Концертът на NEGURA BUNGET е пренасрочен за 7 март

31 яну 2010, 14:48 ч. 328 / 6 3
пред./следв.
"D.B.M.R." и "Axa Valaha Productions" със съжаление съобщават:
   NEGURA BUNGET бяха принудени да отменят концерта си в София в клуб "The Box" заради тежки здравословни проблеми на фронтмена Corb – възпаление на гърлото с постоянна висока температура. Наистина се надявахме той да се почувства по – добре, за да може да се състоят събитията в София и Солун, Гърция (30.01.), но състоянието му така и не се промени.
   "Axa Valaha Productions" и "D.B.M.R." веднага се споразумяха и насрочиха друга дата за NEGURA BUNGET в София – 7 март (неделя). Дори на българския фен се предоставя повече, като реванш за тази неприятна новина, дошла в последния момент: участие за 7 март потвърдиха полските групи PARRICIDE (добре позната грайндкор/дет метъл банда) и ABUSIVENESS (една от най – големите олдскуул паган/блек метъл хорди от полската сцена), също така EUFOBIA и русенците CLAYMORE. Скоро ще бъдат оповестени подробностите и местната група, която ще открие събитието.

   "D.B.M.R.", "Axa Valaha Productions" и NEGURA BUNGET искрено се извиняват за причиненото неудобство, което се случва в последните часове преди събитието.
   Тази вечер все пак ще има промоция на новия албум на българското дет метъл трио EUFOBIA. Останалите бандите - DAEMONICUS и CLAYMORE ще свирят в определения ред, без участието на NEGURA BUNGET.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе! 2.02.2010 13:05:37 отговори + 0 0
Ванката - 2010-01-31 15:52:13
Заглавието е неясно, няма новината в него

Новината е, че ни се подготвя компот от стилове (аз лично не ги харесвам тия работи) - от pagan/black, през death, та чак до gringcore/death. Малката подробност е, че Negura Bunget са поели ангажимент да дойдат и ще го направят, за моя най-голяма радост
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 31.01.2010 15:52:13 отговори + 0 0
Заглавието е неясно, няма новината в него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 31.01.2010 15:45:48 отговори + 0 0
Деа, насрахте се с тия недели! Охх. Дано се състои поне и дано успея да дойда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".