Концерт на НОВА ГЕНЕРАЦИЯ и още четири банди на 27 ноември в Плевен

6 юни 2021, 11:47 ч. 1367 / 10 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Reload Events представя:

"Сега или никога"

За нас е удоволствие да ви представим първата от петте банди, които ще вземат участие в концерта под мотото "Сега или никога" на 27 ноември в Плевен - НОВА ГЕНЕРАЦИЯ. НОВА ГЕНЕРАЦИЯ неслучайно са с култув статус - те са явление в българската музикална сцена, в което резонира вечно живият дух и наследство на гения Димитър Воев. Легендарната формация в състав Кристиян Костов, Михаил Пешев, Симеон Воев, Екатерина Атанасова, Александрина Александрова, Деян Драгиев - Даката и Тери ще изпълни едни от най-запомнящите се им песни като "Само двама", "Арлина", "Страх", "Изповед" и други. Без съмнение, това ще бъде най-големият български рок концерт правен до сега в Плевен. Събитието ще се осъществи в залата на Военен клуб - Плевен, а билетите, които ще бъдат ограничени само до 500 ще влязат в продажба след като обявим всички банди. За повече информация харесайте страницата ни във Фейсбук и се отбележете в събитието за концерта.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 8.06.2021 07:47:40 отговори + 2 0
КултУв? Мале-мале... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 7.06.2021 09:18:46 отговори + 4 1
Незнам за ноември, но в петък и събота (4 и 5 юни) си изкарах страхотно в Опанец до Плевен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 7.06.2021 05:39:10 отговори + 4 10
Ха, ха. Ха, ха, ха.
Ха. Ха. Ха-ха-ха, ха, ха, ха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Абе Жорка 6.06.2021 14:58:27 отговори + 7 0
Определено са с "култув" статус. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 6.06.2021 13:05:49 отговори + 15 18
Това е Нова Генерация, колкото ЦСКА-София е ЦСКА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".