и фестивала

А кое те касае? И защо тогава пишеш? Не обяснявай кой е заковал, с 14/88 и обяснения, че целият OEF е хомо/хипи/арт и после обясняваш, че си над тия неща и си аполитичен. Кво лошо има да си кажеш, че си фашист, не е забранено - защо трябва вечно другите да са педали, тъпаци, боклуци, нещо да са ви криви и вечно да сте правите. Не разбрах, пак не каза, за какво йм е на хора с десни убеждения да свирят на антифа фест? Никой не иска да им идват на крака, тва не са хулиганските простотии със засадите, чертите, на никого не му дреме - просто като не те кефи политиката на организатора - не участваш. И кво стана, кофти антифатата са виновни, гепят пари, не дават на хората да свирят. За какво точно скочи да се обясняваш, като не ти пука за групата и феста? Ходи обяснявай на хората със скритите концерти колко са жалки, понеже не дават на други хора да гледат десните групи.

Понеже аз съм аполитичен и съм бил на концерти, и съм свирил на концерти, на които присъстват хора с десни убеждения - всички са добре дошли, стига да оставят убежденията си и тъпотията си навън, и никой на никого не прави проблеми. Присъствал съм на изцепки на леви, не подкрепям обратните, смятам, че обсийн наистина е пълен всяка година с наркомани, които са отишли там на пикник. Ти кога си ходил? И щом си вътре в нещата, светни кои са добрите фестове - без наркомани, педали, хипита, клошари и леви. Само за елитни пънкари, един вид.

Антифашизмът кога точно се е превърнал в клише, първите кръстаци и грайндкор групи понеже са били десни и са пеели за красотата на капитализма? Винаги е било част от музиката. Отделно колко голяма част от групите не си проповядват вижданията директно или индиректно - отиваш и ги слушаш, кефиш се или не, това е.

Отделно, запази за хулиганс предложенията за 1 в 1 и обясненията - ок, жалък съм ти. Пропусна да кажеш нещо остроумно за правописа. Прехвърли малко плочите, щом са много, знаеш за какво свирят хората, нали много си чел зинове - кажи за какво говорят там. Яко екстремна музика, размахване на ръцете и неграмотни обяснения. После се жалваме защо няма аполитичен грайндкор. Аз искам аполитичен rac и хейткор, музиката е яка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 7.05.2014 22:20:02 отговори + 1 0
Сетих се и за нещо, което ми беше написал един унгарец в едно писмо - пичът има лейбъл за за punk/hc/grind/powerviolence банди и издава малък фензин. Известен е в неговата държава, преписвам дословно, защото го закова в прав текст.

"You're right, antifascism became a mandatory cliché in hardcorepunk/grind scene, and moreover, political correctness too which is I think totally unneseccerry to speech about gay-rights and feminism etc. whilst the whole mainstream mass-media also talks about this PC shit. There are more important problems to talk about then racism etc.etc. I'm neither a rightist nor a leftist guy (fuck cathegories), but I don't like this attitude and dont want to be the 1000th who talks about this.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 7.05.2014 22:00:44 отговори + 1 0
Имам толкова списания, касети и плочи, че да павирам улицата от нас до дупката, от която се подвизаваш. Не ме касаят групата и фестивала, а това за волен...сметни си ти колко си елементарен.

Нали са "ANTIFA" - идват им гадните фашисти на крака, какво по-хубаво?! Като цяло сте слабички и страхливи, особено в KLETA MAJKA BALGARIQ.

Относно белите цигани - можеш да провериш винаги, ако желаеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нелсън Мандела 7.05.2014 18:55:25 отговори + 0 2
Ето ви на:

