Форумите на "Metal Katehizis" са отново функционални

31 яну 2010, 12:41 ч. 262 / 5 5
пред./следв.
След кратко, около щестдневно прекъсване, отново онлайн са форумите на KATEHIZIS.COM. Мястото, където мнозина от нашите посетители са свикнали ежедневно да общуват със свои съмишленици, както и с хора от екипа на "Metal Katehizis". Спирането на форумите бе изцяло по технически причини. Решихме да обновим остарялата версия на формуния софтуер с по-нова през работната седмица, което се оказа грешка. Инсталацията, която обикновено минава за 10-ина минути, се "счупи" и просто трябваше да отделим няколко часа в "борба" с различни настройки и версии на "Invision Power Board", за което успяхме да намерим време чак през уикенда. Всичко вече е наред и можете отново да се радвате на културни и интелигентни разговори със свои познати и приятели. Ще забележите и доста промени в интерфейса и външния вид на форумите - причината за тях е новата им версия. Първоначално е възможно да не се показват някои картинки и емотикони, но това ще се оправи в близките дни, а единствената реална загуба е на постингите, написани между вечерта на 23-и и сутринта на 25 януари. Тя е лесно прежалима ;-), а и който си спомня какво е написал и смята, че е важно, може да го повтори :-)

   We Rock!


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Diko 31.01.2010 17:18:17 отговори + 0 0
Важното е хевиметъл да има! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gels 31.01.2010 16:18:09 отговори + 0 0
е в черно беше по готино!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.01.2010 13:44:38 отговори + 0 0
Старата не, защото не пасва на тази версия. Но ще потърсим друг "трю"-скин, да остане този е малко вероятно :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rebel 31.01.2010 13:39:56 отговори + 0 0
А има ли шанс да се върне старата визия или това е окончателният вариант? С бял фон направо не е същото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 31.01.2010 12:52:00 отговори + 0 0
Welcome Back! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".