Концерт на ЛЕГЕНДИТЕ ще се излъчва онлайн за всички българи по света

20 яну 2016, 12:00 ч. 1037 / 9 1
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

На 5 и 6 февруари супергрупата „Легендите“ ще изнесе два ексклузивни концерта на сцената на столичния Sofia Live Club. Почитателите на българския рок ще могат да гледат втория концерт на групата онлайн в реално време от всяка точка на света.

Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години. Участието на „Легендите“ идва само два месеца след края на първото им национално турне и концерта им в Зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети.

На 6 февруари, точно в 22.00 ч. българско време, феновете на българския рок от целия свят ще могат да гледат клубния концерт на „Легендите“ в Sofia Live Club онлайн в реално време през концертната платформа www.stageit.com.
Желаещите ще могат  да закупят „виртуален“ билет за концерта през своя Фейсбук профил:
https://www.stageit.com/the_legends_online_concert/2_live_sofia_live_club/52675
Повече информация ще намерите във Фейсбук страницата на BG Online Concerts:
https://www.facebook.com/BGOnlineConcerts

Концертът ще се заснеме с 4HD камери (+Newtek Tricaster) и ще се излъчва само на конкретната дата и час, тъй като няма да бъдe записван или архивиран. По време на директното излъчване участниците във виртуалната музикална платформа ще могат да споделят впечатленията си в специалния chat room на страницата.

Ако искате да станете част от незабравимото бутиково преживяване на клубните концерти на „Легендите“ в София през февруари, вече може да си закупите билети в мрежата на Eventim.bg (купи билет онлайн).
Билетите са на цена от 40 лева.

 

Legendite_Poster1

още за:

Легендите


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Жоро Оптимиста 20.01.2016 12:54:57 отговори + 6 1
Брей, как се издигнаха Легендите! Допреди няколко месеца свиреха със Светльо Витков, ама сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".