Living in a time of confession and the imposition of supposedly " democratic " values in Europe and the world, was canceled in an undemocratic way of FBI involvement of one of the largest festivals to the most extreme music in Europe -OBSCENE EXTREME FESTIVAL, which takes place annually in Trutnov , Chech Republic.The band was accused of fascism , something that has never been here in Bulgaria . Where is the democracy in this case , why a group like IMPALED NAZARENE, which is known for homophobic and nationalistic bias played at the same festival ( perhaps because it will bring more revenue organizer ) , who is known for his anti-capitalist ideals , a man who won hundreds of thousands of euros behind the label : GOOD NIGHT WHITE PRIDE ( motto behind which stand conducting OEF ) . We live in a time when you have to homosexual representative ,minority group, junkie pedophile (but not normal white person) can play a similar festival.Sorry that will disappoint some of our fans , but WE will not stop to deal with the music ,WE will not stop being this who WE are and no matter how we saw the Cougars we will never become part of it !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пфу 7.05.2014 18:33:18 отговори + 1 4
Групата е абсолютен срам за България - противно име, фашистки възгледи, неграмотни на роден език, безсмислен превод на английски с Гугъл преводачката. Но пък получиха безплатна реклама с малко шум около тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grind your mind 7.05.2014 17:52:13 отговори + 0 1
Коравия и нехуманен фаш, за по-хуманен не знам, но по-грамотен е добра идея. Защо се напъваш да раждаш мисли, при положение, че такава музика не слушаш, идеята й не разбираш и технически погледнато - нямаш какво толкова да кажеш, освен да се правиш на тегав воин на KLETA MAJKA BALGARIQ?

Не са напсували Волен, успокой се. Първо ревете, че организаторите на феста недемократично организират феста, после по български, понеже смятате, че всички са като вас, обяснявате как кинтите определят, накрая почвате да обяснявате колко е тъп обсийн и с какви отрепки е пълен.

В смисъл, значи печелите, щом ФБР няма да свирят? Къде е проблемът. Фестът е антифа, членове на групата са фашисти и искат да свирят там - оксиморон.

Отделно долу ви казаха, че между пънк и метъл има лека разлика. Така и между грайндкор и метъл. Явно за да си екстремист трябва да ревеш за война, нетолерантност и смърт на животните.

Не пускай расти, пусни си едно вечерно образование, да уцелваш къде се слагат запетайките на патриотичните изкази. Белите цигани, fuck off. In grind we crust.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 7.05.2014 16:31:13 отговори + 1 0
FUCK OFF ме разплака. Пускам си расти и вече ставам по-добър човек и по-ХУМАНЕН метълист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 7.05.2014 14:48:27 отговори + 4 0
Само не разбрах откога FBI са фашаги...явно един от тях си има някакви убеждения, ама какво общо има цялата група FBI с фашизма? Музика, текстове ли, какво? Някакво про-наци послание ли внушават, какво ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FUCK OFF 7.05.2014 12:41:35 отговори + 1 1
Докато има хора, които смятат, че участието на тази "група" е несправедливо отменено на "фестчето", на което са свирили най-големите класически и съвременни екстремни банди и където отношението е много повече пънк, отколкото метъл, докато има хора, които пишат подобни коментари: "ако имах група и ми бе отказано да свиря на тоя хипи-хоумлес-гей фестивал щях да съм горд...ХОРА, УЖ СЛУШАЩИ ЕКСТРЕМНА МУЗИКА РЕВЪТ ЗА МИР, ТОЛЕРАНТНОСТ И ПРАВА НА ЖИВОТНИТЕ", докато има изостанали "металисти", които не виждат проблем в това една група през 2014 година да звучи като през 87-ма (по принцип) и си мислят, че войната е хубаво нещо, защото Болт Троуър пеят за нея, докато същите тези "металисти" продължават да се държат като прасета пред вратите на клубовете, а не се осмеляват да ги прекрачат, за да си купят ракия с парите, с които биха могли да си купят билет - дотогава ще ги има и Пеевски и Бареков, защото всичко е свързано помежду си и безмерната простотия, която ни залива и чиито проявления са хиляди пъти повече от гореизброените, се разпространява точно по този начин в целия ни живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

15-1/87+1 7.05.2014 10:04:20 отговори + 1 0
Охулили сте се и вие...ако имах група и ми бе отказано да свиря на тоя хипи-хоумлес-гей фестивал щях да съм горд. За какво са се бутали изобщо...хора, уж слушащи екстремна музика ревът за мир, толерантност и права на животните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


очз 7.05.2014 01:06:06 отговори + 0 2
много правилно го е написл grind your mind.тия какво хранят изобщо след като сами са искали да свирят на този фест.обидо е за тях самите, че са искали да се изявяват там след като са глупави фашаги, а феста е най-голямата антифа сцена в Eврова за твърда музика.то дори да бяха отишли, освен да бъдат нахуление яко, особено от българските фенове, който са много всяка година, друго нямаше да стане.всички които ще отидем ще се кефим на най-якия фест.NAZI SCUM FUCK OFF.IN GRIND WE TRUST Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

grind your mind 6.05.2014 22:41:57 отговори + 1 1
OEF е най-големият фест в Европа за грайндкор и кръст пънк музика, институция за всички фенове и образец как се прави подобно мероприятие. Политиката на феста винаги е била на сцената му да не се изявяват групи с фашистки и нацистки виждания.

От всички групи, свирили на феста, точно Impaled Nazarene няма как да впечатлят особено. Говорим за Napalm Death, Extreme Noise Terror, Discharge, Brutal Truth, Wormrot, Nasum, Doom, Disfear, Entombed, Massgrav, Phobia и още. При положение, че всяка година европейският фест е 3-дневен и на него свирят 40-50 групи, една няма значение. Продава музиката и идеята зад нея, а в случая - грайндкорът никога не е имал нищо общо с фашизъм и нацизъм. Чурби, организаторът на феста, винаги ясно го е заявявал, на самия фест има огромни платна nazi free area.

Като цяло, щом хората са с десни убеждения, защо искат да свирят на най-големия антифа фест за такава музика? Със сигурност имат публика, която да е с такива виждания, има и такива концерти - да свирят там.

Тази музика винаги си е носела силно политическо и социално послание и идеите зад нея я правят по-различна от евтиния комерс.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 6.05.2014 16:44:48 отговори + 0 1
Не мисля, че OEF, фест с 15 годишна история, който се провежда на 4 континента, може да се нарече "някакъв мега клошарски фест"...но си мисля, че тук има доста хора, които нямат грам идея за какво става въпрос и новината въобще не ги и засяга, но все пак се възползват от възможността да се изкажат неподготвени, за неща които не ги интересуват, с едничката идея да подразнят някой, заблуждавайки се, че това би осмислило скучното им ежедневие, и безсмислено им съществуване като цяло...алилуя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горче 6.05.2014 15:33:09 отговори + 3 0
Голяма работа че не ги искали на някакъв си фест, да направят концерт в Бг. Иначе всеки може да прави каквото иска с тялото си, глупаво е да го дискриминираш за нещо подобно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Female Body Inspector 6.05.2014 15:15:07 отговори + 0 2
"Вярваме, че на никого от вас г-н Менгеле няма да липсва нито за секунда." Ъхъ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нелсън Мандела 6.05.2014 13:28:35 отговори + 1 1
А и същите хора мрънкат, че са ги отстранили "недемократично". Не знаех, че феновете на Хитлер и Мусолини толкова мното държат и лелеят за демокрация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lob 6.05.2014 12:55:03 отговори + 1 1
Хора с татуси на Мусолини Хитлер етц мрънкат че са ги отствирили от някакъв мега клошарски фест. Нещо не разбирам . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нелсън Мандела 6.05.2014 12:21:34 отговори + 0 1
Смешна история са неграмотници като теб. А да те извадят от някакво ъндърграунд фестче в Чехия не е кой знае какъв неусех, че да ме радва и без да съм член на никаква банда.
Въпрос на елементарна култура, себеуважение и уважение към околните е елементарната грамотност. Ако си пишеш личен дневник - бъди неграмотен колкото си искаш. Но напишеш ли нещо публично - работата е вече съвсем друга. Например тези, които ходят голи по улиците, ги прибират в ареста/психиатрията. Извинявай за сложната аналогия, вероятно няма да я разбереш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитлер го е срам 6.05.2014 12:19:13 отговори + 2 2
Cougars - Пуми
заливате с пумия - we saw the Cougars
Гугъл Транслейта помагал помагал, ама и той се предал пред безграничната простотия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не член на банда 6.05.2014 11:39:46 отговори + 3 0
Колко си личи обаче, че някои коментари са на зарадваните членове на други банди. Не само коментарите тук разбирасе. Умирам си от смях и като чета също така критиките върху чуждия правопис... хахаха... нета се е напълнил с редакторки... смешна история... нормално е обаче когато човек няма какво силно да каже - да поогледа кой къде е изпуснал запетайка или е сбъркал някоя буквичка, нещо, което той самия никога в живота си не е правил. Радвайте се на чуждите неуспехи, като не можете да се радвате на свойте успехи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Uncle Vester 6.05.2014 10:46:04 отговори + 1 0
The Cougars! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до Ужасен 6.05.2014 09:37:48 отговори + 2 0
По-скоро прости хора като теб излагат останалите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ужасен 6.05.2014 08:44:29 отговори + 0 3
Impaled Nazarine продават и затова не са изгонени.Хах,те не само,че продават ами са и институция.Но не това е проблема! Той идва от там,че вие Фекал боди и т.н сте смешни **********,които сте тръгнали като гламави из европа да ни излагате!!Сменете си първо името,или си мислите ,че сте много оригинални?!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Олег 6.05.2014 03:55:30 отговори + 3 0
Колко много негативни коментари показващи само едно - дребнава злобица... Татуировките са си негови, както и убежденията. Музиката им няма нищо общо с политика. Дали е грамотно написано или не (да не говорим, че всички коментиращи граматиката и пунктуацията имат гешки в коментарите си) посланието на групата е вярно - Impaled Nazarine продават и затова не са изгонени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 6.05.2014 01:21:37 отговори + 1 0
пУмия- интересна дума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хурка 5.05.2014 17:35:44 отговори + 0 3
Много хубаво са направили от фестивала, че са се отървали от тях! Да им е за урок!!! Шалом Шалом! аве авраам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитлер го е срам 5.05.2014 17:08:03 отговори + 0 3
***************************-- - много добре че са ги изхвърлили. да си свиркат в Пуевен и с ракийка в парка и до там. пУмияри, български не могат да говорят/пишат, седнали на интересни да се правят. Бели цигани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

$$$ 5.05.2014 16:31:46 отговори + 0 3
Хм, то и изявлението им на уж роден език е доста неграмотно - интервал се слага след запетайка и точка,пише се "помия" както някой спомена по-долу, има и стилистически грешки, а пък пълен и непълен член не ми се коментира! Младежи, вземете си някой що-годе грамотен ПР, ако ще се правите на световно известна банда поне бъдете "на ниво"! За музиката не мога да коментирам, тъй като съм твърде далеч от този "жанр" с телесните флуиди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бойка Борисова 5.05.2014 16:29:03 отговори + 3 1
WHITE POWER!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фър 5.05.2014 16:13:33 отговори + 3 0
***********! F.B.I. Са яки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ван 5.05.2014 13:54:54 отговори + 1 1
Човек може да вярва в каквото си иска, но почне ли да си го татуира, то това си е чиста проба проповядване, а в този случай ми намирисва и на търсене на внимание. Много знае някакъв селянин кои са Ку-клукс-клан и Мусолини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

учителка по български ези 5.05.2014 13:46:42 отговори + 1 0
пОмия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЦРУ 5.05.2014 13:46:25 отговори + 1 2
Толкова са простовати, горките, че това изявление са го минали само през гугъл транслейта и така са го пуснали във фейсбука си, хахахахаха.

"... but WE will not stop to deal with the music ,WE will not stop being this who WE are and no matter how we saw the Cougars we will never become part of it !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reality 5.05.2014 13:22:58 отговори + 1 2
Вече и по фестивалите почват да филтрират булгар сганта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЦРУ 5.05.2014 13:17:01 отговори + 0 2
Всички неграмотници като тия "бели нормални хора" - на сапун! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


очз 5.05.2014 13:08:28 отговори + 1 2
Защото Чехия си е Чехия и могат да си се правят на каквито искат. а тука си имаме Столипиново, Тони Стораро и т.н. интересно ми е пичовете защо изобщо са искали да ходят на тоя фест, като е толкова гадно?като са нормални бели хора( не знам какво е нормалното да си фен на хитлер) да си стоят тук да си свирят пред другите нормални бели хора, а ние утрепките ще си ходим в Европа на тия ужасни фестове.Защо изобщо се бутат да ходят там? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нелсън Мандела 5.05.2014 13:01:24 отговори + 0 2
Какъв извод може да се направи от това, че всички нацита са много неграмотни?
Подсказка: Има връзка между интелекта и грамотността.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 5.05.2014 12:55:06 отговори + 3 0
От Чехия е много лесно да се правиш на толерантен, защо не си преместят феста в Столипиново напр. да ги видим?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".